Afrika'da esen Türkiye rüzgarı gündemlerinde: Mavi Vatan sadece Akdeniz'den ibaret değil
Türkiye'nin Afrika ülkeleri ile artan ilişkileri dünya basınında ses getirmeye devam ediyor. Yabancı basın, Türkiye ile Somali arasında imzalanan anlaşmalara vurgu yaparak, Türkiye'nin Mavi Vatan doktrinini Akdeniz'in ötesine taşıdığını aktardı. Haberde, bir zamanlar kara sınırlarına odaklanan Anka»»»
Bakan Uraloğlu: "2009’da açılan YHT’de 110 milyon vatandaşımız yolculuk etti" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilecik’te T26 tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uraloğlu, "2009’da Ankara-Eskişehir hattıyla hizmete başlayan yüksek hızlı trenlerle bugüne kadar yaklaşık 110 milyon vatandaşımız yolculuk etti" dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A»»»
Bakan Kacır: "Bugün 23 yıl öncesine göre bambaşka bir Türkiye var" İhlas Haber Ajansı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Bugün 23 yıl öncesine göre bambaşka bir Türkiye var. Nükleer enerjiden yapay zekaya, biyoteknolojiden ileri üretime teknolojinin farklı sahalarında özgün, yerli, milli ürün ve hizmetler geliştiren bir Türkiye var" dedi. Bakan Kacır, Türkiye’nin teknol»»»
Kahramankazan kazasında soruşturma derinleşiyor! Özel halk otobüsünün sahibi gözaltına alındı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan ölümlü kazaya ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen incelemede otobüs sahibinin eksik belgeler sunduğu belirlendi. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken 14 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili göza»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Gö»»»
Ankara’da 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs sahibi gözaltına alındı İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili özel halk otobüsünün sahibi gözaltına alındı. Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün kaza yapması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili 3 savcı görevlendirilirken, yürüt»»»
Bakan Uraloğlu: Tüm Türkiye'yi 48 saatte dolaşma imkanına erişeceğiz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "İnşallah, 2053 yılında da ülkemizin dört bir yanını hızlı tren hatlarıyla birleştirerek 48 saatte tüm Türkiye'yi inşallah dolaşma imkanına erişmiş olacağız." dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ahmetpınar köyü mevkiindeki T26 Tüneli'nin şant»»»
Dev proje için tarih verildi: Türkiye demir ağlarla örülecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 'İnşallah, 2053 yılında da ülkemizin dört bir yanını hızlı tren hatlarıyla birleştirerek 48 saatte tüm Türkiye'yi inşallah dolaşma imkanına erişmiş olacağız.' dedi. Uraloğlu, Ahmetpınar köyü mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde incelemede bulundu»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, görüşmede bölgesel ve kür»»»
Cumurbaşkanı Erdoğan, Nato Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Gö»»»
Ankara’daki kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde özel halk minibüsünün köprü direğine çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden 4’ünün kimlikleri belli oldu. Kaza, Kahramankazan ilçesi Saray mevkiinde meydana geldi. Kızılcahamam istikametine seyreden 06 HO 1460 plakalı özel halk minibüsü, sürücüsünün direksiyo»»»
Bakan Uraloğlu’ndan 2053 vizyonu: Türkiye hızlı trenle 48 saatte gezilebilecek
Bakan Uraloğlu’ndan 2053 vizyonu: Türkiye hızlı trenle 48 saatte gezilebilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2053 yılına işaret ederek "İnşallah, 2053 yılında da ülkemizin dört bir yanını hızlı tren hatlarıyla birleştirerek 48 saatte tüm Türkiye'yi inşallah dolaşma imkanına erişm»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede bölgesel ve küresel konular ile NATO’yu ilgilendiren meseleler ele alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Mark Rutte bir telefon görüşmesi gerçekleşti»»»
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: "Özel gereksinimli çocuğumuzun devlet korumasına alınması uygun bulunmuştur" İhlas Haber Ajansı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, darbedilen anne ve özel gereksinimli çocuğuyla ilgili, "Özel gereksinimli çocuğumuzun üstün yararı gözetilerek devlet korumasına alınması uygun bulunmuştur. Kadın konukevi hizmetinden yararlanmak istemeyen anneye ise gerekli ekonomik destek sağlanacaktır" açıklam»»»
