Трамп: Нема веќе нуклеарна закана од Северна Кореја [etleboro.org]
Трамп: Нема веќе нуклеарна закана од Северна Кореја
www.alsat-m.tv
Трамп: Нема веќе нуклеарна закана од Северна Кореја
66d - Alsat-M

Сега сите може да се чувствуваат многу побезбедно отколку оној ден кога ја презедов функцијата. Нема веќе нуклеарна закана од Северна Кореја. Состанокот со Ким Џонг Ун беше интересно и многу позитивно искуство. Северна Кореја има силен потенцијал за