TBMM Genel Kurulu'nda, doğum izni ve sosyal medya düzenlemesi teklifi görüşmelerine başlandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, doğum izni ve sosyal medyaya 15 yaş düzenlemesini de içeren, Sosyal Hizmet Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' üzerine görüşmelere başlandı. TBMM Genel Kurulu doğum izni ve sosyal medyaya 15 yaş düzenlemesini de »»»
Sertçelik itiraflarına devam ediyor: Soylu ailesi ve Cumhur İttifakı hedef alındı
Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’ndeki salonda görülen duruşmaya, Serdar Sertçelik ve Bora Kaplan’ın da aralarında bulunduğu tutuklu sanıklar, tutuksuz sanıklar ile taraf avukatları katıldı. Duruşma başlamadan önce müşteki sanık sıfatı bulunan polislerle diğer s»»»
‘Süreci yürütenler gecikmemeli’
Bölgedeki çatışmaların giderek ticaret yolları üzerinden şekillendiğine dikkat çeken Bakırhan, Türkiye’nin eski politikalar yerine barış ve demokrasi eksenli bir yaklaşım benimsemesi gerektiğini söyledi. Bakırhan, Kürtlerin sorunlarını yaşadıkları ülkelerin başkentleriyle çözmek istediğini belirter»»»
Bakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı ile telefonda konuştu İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, savaşın sona erdirilmesi amacıyla yürütülen diplomatik çabalar çerçevesinde bugün Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammad Ishaq Dar ile bir telefon görüşmesi yaptı. Furkan Doğan»»»
Ankara’da iki sürücü trafikte yumruklu kavga etti: O anlar araç kamerasında İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, iki sürücü arasında çıkan kavga otomobil kamerasına yansıdı. Olay, Gölbaşı ilçesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir otomobil sürücüsü ile servis şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle otom»»»
Manisa’daki derin FETÖ yapılanması çökertildi İhlas Haber Ajansı
Manisa’da FETÖ’ye yönelik 3 Nisan’da düzenlenen operasyonda yakalanan 47 şüpheliden 44’ü gözaltına alındı. 6 Nisan’da gözaltına alınan şüphelilerden 21’i tutuklandı, 23’ü hakkında adli kontrol tedbirleri uygulanmasına karar verildi Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 47 şüpheli hakkında başlatılan s»»»
Ticaret Bakanlığı: "Fırsatçılığa ve haksız fiyat artışlarına karşı mücadelemiz, tavizsiz devam edecektir" İhlas Haber Ajansı
Ticaret Bakanlığı tarafından, "Fırsatçılığa ve haksız fiyat artışlarına karşı mücadelemiz, ülke genelinde tavizsiz şekilde devam edecektir" denildi. Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen piyasa gözetim ve denetim çalışmaları kapsamında, CİMER üzerinden iletilen şikayetler doğrultusunda İstanbul Ti»»»
Başkan Bozbey ilk iş olarak yardımcısını sattı İhlas Haber Ajansı
Rüşvet ve yolsuzluk suçlaması ile tutuklanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, emniyete verdiği ifadesinde 2019 yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem’e tek imza yetkisi verdiğini söyledi. Rüşvet ve yolsuzluk suçlaması ile çıkarıldığı mahkemece tutuklanan »»»
İstanbul'daki terör saldırısında gözaltı sayısı 5'e çıktı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki polis noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında saldırıyı gerçekleştirenlerle bağlantılı olduğu değerlendirilen 2 kişinin daha yakalandığını açıkladı. Bakan Mustafa Çiftçi, NSosyal'deki hesabından yaptığı açıkl»»»
Adana’dan 7 liraya alınan biberin Diyarbakır’da bir markette 200 liraya satıldığı tespit edildi İhlas Haber Ajansı
Ticaret Bakanlığı tarafından, Adana’dan 7 liraya alınan biberin Diyarbakır’da bir markette 200 liraya satıldığı tespit edildi. Bakanlık tarafından konu gerekli idari yaptırımların uygulanması amacıyla Ticaret Bakanlığı Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu’na iletildi. Ticaret Bakanlığı tarafından yürü»»»
CHP lideri Özel: "Polisin 12-24 ve 12-36 çalışma saati bitmeli" İhlas Haber Ajansı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Polisin 12-24 ve 12-36 çalışma saati bitmeli. Fazla mesai ödemeli bir sisteme geçilmeli" dedi. Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Konuşmasına Dünya Kupası’na 24 yıl aranın ardından katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımı’n»»»
