Trump ve Rutte'den basına kapalı zirve: NATO'dan çekilme masada mı?
ABD Başkanı Donald Trump ile NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Beyaz Saray'da basına kapalı olarak bir araya geldi. İran ile geçici ateşkes ve ABD'nin NATO'dan çekilme ihtimalinin gündemin başında yer aldığı görüşme öncesinde Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt'in NATO çıkışı dikkat çekti. ABD Başkanı Donal»»»
Ateşkesin 2'inci gününde çatlak: İsrail'in saldırganlığı krizi derinleştiriyor! ABD'den yeni savaş tehdidi
ABD-İran arasında İsrail'i de kapsayan 2 haftalık geçici bir ateşkes kararı alındı. Ancak ateşkesin 2'inci gününde çatlaklar oluşmaya başladı. İşgalci İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları Hürmüz'deki krizi yeniden alevlendirdi. İran'ın Lübnan'a yönelik talebine ilişkin ABD Başkan Yardımcısı JD Va»»»
Birleşik Arap Emirlikleri: İran'ın bölgedeki düşmanca saldırıyı durdurması gerek
Birleşik Arap Emirlikleri, İran'ın bölgede tüm düşmanca faaliyetleri derhal durdurmasını ve ABD Başkanı Donald Trump'ın duyurduğu ateşkese uyması gerektiğini ifade etti. Yapılan açıklamada, İran'ın gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle hesap vermesi gerektiği belirtildi.Birleşik Arap Emirlikleri (B»»»
Eski MASAK Başkan Yardımcısı Başak adli kontrolle serbest bırakıldı | Türkiye Haberleri
Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, eski MASAK Başkan Yardımcısı Ramazan Başak "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan gözaltına alındı. Hakimliğe sevk edilen Başak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı»»»
Yalçın Küçük’e askeri tören
Türkiye’nin öncü aydınlarından, gazetemizde de yazarlık yapmış Prof. Dr. Yalçın Küçük 87 yaşında hayatını kaybetmişti. Yalçın Küçük’ün cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi. Küçük için düzenlenen cenaze törenine Küçük’ün ailesinin yanı sıra Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, V»»»
BBP Genel Başkanı Destici "Bizler aynı kilimin desenleriyiz, o kilim ise Düzce" İhlas Haber Ajansı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret etti. "Hepimiz aynı kilimin desenleriyiz" diyerek sözlerine başlayan Genel Başkan Destici, Başkan Özlü’nün Düzce için güzel hizmetler yaptığını dile getirdi. BBP Genel Başkanı Mustafa Dest»»»
Ateşkeste alicengiz oyunları: İsrail 'Anlaşmada Lübnan yok' deyip bomba yağdırdı ABD saldırılara arka çıktı
ABD ve İran arasında iki haftalık ateşkes ilan edilmesinin ardından İsrail, Lübnan’a eş zamanlı hava saldırıları düzenleyerek anlaşmayı hiçe saydı. Saldırılarda 254 kişi hayatını kaybederken, ABD saldırılara destek verdi. İran, saldırıların devam etmesi durumunda ateşkesi askıya alacağını duyurdu v»»»
Beyaz Saray: "Geri adım atan İranlılar oldu, Başkan Trump değil" İhlas Haber Ajansı
Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karoline Leavitt, Beyaz Saray’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Taraflar arasında ilan edilen tarihi ateşkese ilişkin Leavitt, "Bu ABD için bir zaferdir. Bunu mümkün kılan ABD Başkanı ve inanılmaz ordumuzdur" ifadelerini kullandı. Trump’ın savaşın takvimini en b»»»
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar: "Al Jazeera muhabirinin Gazze’de alçakça katledilmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, "Al Jazeera muhabiri Mohammed Wishah’ın Gazze’de alçakça katledilmesinin derin üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz. Katil İsrail, kirli emellerine ulaşamadığında dünyayı ateşe vermeye kalkan oyun bozan ukala bir serseri gibi davranmakta; her türlü insani d»»»
