Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис [etleboro.org]
Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис
kanal5.com.mk
Ѕанакопулос: Договорот е неопходен политички и дипломатски компромис
64d - Kanal5

Станува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и Балканот над 30 години. Прегледи:113 јуни 2018, 13:49СподелиСподелиСтанува збор за политичка победа бидејќи се решава прашање што ја измачуваше земјата, но и