Bakan Göktaş ve Bakan Çiftçi, 81 ilin valisi ile çevrimiçi toplantı yaptı İhlas Haber Ajansı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 81 ilin valisi ile çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Göktaş ve Bakan Çiftçi, 81 ilin valileriyle çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirdi. 81 il müdürünün de katıldığı toplantıda, ’Sosyal Risk Haritala»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan ROKETSAN Üretim Tesislerini gezdi İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ROKETSAN Üretim Tesislerini gezdi»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İspanya Başbakanı Sanchez arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, ikili ilişkiler ile bölgesel ve küresel konuları ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye »»»
Bakan Fidan, İngiliz mevkidaşı ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Yvette Cooper ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Cooper ile bugün gerçekleştirdiği görüşmesinde, bölgemi»»»
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Çatışma sırasında yaralanan 2 polisimizin ameliyatları başarıyla tamamlanmıştır" İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Güvenlik güçlerimizin anında, kararlı ve etkili müdahalesi neticesinde saldırıyı gerçekleştiren 3 şahıs etkisiz hale getirilmiştir. Çatışma sırasında hafif şekilde yaralanan 2 kahraman polisimizin ameliyatları başarıyla tamamlanmıştır" dedi. Bakan Çiftçi, sosyal med»»»
Malezya Başbakanı Enver İbrahim'den Türkiye ile ilgili çok konuşulacak 'savaş' çıkışı: Türkiye doğrudan istikrar gücü
Malezya Başbakanı Enver İbrahim, ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları ve İran'ın misillemeleriyle Orta Doğu'da tırmanan gerilimde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde izlediği politikanın Türkiye'nin bölgede doğrudan bir istikrar gücü olarak rolünü ortaya koyduğunu söyledi.Malezya Başbak»»»
Bakan Güler: "Çok yönlü hava savunma sistemleri, balistik ve seyir füzeleri savaşın seyrini belirleyen en kritik hususlar" İhlas Haber Ajansı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Güçlü bir hava kuvvetine sahip olmakla birlikte, çok yönlü hava savunma sistemleri, balistik ve seyir füzeleriyle bu sistemlere ait mühimmat kapasitesi, artık savaşın seyrini belirleyen en kritik hususlardan birisi haline gelmiştir" dedi. ROKETSAN Üretim Tesisleri»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2028’de 11 milyar dolarlık ihracat hacmini yakalayacak, inşallah savunma ihracatında dünyada ilk 10’a gireceğiz" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2028 hedefimiz olarak belirlediğimiz 11 milyar dolarlık ihracat hacmini yakalayacak, inşallah savunma ihracatında dünyada ilk ona gireceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ’Roketsan Üretim Tesisleri Açılışı, Seri Üretim Teslimatları ve Temel Atma Töreni’ programın»»»
TBMM’de Uşak Belediyesi tartışması İhlas Haber Ajansı
TBMM’de AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasında Uşak Belediyesi konusunda tartışma yaşandı. TBMM Genel Kurulu’nda yerinden söz alan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, "2024 yılı Kasım ayında ihale edilen Uşak Elmalıdere Aile Sağlığı Merkezi»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yakın çevremizdeki savaşlar sona erdikten sonra milletçe başta savunma sanayi olmak üzere her alanda büyük bir şahlanışa imza atacağız" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lalahan’da, ROKETSAN Üretim Tesisleri Açılışı, Seri Üretim Teslimatları ve Temel Atma Töreni’nde konuşuyor.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'daki saldırıya tepki: Zaman ayarlı provokasyon lanetliyoruz | Ankara Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lalahan'da ROKETSAN Üretim Tesisleri Açılışı, Seri Üretim Teslimatları ve Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, zaman ayarlı provokasyonlarla Türkiye’nin güven iklimine zarar verilmesine izin vermeyeceklerini belirterek, İstanbul Beşiktaş’taki sal»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son 23 yılda geliştirdiğimiz ürün, sistem, yazılım ve platformlarla, güçlü insan kaynağımız ve kurumsal kapasitemizle bu alanda söz sahibi olan ülkelerden biri hâline geldik" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lalahan’da, ROKETSAN Üretim Tesisleri Açılışı, Seri Üretim Teslimatları ve Temel Atma Töreni’nde konuşuyor.»»»