İçişleri Bakanlığı: "FETÖ’ye yönelik 26 ilde düzenlenen operasyonlarda 90 şüpheli yakalandı" İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanlığı, son 2 haftada 26 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 90 şüphelinin yakalandığını, 69’unun tutuklandığını açıkladı. İçişleri Bakanlığı, FETÖ’ye yönelik son iki haftada 26 ilde düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapıl»»»
AK Parti Gençlik Kollarına son bir yılda 400 bin yeni üye katıldı
İbiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana "Her anında, hep yanında" mottosuyla hareket ettiklerini söyledi. Her zaman "Gençler neredeyse bizler orada olacağız." dediklerini aktaran İbiş, "Ramazanda da hamdolsun bu iklimi, bereketi hep beraber, tüm teşkilatlarımızla ya»»»
Bolu’da TEM Otoyolu’nda 10 araçlı zincirleme kaza: 6 yaralı İhlas Haber Ajansı
Bolu’nun Gerede ilçesinde, TEM Otoyolu’nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 12.30 sıralarında TEM Otoyolu’nun Cankurtaran mevkisinde meydana geldi. Yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobil çarpıştı. Kazayı »»»
Bakan Bak: "Başkanlığa seçilen Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’ı tebrik ediyorum" İhlas Haber Ajansı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi başkanlığına seçilen Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’ı tebrik etti. Bakan Bak, yayımladığı mesajda, "İstanbul’daki Olimpiyatevi’nde düzenlenen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Olağanüstü Seçimli G»»»
Kırıkkale’de zincirleme trafik kazası: 7 yaralı İhlas Haber Ajansı
Kırıkkale’de kavşakta üç aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza, Kırıkkale-Ankara kara yolu Kalecik Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.G.’nin kullandığı 71 ADV 386 plakalı Chery marka otomobil, S.C. yönetimindeki 01 BEE 839 plakalı Fiat marka araç ve Mehmet Zahit »»»
Bakan Uraloğlu: "15 yaş altı sosyal medya kullanımı düzenlemesine dair kanun teklifi Meclisten geçti" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız başta olmak üzere ve diğer bakanlıklarımızın da katkısıyla beraber 15 yaş altı sosyal medya kullanımı düzenlemesine dair kanun teklifi Meclisten geçti" dedi. Bakan Uraloğlu, 15 yaş altı sosyal medya düzenlemesin»»»
Bakan Uraloğlu: "2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı" dedi. Bakan Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından hazırlanan İletişim Hizmetleri İstatistikleri Raporu’nu değerlendirdi. Elektronik h»»»
Bakan Uraloğlu: "2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından hazırlanan İletişim Hizmetleri İstatistikleri Raporu’nu değerlendirerek, "2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı" dedi. Bakan Uraloğlu, Bilgi Tekn»»»
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan otobüs kazasına ilişkin açıklama İhlas Haber Ajansı
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, 5 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında 3 cumhuriyet savcısı ve 2 bilirkişinin görevlendirildiğini belirterek, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü açıkladı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün köprü direği»»»
BOTAŞ il il listeyi yayımladı: Doğalgazda indirimli tüketim limitleri belli oldu
BOTAŞ tarafından hayata geçirilen yeni kademeli tarife sistemiyle birlikte her ilin iklim şartlarına göre özel aylık tüketim sınırları belirlenirken, belirlenen bu limitleri aşan konut aboneleri tükettikleri fazla miktar için devlet desteği olmaksızın maliyet odaklı fiyatlandırma üzerinden ödeme ya»»»
MHP Lideri Bahçeli, Türkeş’in kabrini ziyaret etti İhlas Haber Ajansı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29’uncu ölüm yıl dönümünde MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin kurucu lideri Türkeş’in 29’uncu ölüm yıl dönümünde Ankara’daki mezarını ziyaret etti. Bahçeli’ye partin»»»
Doğal gazda yeni dönem: İl il aylık tüketim limitleri belli oldu
Doğal gazda konut tüketicileri için 'il bazlı kademeli fiyatlandırma' sistemi yürürlüğe girdi. BOTAŞ tarafından yayımlanan yeni takvime göre, her ilin iklim koşullarına göre aylık azami destek limitleri belirlendi. Belirlenen bu limitler dahilindeki tüketimler yüksek oranda desteklenmeye devam eder»»»
Ankara'da 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza için 3 savcı görevlendirildi | Ankara Haberleri
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası için 3 savcı görevlendirildi.»»»
