Qatar Hosts OECD-led Workshop on Development Aid Documentation
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Qatar Hosts OECD-led Workshop on Development Aid Documentation
Doha, December 17 (QNA) - Qatar's Ministry of Foreign Affairs has hosted a specialized training workshop aimed at improving the tracking and documentation of the country's official development assistance.The two-day workshop, held on December 16 and 17, was organized by the ministry's International»»»
الرئيس التنفيذي لبنك الدوحة: دعم المبادرات الخضراء لخلق فرص عمل جديدة
قال الرئيس التنفيذي لبنك الدوحة د. ر. سيتارامان: عُقدت القمة السابعة والأربعون لمجموعة الدول الصناعية السبع الكبرى في كورنوال بالمملكة المتحدة التي تترأس مجموعة السبع. وتتألف مجموعة السبع من أكبر اقتصادات العالم وهي كندا، وفرنسا، وألمانيا، وإيطاليا، واليابان، والمملكة المتحدة، والولايات المتحدة الأ»»»
استعراض آفاق التعاون بين قطر والصين
الدوحة – الراية: يستضيف بنك الدوحة، اليوم، ندوة تفاعلية مع العملاء عبر الإنترنت بعنوان «آفاق وفرص التعاون الثنائي بين قطر والصين» ضمن إطار الجهود الرامية إلى تعزيز العلاقات الثنائية بين قطر والصين. وسيشارك في هذه الندوة كمتحدثين رسميين كل من: السيدة سارة سادة، مستشارة في سفارة دولة قطر في الصين، وا»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment