Трамп: Средбата со Ким Џонг-ун придонесе за избегнување нуклеарна катастрофа [etleboro.org]
SELECT PAGE
PAGE
Трамп: Средбата со Ким Џонг-ун придонесе за избегнување нуклеарна катастрофа
Трамп: Средбата со Ким Џонг-ун придонесе за избегнување нуклеарна катастрофа
images.idividi.com.mk
Трамп: Средбата со Ким Џонг-ун придонесе за избегнување нуклеарна катастрофа
8d - Idi Vidi

Историската средба со севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун во Сингапур придонесе за избегнување на нуклеарна катастрофа, изјави претседателот на САД Доналд Трамп.„Сакам да му се заблагодарам на претседателот (на Државниот совет на Северна Кореја) Ким