Mersin merkezli yasa dışı bahis ve dolandırıcılık operasyonunda 16 tutuklama İhlas Haber Ajansı
Mersin merkezli yasa dışı bahis ve dolandırıcılık soruşturmasında 16 kişi daha tutuklandı. Adalet Bakanı Akın Gürlek’in ‘kökünü kazıyacağız’ diyerek işaret ettiği yasa dışı bahis soruşturmaları hız kesmeden sürdürülüyor. Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK»»»
Ankara’da meydana gelen kaza için 3 savcı görevlendirildi İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası için 3 savcı görevlendirildi. Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün üst geçidin ayağına çarpması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı trafik kazası ile ilgili Kahramankazan Cu»»»
Ankara'da özel halk otobüsü üst geçide çarptı: 5 kişi hayatını kaybetti | Ankara Haberleri
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün üst geçidin ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.»»»
ABD-İran ateşkes görüşmelerinde 'Türkiye' formülü masada: WSJ deşifre etti
ABD ve İsrail'in İran'a saldırmasıyla 28 Şubat'ta başlayan savaşta 36. güne girildi. İki ülke arasında ateşkes sağlanması için Pakistan öncülüğünde yürütülen diplomatik girişimlerin tıkanmasıyla birlikte, Türkiye ve Mısır krizin aşılması için stratejik bir hamle başlattı. Wall Street Journal'ın (WS»»»
Bakan Göktaş: "Aile Akademi Platformu sayesinde bugüne kadar 67 bin 754 kişi içerik ve eğitimlere erişti" İhlas Haber Ajansı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, aile eğitimi, evlilik, sağlık, çocuk ve genç gelişimi ile mahremiyet bilinci gibi başlıklarda eğitimlerin yer aldığı Aile Akademi Platformu’ndan bugüne kadar 67 bin 754 kişinin yararlandığını bildirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Ö»»»
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti İhlas Haber Ajansı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.»»»
Ankara’da özel halk otobüsü köprü direğine çarptı: 5 ölü, 15 yaralı İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün köprü direğine çarptığı kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı. Kaza, Kahramankazan ilçesi Saray mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kızılcahamam istikametine seyreden 06 HO 1460 plakalı özel halk otobüsünün sür»»»
Bakan Kacır: "Türkiye, Avrupa’nın en büyük otobüs üreticisi" İhlas Haber Ajansı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye, Avrupa’nın en büyük otobüs üreticisi" dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından Karsan’ın paylaşımını alıntıladı. Karsan’ın sosyal medyadan Otonom e-ATAK modelinin Paris’te 6 ay boyunca gerçek şehir şartları»»»
''Köprü ve otoyollar satılacak'' iddiasına son nokta: Milletin malının satılması söz konusu değil
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, köprü ve otoyolların satılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. Kamu mülkiyetindeki 2 bin kilometrelik yolun 'tapusuyla satılmasının' mümkün olmadığını vurgulayan Uraloğlu, bakım maliyetlerini hafifletmek adına sadece 'işletme hakkı devri' üzeri»»»
MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in vefatının 29. yılı
Türkeş, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinin Yukarı Köşkerli köyünden 1860 yılında, toprak meselesi yüzünden yaşanan kavganın ardından Sultan Abdülaziz'in fermanıyla Kıbrıs'a sürgün edilen Tuzlalı Ahmet Hamdi Bey ve eşi Fatma Zehra Hanım'ın oğlu olarak 25 Kasım 1917'de Lefkoşa'da dünyaya geldi. 📲 Artık »»»
Fiyatlarla oynayıp halka bozuk et yedirmeye çalışan 7 şüpheli tutuklandı
Ankara merkezli 8 ilde et fiyatlarını manipüle ettikleri ve bozulmuş ürünleri piyasaya sürdükleri belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 31 şüpheliden 7'si tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başvuruları v»»»
Otomotiv ihracatının yaklaşık dörtte biri Bursa'dan yapıldı
AA muhabirinin Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) kayıtlarından derlediği verilere göre, yılın 3 ayında yüzde 4,3 artışla 9 milyar 895 milyon 567 bin dolarlık ihracat gerçekleştiren otomotiv endüstrisi, Türkiye ihracatında ilk sıradaki yerini korudu. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kana»»»
Ankara’da özel halk otobüsü köprü direğine çarptı: 5 ölü, 15 yaralı İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde seyir halindeki özel halk otobüsü köprü direğine çarptı. Kazada 5 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Olay, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Saray Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kızılcahamam istikametinde seyreden 06 HO 1460 plakalı özel ha»»»
Doğalgazda yeni dönem başladı: Zam oranları açıklandı! İşte nisan ayı güncel tarifeleri....
