Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Alsat M Macedonia del Nord 24.11. 15:27

Bekteshi: Të gjitha kompanitë duhet t’i ulin produktet e tyre për 10 %

Gazetar: Ile Petrevski Nga rreth 1000 kompani në sektorin e ushqimeve, vetëm 235 kompani janë regjistruar për shfrytëzimin e energjisë elektrike të subvencionuar nga shteti. Qeveria bëri të ditur se aplikimet që nuk janë të kompletuara do të kenë kohë shtesë për të mbledhur të gjitha dokumentet e n»»»

alsat.mk
Portalb Macedonia del Nord 24.11. 13:14

Kovaçevski luti komunat dhe kryetarët  që në vend të shijojnë rehatinë dhe të pinë kafe, të paraqiten për rrymë më të lirë për shkollat ​​dhe ujësjellësit

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i luti edhe sot komunave përtace dhe ndërmarrjet komunale që duhet të furnizojnë shkollat ​​dhe qytetarët me ujë, të paraqesin kërkesë për blerjen e energjisë elektrike me çmime preferenciale, disa herë më të ulëta se çmimi real për kilovat orë në treg, transmeton Po»»»

portalb.mk
Shenja Macedonia del Nord 23.11. 16:23

(VIDEO) Qeveritarët promovojnë investim të ri gjerman në Tetovë

Në zonën e lirë ekonomike të Tetovës sot u bë prezentimi dhe nënshkrimi i Marrëveshjes për investimin e ri të kompanisë gjermane KIEL. Përfaqësuesit e kompanisë, së bashku me drejtorin e Drejtorisë për Zona Zhvillimore Teknologjike Industriale të Maqedonisë (DTIRZ) sot nënshkruan marrëveshje, qëlli»»»

shenja.tv
Tetova Sot Macedonia del Nord 27.10. 15:52

Bekteshi: Do të sigurojmë dyfish çmim më të lirë të energjisë elektrike për kompanitë që prodhojnë produkte ushqimore bazë

Shkup, 27.10.2022 Kompanitë që prodhojnë produkte ushqimore bazë dhe janë të regjistruara me kodet e aktivitetit 10.41, 10.51, 10.61, 10.71 ku përfshihen prodhuesit e vajit të gatimit, bukës, miellit, qumështit dhe produkteve të qumështit si dhe prodhuesit e vezëve do të kenë çmim fiks të energjisë»»»

tetovasot.com
Almakos Macedonia del Nord 11.01. 12:01

Kovaçevski: Nëse BEG nuk mund të sigurojë ngrohje, Qeveria do të marrë përkohësisht punën e kompanisë

Ministria e Financave ka siguruar kredi të favorshme prej 8 milionë eurosh, me të cilën BEG mund të blejë gaz për ngrohje qendrore për banorët e Shkupit, tha mandatari për kryeministrit Dimitar Kovaçevski dhe shtoi se për kredinë, BEG duhet të ofrojë garanci për shërbimet bankare të tregut. Nëse kj»»»

almakos.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.