Sot në Kuvend fillon debati për zgjedhjen e qeverisë së re

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Shenja Macedonia del Nord 15.01. 10:06

Sot në Kuvend fillon debati për zgjedhjen e qeverisë së re

Sot Kuvendi do të diskutojë për Qeverinë e re dhe programin qeveritar të propozuar nga mandatari për kryeministër Dimitar Kovaçevski. Për në ora 11:00 është caktuar seanca plenare ku pikë e vetme e rendit të ditës është zgjedhja e Qeverisë së re dhe do të zgjasë dy ditë. Diskutimi mund të zgjasë më»»»

shenja.tv
INA Macedonia del Nord 14.01. 20:54

Pritet fundjavë “e nxehtë” në Kuvend, votohet Qeveria e re

Debat i nxehtë pritet këtë fundjavë në seancën e caktuar për zgjedhjen e qeverisë së re. Opozita paralajmëron se do të votojnë kundër. Nga VMRO-DPMNE thonë se gjatë debatit do të dëshmojnë se edhe kjo përbërje qeveritare është e paaftë njësoj si ajo paraprakja. “VMRO-DPMNE maksimalisht do t’i shfry»»»

ina-online.net
Almakos Macedonia del Nord 14.01. 17:42

Pritet fundjavë “e nxehtë” në Kuvend, votohet Qeveria e re

Debat i nxehtë pritet këtë fundjavë në seancën e caktuar për zgjedhjen e qeverisë së re. Opozita paralajmëron se do të votojnë kundër. Nga VMRO-DPMNE thonë se gjatë debatit do të dëshmojnë se edhe kjo përbërje qeveritare është e paaftë njësoj si ajo paraprakja. “VMRO-DPMNE maksimalisht do t’i shfry»»»

almakos.com
Lajmpress Macedonia del Nord 14.01. 17:28

Pritet fundjavë “e nxehtë” në Kuvend, votohet Qeveria e re

Debat i nxehtë pritet këtë fundjavë në seancën e caktuar për zgjedhjen e qeverisë së re. Opozita paralajmëron se do të votojnë kundër. Nga VMRO-DPMNE thonë se gjatë debatit do të dëshmojnë se edhe kjo përbërje qeveritare është e paaftë njësoj si ajo paraprakja. “VMRO-DPMNE maksimalisht do t’i shfry»»»

lajmpress.org
Portalb Macedonia del Nord 14.01. 11:53

RMV, partitë e vogla në pushtet kërkojnë një njësi zgjedhore ose kërcënojnë zgjedhje të parakohshme

Pesë deputetë të koalicionit qeverisës të udhëhequr nga LSDM-ja e kushtëzojnë mbështetjen e qeverisë së re të udhëhequr nga Dimitar Kovaçevski me kërkesë që brenda tre muajve të miratohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor në Kuvendin e RMV-së, transmeton Portalb.mk. Deputetët Pavle Trajanov nga PD, Maja»»»

portalb.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.