Ѕанакопулос: Договорот е политичка победа, се решава прашање старо 30 години [etleboro.org]
Ѕанакопулос: Договорот е политичка победа, се решава прашање старо 30 години
www.zurnal.mk
Ѕанакопулос: Договорот е политичка победа, се решава прашање старо 30 години
64d - Zurnal

Се работи за политичка победа, бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години, оцени портпаролот на грчката влада и министер без ресор Димитрис Ѕанакопулос во интервју за грчката телевизија ЕРТ. Тие, како влада, как