Тереза Меј ќе предложи нов амандман за брегзитот [etleboro.org]
SELECT PAGE
PAGE
Тереза Меј ќе предложи нов амандман за брегзитот
Тереза Меј ќе предложи нов амандман за брегзитот
makfax.com.mk
Тереза Меј ќе предложи нов амандман за брегзитот
7d - Makfax

Британската премиерка Тереза Меј му соопшти на законодавното тело дека владата е загрижена за улогата на Парламентот во брегзитот, па најави дека ќе предложи нов амандман. „Утринава се согласивме со секретарот за брегзитот дека ќе предложиме нов ама