Emri, Shkupi dhe Athina janë në fazën "thirre mikun" [etleboro.org]
SELECT PAGE
PAGE
Emri, Shkupi dhe Athina janë në fazën "thirre mikun"
Emri, Shkupi dhe Athina janë në fazën "thirre mikun"
www.zhurnal.mk
Emri, Shkupi dhe Athina janë në fazën "thirre mikun"
64d - Zhurnal

Emri, Shkupi dhe Athina janë në fazën "thirre mikun"Përveç Papadreut, inicativë për zgjidhjen e kontestit të emrit ka dhënë edhe ish-kryeministri shqiptar, Fatos Nano. Edhe pse vizita e tij nuk ka qenë publike, pritet që shumë shpejt që të inkurajoh