Kosova përgatit infrastrukturën për zonën ekonomike amerikane [etleboro.org]
Kosova përgatit infrastrukturën për zonën ekonomike amerikane
www.monitor.al
Kosova përgatit infrastrukturën për zonën ekonomike amerikane
95d - Monitor Albania

Krijimi i një zone ekonomike amerikane në Kosovë po shihet si një mundësi e mirë për zhvillimin ekonomik të vendit dhe tërheqjen e kompanive të mëdha amerikane që kapitalin e tyre ta shtrijnë në këtë zonë. Përfaqësues të institucioneve të Kosovës, t