Tirana si Parisi, me stacion të ri teknologjik [etleboro.org]
Tirana si Parisi, me stacion të ri teknologjik
ata.gov.al
Tirana si Parisi, me stacion të ri teknologjik
94d - ATA - Albanian Telegraphic Agency

TIRANË, 16 maj/ATSH/-Tirana dhe Parisi janë dy stacionet e reja të teknologjisë. Ndërsa ka vlerësuar Shqiptarët si të etur për teknologjinë e Informacionit, kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj është shprehur gjatë prezantimit të projektit për tran