Атина се подготвува за протести, Каменос најавува напуштање на колацијата [etleboro.org]
SELECT PAGE
PAGE
Атина се подготвува за протести, Каменос најавува напуштање на колацијата
Атина се подготвува за протести, Каменос најавува напуштање на колацијата
www.alfa.mk
Атина се подготвува за протести, Каменос најавува напуштање на колацијата
7d - Alfa TV

Во исчекување на финализирање на договорот за решавање на прашањето за името, во Атина врие. Во исчекување на финализирање на договорот за решавање на прашањето за името, во Атина врие. Грчките граѓани, дел од владата и опозицијата и натаму останува