Investigimi/Si do t’i ndajnë paratë e taksave pronarët e TV-ve shqiptare [etleboro.org]
Investigimi/Si do t’i ndajnë paratë e taksave pronarët e TV-ve shqiptare
i1.wp.com
Investigimi/Si do t’i ndajnë paratë e taksave pronarët e TV-ve shqiptare
64d - Bold News

Nga Aleksandra Bogdani/BIRN/Teoria e mbështetjes së medias private nga fondet publike përballet me kritikë të panumërt, të cilët i druhen kërcënimit të pavarësisë së gazetarëve dhe editorëve nga politika dhe qeveritë. Por në Shqipëri, pronarët e gja