Меј: Ќе инсистирам да се засилат санкциите против Русија [etleboro.org]
Меј: Ќе инсистирам да се засилат санкциите против Русија
kurir.mk
Меј: Ќе инсистирам да се засилат санкциите против Русија
66d - Kurir

Британската премиерка Тереза Меј денеска изјави дека ќе настојува да се засилат санкциите против Русија на средбата на врвот на ЕУ, која треба да се одржи кон крајот на месецот. – Ќе инсистирам да ги задржиме санкциите против Русија, изјави Меј пред