AK Parti’li Acar: Katil İsrail, gözü dönmüş bir canilikle masum sivillere ve basın mensuplarına saldırmaktadır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, “Katil İsrail, kirli emellerine ulaşamadığında dünyayı ateşe vermeye kalkan oyunbozan ukala bir serseri gibi davranmakta; her türlü insani değerden sıyrılmış, gözü dönmüş bir canilikle masum sivillere ve basın mensuplarına saldırmaktadır” dedi. AK Parti »»»
Duran: Cumhurbaşkanımızın diplomatik hamleleri kararlılıkla devam edecek
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Ateşkesin sağlanması ve elde edilen kalıcı barış fırsatının heba edilmemesi için Cumhurbaşkanımızın diplomatik hamleleri kararlılıkla devam edecek." ifadesini kullandı. İletişim Başkanı Duran, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin b»»»
Bakan Göktaş: "Romanların yoğun yaşadığı 22 ilde bugüne kadar toplam 6 bin 720 konut yaparak vatandaşlarımıza teslim ettik" İhlas Haber Ajansı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 Nisan Romanlar Günü kapsamında gerçekleştirilen "Roman Tarihi ve Kültürü" etkinliğine katıldı. Bakan Göktaş, "Roman vatandaşların yoğun yaşadığı 22 ilde bugüne kadar toplam 6 bin 720 konut yaparak vatandaşlarımıza teslim ettik. Eylem Planı k»»»
DENİB’de seçimli genel kurul 10 Nisan’a ertelendi İhlas Haber Ajansı
Denizli İhracatçılar Birliği’nde (DENİB) bugün yapılması planlanan seçimli olağan genel kurul çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle gerçekleşmedi. Denizli İhracatçılar Birliği genel kurulu çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle yapılamadı. Bugün birlik binasında yapılması planlanan seçimli genel kurula sı»»»
Merkezefendi Belediyesi 2025 yılı faaliyet raporu kabul edildi İhlas Haber Ajansı
Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi 2025 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Başkan Doğan, "İlçemize hayırlı olsun. Merkezefendimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikin»»»
"İstanbul Senin" uygulamasındaki veri sızıntısıyla ilgili savunma yapan sanık: "Sürece bir katkım ve dahilim yoktur" İhlas Haber Ajansı
"Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü" davasında "İstanbul Senin" isimli uygulamadaki kişisel verilerin yurt dışına sızdırılmasını ve seçim sandık verilerinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden temin edilip işlenmesini sağladığı iddia edilen sanık Melih Geçek savunma yaptı. Tutuklu sanık, "Uygulama vat»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede İran’»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Sani ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İran’da sağlanan ateşkes ve bölgedeki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Re»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani'den 'İran'da ateşkes' gündemli telefon görüşmesi | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek İran’daki ateşkesi ve bölgedeki son gelişmeleri ele aldı. Erdoğan, iki haftalık barış sürecinin kalıcı barış ve istikrar için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı ve Türkiye’nin sürec»»»
MGK Bildirisi: Hudutlarımızın güvenliğine ilişkin tüm tedbirlerin titizlikle alınmaya devam edileceği hatırlatılmıştır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısı'nın ardından yayımlanan bildiride, “İsrail ve ABD ile İran arasındaki savaşın sona erdirilmesine yönelik gayretlerden memnuniyet duyulduğu belirtilmiş; vatandaşlarımızın ve hudutlarımızın güvenliğine»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ateşkes' diplomasisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pakistan Başbakanı Şerif ile gerçekleştirdiği görüşmede, İran’daki ateşkes»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefonda görüştü
İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede İran’da sağlanan ateşkes ve bölgemizdeki son gelişmeler ele alındı.»»»
