Nga Redi SHEHU – Tahiri mes arrestit dhe integrimit [etleboro.org]
Nga Redi SHEHU – Tahiri mes arrestit dhe integrimit
www.ballkan.com
Nga Redi SHEHU – Tahiri mes arrestit dhe integrimit
95d - Ballkan

Nga Redi SHEHU Rekomandimi i Komisionit Evropian për hapjen e negociatave për anëtarësim me Shqipërinë, pa vendosur ndonjë kusht kësaj rradhe, përbën një ngjarje politike e cila vjen në një mjedis gjeopolitik tepër dinamik të Ballkanit. Forca shtytë