Претседателот Иванов го напушти состанокот со Заев и Димитров [etleboro.org]
Претседателот Иванов го напушти состанокот со Заев и Димитров
Претседателот Иванов го напушти состанокот со Заев и Димитров
67d - Telma

Две минути. Толку траеше средбата на претседателот Ѓорѓе Иванов со премиерот Заев и министерот за надворешни работи, Димитров. Иванов го прекинал и напуштил состанокот, одбивајќи да ги чуе нивните аргументи за договорот. Од неговиот кабинет најавија