Nesër seancë, këto janë pikat e rendit të ditës [etleboro.org]
Nesër seancë, këto janë pikat e rendit të ditës
lajmi.net
Nesër seancë, këto janë pikat e rendit të ditës
64d - Lajmi

Kuvendi i Kosovës ka bërë me dije se të entjen nga ora 10:00 do të vazhdojnë seancat e mbetura në gjysmë të datave 5,6 dhe 8 qershor. Pas përfundimit të pikave nga këto seanca, do të nis seaca e re. Më poshtë rendi i ditës: Koha për deklarime jashtë