KOMESAROM SELIMOVIĆEM ĆE SE BAVITI JOŠ JEDNO TUŽILAŠTVO

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Hayat Bosnia ed Erzegovina 31.12.2021. 12:44

KOMESAROM SELIMOVIĆEM ĆE SE BAVITI JOŠ JEDNO TUŽILAŠTVO

Nusret Selimović, kao policijski komesar MUP-a Kantona Sarajevo, u okviru svojih ovlaštenja nužno mora, gotovo svakodnevno, ostvarivati kontakte, i to ne samo lične već i s ostalim pripadnicima policije, kako s glavnim tužiocima, tako i s njihovim zamjenicima, odnosno ostalim kantonalnim tužiocima.»»»

hayat.ba
Start Magazin Bosnia ed Erzegovina 22.07.2021. 06:45

Optužnica protiv Ćatića zbog teškog krivičnog djela protiv sigurnosti prometa

Kantonalni sud Sarajevo (KSS) potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS) protiv Hamze Ćatića za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa, potvrđeno je Feni u Tužilaštvu. Optuženi se tereti da je 17. aprila o. g. oko 18.05 sati u Hadžićima, krećući se kolovozom Magistralnog »»»

startbih.ba
Nezavisne Novine Republika Srpska 21.07.2021. 19:48

Optužen vozač koji je u Hadžićima izazvao nesreću u kojoj je poginula trudnica

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Hamze Ćatića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom Ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je iz Tužilaštva KS. Optuže»»»

nezavisne.com
Blic Srpska Republika Srpska 21.07.2021. 19:14

Produžen pritvor vozaču “audija”: Izazvao stravičnu nesreću u Hadžićima u kojoj je poginula trudnica

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Hamze Ćatića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Teška krivična djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom Ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je iz Tužilaštva KS. Optu»»»

srpskainfo.com
BLin Republika Srpska 21.07.2021. 17:30

Optužen vozač Audija koji je u Hadžićima izazvao stravičnu nesreću u kojoj je poginula trudnica

Optuženi se tereti da je 17. aprila o. g. oko 18.05 sati u Hadžićima, krećući se kolovozom Magistralnog puta M-17 iz Sarajeva u smjeru Mostara, upravljao putničkim motornim vozilom marke “audi A6”, te da je krećući se brzinom koja je veća od dozvoljene u naseljenom mjestu izazvao sudar sa smrtnim p»»»

Bljesak Bosnia ed Erzegovina 12.03.2021. 15:56

U centru Sarajeva uhićen naročito opasan Mostarac

"Dana 11.3.2021.godine u 12,50 sati u ulici Gorica, općina Centar Sarajevo, policijski službenici Druge PU lišili su slobode osobu F.B., rođen 2001.godine u Sarajevu, nastanjen u Mostaru, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz člana 289. KZ F BiH (Razbojništvo). Isti je dana 9»»»

bljesak.info
Haber Bosnia ed Erzegovina 12.03.2021. 12:48

U centru Sarajeva uhapšen Mostarac: Iz MUP-a tvrde “krade na opasan i drzak način”

Pripadnici Druge policijske uprave jučer su u centru Sarajeva uhapsili lice F. B. rođen 2001.godine u Sarajevu, nastanjen u Mostaru, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio razbojništvo. Između ostalog, F.B. je u utorak, 9. marta u 20,15 sati, u ulici Avde Hume izvršio krivično djelo razbojništ»»»

haber.ba
Detektor 19.12.2019. 11:49

Jasminu Meškoviću određen jednomjesečni pritvor

Općinski sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Jasminu Meškoviću, predsjedniku Udruženja logoraša Bosne i Hercegovine, i Suadi Nožić, direktorici Muzeja zločina protiv čovječnosti i genocida 1992.–1995., koji su uhapšeni u akciji “Memori”, potvrđeno je za Balkansku istraživačku mrežu Bosn»»»

BHRT 19.12.2019. 11:19

Jasminu Meškoviću i Suadi Nožić određen jednomjesečni pritvor

Jasminu Meškoviću, predsjedniku Saveza logoraša Bosne i Hercegovine i Suadi Nožić, direktorici Muzeja zločina protiv čovječnosti i genocida, koji su uhapšeni u ponedjeljak u policijskoj akciji “Memori”, određen je jednomjesečni pritvor. U akciji su uhapšene još četiri osobe, a sumnjiči ih se za kri»»»

bhrt.ba
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.