Трамп: Средбата со Ким Џонг-ун придонесе за избегнување нуклеарна катастрофа [etleboro.org]
Трамп: Средбата со Ким Џонг-ун придонесе за избегнување нуклеарна катастрофа
www.alfa.mk
Трамп: Средбата со Ким Џонг-ун придонесе за избегнување нуклеарна катастрофа
64d - Alfa TV

Историската средба со севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун во Сингапур придонесе за избегнување на нуклеарна катастрофа, изјави претседателот на САД Доналд Трамп. Историската средба со севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун во Сингапур придонесе за избе