Ja përse Thaçi është në pushtet dhe PDSH e tij do ringritet [etleboro.org]
Ja përse Thaçi është në pushtet dhe PDSH e tij do ringritet
www.tetovasot.com
Ja përse Thaçi është në pushtet dhe PDSH e tij do ringritet
126d - Tetova Sot

Nga, Urim SALIHU Menduh Thaci është në qeveri, jo sepse këtë e donte ai personalisht .Thaci s’mund të ishte në pushtet pa pëlqimin e ndërkombëtarëve .Por ishte koha që Thaci të ishte pjesë e ekzekutivit jo sepse ai u kishte borxh partive tjera,madje