Мицотакис побара од Павлопулос да интервенира договорот да дојде во грчкиот парламент пред да биде потпишан [etleboro.org]
SELECT PAGE
PAGE
Мицотакис побара од Павлопулос да интервенира договорот да дојде во грчкиот парламент пред да биде потпишан
Мицотакис побара од Павлопулос да интервенира договорот да дојде во грчкиот парламент пред да биде потпишан
www.alfa.mk
Мицотакис побара од Павлопулос да интервенира договорот да дојде во грчкиот парламент пред да биде потпишан
6d - Alfa TV

Интервенција од грчкиот претседател, за договорот, пред да биде потпишан да биде донесен во парламентот, побара лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис од Прокопис Павлопулос на нивната денешна 30 минутна средба. Интервенција од грчкиот прет