Statistika të besueshme, të pavarura dhe në kohë, prezantohet projekti “Bashki të forta, statistika të forta lokale” [etleboro.org]
Statistika të besueshme, të pavarura dhe në kohë, prezantohet projekti “Bashki të forta, statistika të forta lokale”
www.financa.gov.al
Statistika të besueshme, të pavarura dhe në kohë, prezantohet projekti “Bashki të forta, statistika të forta lokale”
94d - Ministria e Financave

Fjala e Ministrit Ahmetaj në prezantimin e projektit SALSTAT (Strong Albanian Local Statistics) Përshëndetje të gjithëve, Përshëndetje Ambasador, faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme. Ju përgëzoj për projektin që lançoni sot. Është gjith