Beyaz Saray'dan ateşkese 'Geri adımı İran attı' savunması: Uranyum kırmızı çizgimiz
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, ABD Başkanı Donald Trump'ın kırmızı çizgilerinin değişmediğini belirterek, "Geri adım atan Başkan Trump değil, İranlılardı." dedi.Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, düzenlenen basın toplantısında İran'a yönelik konuştu. Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt'in konuşma»»»
Beyaz Saray'dan ateşkese 'Geri adımı İran attı' savunması: Uranyum kırmızı çizgimiz
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, ABD Başkanı Donald Trump'ın kırmızı çizgilerinin değişmediğini belirterek, "Geri adım atan Başkan Trump değil, İranlılardı." dedi.Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, düzenlenen basın toplantısında İran'a yönelik konuştu. Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt'in konuşma»»»
Eşref Rüya’nın ‘Kadir Baba’sı siyaseti birleştirdi
İsrail Meclisi’nin Filistinlilere idam cezası verilmesini kolaylaştıran yasaya tepki gösterdiği için İsrailli bakanın tehdit ettiği Eşref Rüya dizisinin Kadir Baba’sı Görkem Sevindik, Türk siyasetini birleştirirken AK Parti, CHP ve İYİ Parti’den destek mesajları geldi. AK PARTİ, CHP VE İYİ PARTİ’DE»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçe»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pakistan Başbakanı Şerif telefonda görüştü: Gündem İran'daki ateşkes | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile telefonda görüşerek İran’daki ateşkes sürecini değerlendirdi. Erdoğan, iki haftalık barış döneminin iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgularken, Türkiye’nin kalıcı barış ve istikrar için katkı sunmaya devam edeceğini belirtti»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İran’daki ateş»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile telefonda görüştü
İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İran’daki ateşkes süreci ve son gelişmeler ele alındı.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, İran’daki ateşkes süreci ve son gelişmeler ele alındı. Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif’e ateşkes sürecindeki rolleri nedeniyle»»»
MGK'da 'İran savaşı' vurgusu: Tüm tedbirler titizlikle alınmaya devam edecek | Ankara Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Millî Güvenlik Kurulu sonrası yazılı açıklama yapıldı. "Uluslararası gelişmeler hakkında kurula bilgi sunuldu" denilen duyuruda, ABD ile İsrail'in İran saldırılarına değinilip "Vatandaşlarımızın ve hudutlarımızın güvenliğine ilişkin tüm tedbirlerin titiz»»»
MGK Toplantısı sona erdi! Bildiri açıklandı! Neler konuşuldu? Nelere dikkat çekildi?
İletişim Başkanlığı hesabından yayınlanan bildiri şu şekilde: Millî Güvenlik Kurulu, 8 Nisan 2026 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanmıştır. Toplantıda; 1. PKK/KCK-PYD/YPG, FETÖ ve DEAŞ terör örgütleri başta olmak üzere millî birlik ve beraber»»»
İsrailli analistler: İsrail ve ABD savaşı açık farkla kaybetti tek kazanan İran
İsrailli analistler, İsrail ve ABD’nin İran’a karşı başlattığı 41 günlük savaşın hedeflerine ulaşamadığını belirtti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun amaçladığı İran rejimini devirmek, nükleer programı durdurmak ve balistik füzeleri yok etme planlarının gerçekleşmediğini ifade eden analistle»»»
MGK'dan "Terörsüz Türkiye" mesajı
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) bildirisinde, "Terörsüz Türkiye hedefi ve terörsüz bölge vizyonuna ulaşılması için yürütülen çalışmalar ele alınmıştır. Çevremizde yaşanan savaş, çatışma ve tahriklerin süreci sabote etmesine izin verilmeyeceği ve terörün milletimizin gündeminden geri dönmemek üzere çıka»»»
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi.»»»
