Kukësi, tarifat më të ulëta në rajon. Drejtori Progonati: “Po regjistrohen kompanitë, certifikimi në mes të Qershorit”

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Scan Albania 19.04. 20:04

Kukësi, tarifat më të ulëta në rajon. Drejtori Progonati: “Po regjistrohen kompanitë, certifikimi në mes të Qershorit”

1 ditë pas dorëzimit të Aeroportit të Kukësit të koncesionarit, drejtori i Aeroportit, Altin Progonati, flet për SCAN mbi kompanitë, tarifat dhe destinacionet që do të jenë të mundura për secilin udhëtar. Progonati, ka folur për SCAN edhe lidhur me detajet operacionale të Aeroportit të Kukësit. “Në»»»

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.