Ѕанакопулос:Станува збор за неопходен политички и дипломатски компромис, решивме спор кој траеше 30 години [etleboro.org]
SELECT PAGE
PAGE
Ѕанакопулос:Станува збор за неопходен политички и дипломатски компромис, решивме спор кој траеше 30 години
Ѕанакопулос:Станува збор за неопходен политички и дипломатски компромис, решивме спор кој траеше 30 години
press24.mk
Ѕанакопулос:Станува збор за неопходен политички и дипломатски компромис, решивме спор кој траеше 30 години
7d - Press24

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, вели портпаролот на владата на Грција и министер без ресор Димитрис Ѕанакопоулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ и додава дека т