Letra: “Unë Agron Xhafaj detyrohem të dorëzohem në Itali nga presioni politik” [etleboro.org]
Letra: “Unë Agron Xhafaj detyrohem të dorëzohem në Itali nga presioni politik”
www.rd.al
Letra: “Unë Agron Xhafaj detyrohem të dorëzohem në Itali nga presioni politik”
95d - Rilindja Demokratike

Presioni politik i opozitës dhe denoncimi i skandalit të vëllait të ministrit të Brendshëm ka dhënë rezultatin e parë. Agron Xhafaj është dorëzuar në Itali, ndërkohë që është pjesë e skemës politike Rama-Xhafaj për të shpëtuar ministrin e Brendshëm.