AJet Ankara-Bükreş uçuşları başladı İhlas Haber Ajansı
Romanya ile Türkiye arasındaki ulaşım ve ticari ilişkiler açısından stratejik bir adım olan AJet Ankara-Bükreş direkt uçuşları resmen başladı. AJet Havayolları, Ankara-Bükreş arası direkt seferlere nisan ayı itibariyle başladı. Ankara Esenboğa Havalimanından geçtiğimiz günlerde kalkan Boeing 737-8 »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2028 hedefimiz olarak belirlediğimiz 11 milyar dolarlık ihracat hacmini yakalayacak, inşallah savunma ihracatında dünyada ilk 10’a gireceğiz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2028 hedefimiz olarak belirlediğimiz 11 milyar dolarlık ihracat hacmini yakalayacak, inşallah savunma ihracatında dünyada ilk 10’a gireceğiz."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar | Ankara Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lalahan'da ROKETSAN Üretim Tesisleri Açılışı, Seri Üretim Teslimatları ve Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen ve kahraman güvenlik güçlerimizin müdahalesi ile boşa çıkartılan kalleş saldırıyı lanetliyoruz" ded»»»
YRP’den ABD ve İsrail hakkında suç duyurusu: Sadece İran’ın savaşıdır denilerek geçiştirilemez
Yeniden Refah Partisi (YRP) Merkez Yürütme Kurulu, Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası kameraların karşısına geçen Kılıç, ABD ve İsrail’in bölgedeki faaliyetlerine sert tepki göstererek, bu ülkelerin yetkilileri hakkında hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz Sinop’ta füze testleri yaparken ana muhalefet partisinin genel başkanı, ‘Balıklar füze seslerinden ürküyor, yuvalarını terk ediyor’ diyordu." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz Sinop’ta füze testleri yaparken ana muhalefet partisinin genel başkanı, ‘Balıklar füze seslerinden ürküyor, yuvalarını terk ediyor’ diyordu."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Savunmada dışa bağımlılık oranımızı yüzde 80’den yüzde 20’ye indirdik. Sektörel ciromuz 20 milyar doları geçti." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Savunmada dışa bağımlılık oranımızı yüzde 80’den yüzde 20’ye indirdik. Sektörel ciromuz 20 milyar doları geçti."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugün savunma sanayii alanında dünyada parmakla gösterilen bir seviyede yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugün savunma sanayii alanında dünyada parmakla gösterilen bir seviyede yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve kahraman güvenlik güçlerimizin başarılı müdahalesiyle boşa çıkartılan kalleş saldırıyı lanetliyoruz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve kahraman güvenlik güçlerimizin başarılı müdahalesiyle boşa çıkartılan kalleş saldırıyı lanetliyoruz."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terörün her türlüsüyle mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, bugünkü gibi alçak ve zaman ayarlı provokasyonlarla Türkiye’nin güven iklimine zarar verilmesine müsaade etmeyeceğiz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terörün her türlüsüyle mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, bugünkü gibi alçak ve zaman ayarlı provokasyonlarla Türkiye’nin güven iklimine zarar verilmesine müsaade etmeyeceğiz."»»»
Boğaz’da LNG Krizi: Türkiye’den Ukrayna’ya 'Geçiş Yok'
Bloomberg’e konuşan bir yetkiliye göre Ukrayna, yüzer LNG depolama ve yeniden gazlaştırma ünitelerini (FSRU) işletmek amacıyla İstanbul Boğazı üzerinden LNG ithalatı için Türkiye’den izin talep etti. Ancak Ankara, 16 milyonu aşan nüfusa sahip İstanbul’da çevresel riskler, olası büyük maddi zarar ve»»»
Masaj salonlarına fuhuş operasyonu İhlas Haber Ajansı
Kahramanmaraş merkezli, masaj salonu adı altında faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik 8 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 23 şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube»»»
OKAF’26 kapılarını açıyor İhlas Haber Ajansı
Orta Karadeniz’in en kapsamlı kariyer organizasyonu olan OKAF’26, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde başlıyor. Bu yıl ilk kez doğrudan üniversite kampüsü içerisinde düzenlenen fuar, 100’den fazla kurum ve kuruluşu "Gençliğin Üretim Çağı" (GÜÇ) temasıyla öğrenciler ve mezunlarla buluşt»»»
Bakırhan: Barışın siyasal iklimini oluşturmak için de adımlar atılmalı
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Türkiye, yüzyıllık tarihinin en stratejik ve en kıymetli sürecini yaşıyor. Bu önemli süreçte önce-sonra ikilemi kurmak, süreci teyit mekanizmasına havale etmek, çözümü geciktirme çabasıdır. Bu çaba sadece çözüm karşıtlarını güçlendirir ve süreci enfekte »»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "‘Terörsüz Türkiye’ ve ‘terörsüz bölge’ hedefimize gölge düşürmesine asla izin vermeyeceğiz" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "‘Terörsüz Türkiye’ ve ‘terörsüz bölge’ hedefimize bu tür menfur saldırıların gölge düşürmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul’da Yapı Kredi Plaza Blokları önünde görev yapa»»»
Polise saldırı sonrası Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti: Terörle bağlantılı 14 hesap erişime kapatıldı | İstanbul Haberleri
İstanbul’da polise yönelik saldırının ardından sosyal medyada yanıltıcı paylaşımlar yapan ve bir kısmının terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen hesaplar hakkında harekete geçildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, söz konusu hesaplara erişim engeli uygulanmasına karar verdi.»»»
