Договорот со Македонија, главна тема во Грција [etleboro.org]
SELECT PAGE
PAGE
Договорот со Македонија, главна тема во Грција
Договорот со Македонија, главна тема во Грција
Договорот со Македонија, главна тема во Грција
7d - Telma

За едните историски за другите проблематичен, но за сите во Грција е главна тема постигнатиот договор. Медиумите во Грција денеска го анализираат договорот, што доби а што загуби едната или другата страна, но и кои се придобивките од затворањето на