Türkiye genelinde doğalgazda "çok tüketenin çok ödeyeceği" kademeli tarife dönemi resmen başlarken, il bazındaki aylık ortalama tüketimin yüzde 75’inden fazlasını kullanan konut aboneleri, nisan ayından itibaren gaz bedelini herhangi bir devlet desteği veya sübvansiyon olmaksızın tam maliyet üzerin»»»
Ramazan Bayramı tatilinde gümrük kapılarından 323 bin yolcu giriş-çıkış yaptı
AA muhabirinin, Ticaret Bakanlığından edindiği bilgiye göre, Ramazan Bayramı tatilinde sınır kapılarında giriş-çıkış yapmak isteyenlerin işlemlerinin, hızlı ve konforlu şekilde tamamlanması için gümrük personeli ile yoğun mesai yapıldı. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılı»»»
Polis memuru Furkan Kaya cinayetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Etimesgut ilçesinde 29 Haziran 2025 tarihinde arabuluculuk için gittiği parkta bıçaklanıp, beylik tabancasıyla vurularak öldürülen 22 yaşındaki polis memuru Furkan Kaya cinayetine ilişkin 13 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Dava dosyasına olay anına ilişkin yeni gör»»»
Ankara'da özel halk otobüsü üst geçide çarptı: 4 kişi hayatını kaybetti | Ankara Haberleri
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün üst geçide çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti.»»»
Ankara'da feci kaza! Halk otobüsü üst geçite çarptı: 4 ölü, 13 yaralı
Ankara’da kaza sabah saatlerinde yaşanan olay, bölgede büyük bir paniğe yol açtı. Ankara-İstanbul kara yolu Kahramankazan ilçesi Saray mevkiinde meydana gelen kazada, özel bir halk otobüsünün üst geçide çarpması sonucu ortalık adeta savaş alanına döndü. İlk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybed»»»
Her gün 3,5 ton sütten 12 çeşit peynir üretiyorlar İhlas Haber Ajansı
Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, ilçenin köklü üretim değerlerinden Orhaniye Kooperatifi Süt Ürünleri İmalatı’nı ziyaret etti. 1981 yılından bu yana üretimini sürdüren tesisi inceleyen Başkan Özel, "Her gün 3,5 top sütten, 12 çeşit peynir üreterek markalaşan kooperatifimiz, ilçemizin değerini»»»
Kahramankazan’da araç kaza yaptı: 4 ölü, 13 yaralı İhlas Haber Ajansı
Ankara-İstanbul kara yolu Kahramankazan ilçesi Saray mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.»»»
Ankara-İstanbul kara yolu Kahramankazan ilçesi Saray mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. İhlas Haber Ajansı
Ankara-İstanbul kara yolu Kahramankazan ilçesi Saray mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.»»»
TESK Genel Başkanı Palandöken: "Altın alırken doğru adres seçmek çok önemli" İhlas Haber Ajansı
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, sahte altına dikkat çekerek, "Altın alırken doğru adresi seçmek çok önemli" dedi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, son dönemde altın fiyatlarında dalgalanmanın arttığına dikkati çekerek, "Altın alırken doğru»»»
Fahiş fiyat artışı yapan 183 işletmeye 96,6 milyon TL para cezası İhlas Haber Ajansı
Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu tarafından toptancı hallerinde sebze ve meyve toptan ticareti yapan işletmeler ile ulusal zincir marketlerden fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilen toplam 183 işletmeye 96,6 milyon TL para cezası uygulanmasına karar verildi. Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu, 20»»»