Jep shtëpi apo dhoma me qera, ja sa duhet të paguash tatimin… - Albpress Lajme [etleboro.org]
Jep shtëpi apo dhoma me qera, ja sa duhet të paguash tatimin… - Albpress Lajme
albpress.org
Jep shtëpi apo dhoma me qera, ja sa duhet të paguash tatimin… - Albpress Lajme
67d - Albpress

Ata që japin dhoma apo apartamente me qira gjatë sezonit turistik duhet të bëjnë vetëdeklarimin dhe të paguajnë tatimin mbi të ardhurat në masën 15 %. Ndaj, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve bën apel që personat të paraqiten pranë drejtorive tatim