MGK toplantısı sona erdi
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER MGK Recep Tayyip Erdoğan»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan ateşkes konusunda Trump'ı uyardı: Süreç kundaklanmamalı | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la görüşüp İran ateşkesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm dünya için oldukça zorlu geçen 40 günün ardından aralanan 'iki haftalık fırsat penceresinin kalıcı bir barış anlaşması için çok iyi değerlendirilmesi' vurgusu yapan Erdoğan, 'sürecin k»»»
İran'dan ABD ve İsrail'e Lübnan resti: Ateşkesten çekiliriz
İran basınına konuşan bir kaynak, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarını sürdürmesi halinde Tahran’ın ABD ile varılan iki haftalık ateşkesten çekileceğini duyurdu. Kaynak, İran’ın bu ihtimali ciddi şekilde değerlendirdiğini ve sahadaki gelişmelere göre askeri karşılık hazırlıklarının sürdüğünü be»»»
İran'dan ABD ve İsrail'e Lübnan resti: Ateşkesten çekiliriz
İran basınına konuşan bir kaynak, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarını sürdürmesi halinde Tahran’ın ABD ile varılan iki haftalık ateşkesten çekileceğini duyurdu. Kaynak, İran’ın bu ihtimali ciddi şekilde değerlendirdiğini ve sahadaki gelişmelere göre askeri karşılık hazırlıklarının sürdüğünü be»»»
Bahçeli: "ABD ile İran arasında sağlanan iki haftalık geçici ateşkes kararını memnuniyetle karşılıyoruz" İhlas Haber Ajansı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından ABD ve İran arasında yapılan ateşkes kararına ilişkin paylaşım yaptı. Paylaşımda, Bölgesel ve küresel barış adına kritik bir eşikte, ABD ile İran arasında sağlanan iki haftalık geçici ateşkes kararını memnuniyetle karşılıyoruz" ifadelerine y»»»
Hürmüz’de geçiş ücreti tartışmasına Trump’tan İran ile 'ortak girişim' sinyali
ABD Başkanı Donald Trump, ABC News'e açıklamada bulunarak, Hürmüz Boğazı'na ilişkin soruları yanıtladı. Trump, İran'ın Boğaz'dan geçen gemilerden ücret almasına izin verilip verilmeyeceğine ilişkin "Bunu ortak bir girişim olarak yapmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.ABD Başkanı Donald Trump, A»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede liderler, dün gece itibarı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüştü: Ateşkes kalıcı barış için değerlendirilmeli | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. ABD ile İran arasındaki ateşkesten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, tüm dünya için oldukça zorlu ve sıkıntılı geçen 40 günün ardından aralanan iki haftalık fırsat penceresinin kalıcı bir b»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede liderler, dün gece itibarı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre liderler, dün gece itibarıyla İran bağlamında ilan edilen ateşkes başta olmak üzere, bölgedeki güncel gelişmeleri ele aldı. Ateşkesten duyduğu memnu»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Görüşmede liderler, dün gece itibarıyla İran»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın barış diplomasisi trafiği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ve ABD'nin İran'a yönelik saldırıları ile İran'ın misillemesine ilişkin liderler seviyesinde telefonla ve yüz yüze yaptığı görüşmelerle çatışmaların daha fazla yayılmasının önlenmesi için girişimlerde bulundu. ABD ve İsrail'in İran'a yönelik 28 Şubat'ta ba»»»
Başkan Ertaş ve Edremit heyeti CHP Lideri Özgür Özel ile buluştu İhlas Haber Ajansı
Başkent Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş başkanlığındaki heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş öncülüğünde gerçekleşen ziyarete; CHP»»»
Milli Güvenlik Kurulu toplandı
Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. MGK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantı, saat 16.43'te başladı. Toplantıda, İstanbul'da polise yönelik terör eylemi, ABD-İsrail İran savaşı ve Orta Doğu'daki sü»»»
AK Parti'li Zorlu: Kırgız Cumhuriyeti'nin BMGK adaylığını her platformda destekleyeceğiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, Kırgız Cumhuriyeti’nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) Daimi Olmayan Üyeliği Adaylığı sürecine ilişkin, "Bütün kurum ve kuruluşlarımızla Kırgızistan'ın bu üyeliğini her platformda destekleyeceğimizi, yanında duracağımızı ve bunun için gayre»»»
CHP'li Başarır: Türkiye'de seçime gitme zamanı gelmiştir
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Seçim zorunluluktur, Türkiye'de seçime gitme zamanı gelmiştir" dedi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Başarır, İstanbul'daki terör eylemi ile ilgili, "Yönetilemeyen bir ülke var, yönetemeyen bir iktidar var. Bir r»»»