Loja e koordinuar e Ramës me Arta Markun, për të shpëlarë llumin e Xhafajve Komentet [etleboro.org]
Loja e koordinuar e Ramës me Arta Markun, për të shpëlarë llumin e Xhafajve Komentet
www.syri.net
Loja e koordinuar e Ramës me Arta Markun, për të shpëlarë llumin e Xhafajve Komentet
126d - Syri.net

Që nga momenti që Partia Demokratike bëri publik audio-përgjimin me vëllanë e ministrit të Brendshëm, Agron Geron Xhafajn, duke parë tërmetin politik dhe impaktin që bëri në publik, prokuroria e drejtuar nga Arta Marku, duhej sipas ligjit të niste h