Samsun’un mart ayı trafik kaza bilançosu: 7 ölü İhlas Haber Ajansı
Samsun’da mart ayında meydana gelen trafik kazalarında 7 kişi hayatını kaybetti. Kurallara uyulmaması nedeniyle yaşanan kazalar, can kaybı ve yaralanmalara yol açtı. Samsun genelinde polis sorumluluk alanında mart ayında 413’ü ölümlü veya yaralanmalı, 550’si maddi hasarlı olmak üzere toplam 963 tra»»»
DEM Parti Grup Toplantısı İhlas Haber Ajansı
DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Türkiye’de siyasi iklimin normalleşmesi için gelin bir araya gelelim. Oyu, sandığı, makamı mevkiyi, popülizmi, rantı ve polemiği bırakıp, 86 milyonun geleceğini düşünerek siyasal iklimi normalleştirelim diyoruz" dedi. DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan»»»
AK Parti Genel Başkanvekili Ala: "Terörle mücadelede devletimizin iradesi ve kararlılığı tamdır" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, İstanbul’da İsrail Konsolosluğu önünde meydana gelen çatışmaya ilişkin, "Terörle mücadelede devletimizin iradesi ve kararlılığı tamdır. Ülkemizin birliğini, beraberliğini ve güvenliğini hiçbir tehdit bozamayacaktır" dedi. AK Parti Genel Başkanvekili Ala, sosya»»»
İçişleri Bakanlığı: "Yapılan inceleme sonucunda saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin kimlikleri tespit edilmiş, İzmit’ten araç kiralayarak İstanbul’a geldikleri belirlenmiştir. Etkisiz hale getirilen 3 terörist arasında yoğun dijital haberleşme tespit e İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanlığı: "Yapılan inceleme sonucunda saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin kimlikleri tespit edilmiş, İzmit’ten araç kiralayarak İstanbul’a geldikleri belirlenmiştir. Etkisiz hale getirilen 3 terörist arasında yoğun dijital haberleşme tespit edilmiş olup, yaralı teröristlerin sorgusu de»»»
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Allah kahraman polislerimizi korusun. Yaralı polislerimize geçmişler olsun. Teröre ve teröristlere geçit vermeyeceğiz." İhlas Haber Ajansı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Allah kahraman polislerimizi korusun. Yaralı polislerimize geçmişler olsun. Teröre ve teröristlere geçit vermeyeceğiz."»»»
İletişim Başkanı Burhanettin Duran: "Devletimiz, her türlü tehdide ve provokasyona karşı mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir." İhlas Haber Ajansı
İletişim Başkanı Burhanettin Duran: "Devletimiz, her türlü tehdide ve provokasyona karşı mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir."»»»
Bursa’da genç kızların bıçaklı kavgası: 1 şüpheli adliyeye sevk edildi İhlas Haber Ajansı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki genç kız arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan taraflardan biri tedavi altına alınırken, şüpheli genç kız işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olay, saat 22.00 sıralarında İnegöl ilçesi Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre C»»»
Bakan Çiftçi: "(İsrail Konsolosluğu önündeki çatışma) Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir" İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İstanbul’da İsrail Konsolosluğu önünde meydana gelen çatışmaya ilişkin, "Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir. İzmit’ten kiralık araçla İstanbul’a geldikleri tespit edilen şahıslardan birinin dini istismar eden örgüt irtibatı olduğu, 2’si kardeş olan 2 terörist»»»
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: "Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir. İzmit’ten kiralık araçla İstanbul’a geldikleri tespit edilen şahıslardan birinin dini istismar eden örgüt irtibatı olduğu, kardeş olan 2 teröristten birinin de uyuşturucu kaydı o İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: "Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir. İzmit’ten kiralık araçla İstanbul’a geldikleri tespit edilen şahıslardan birinin dini istismar eden örgüt irtibatı olduğu, kardeş olan 2 teröristten birinin de uyuşturucu kaydı olduğu belirlenmiştir."»»»
YSK’den 6 belde için ara seçim kararı: 7 Haziran’da sandık kurulacak
YSK, Tokat Yeşilyurt Kuşçu beldesinde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği seçiminin 7 Haziran 2026’daki yerel ara seçimlerle birlikte yapılmasına karar verdi. Böylece belde statüsü kazanan 6 yerleşimde seçim aynı gün gerçekleştirilecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), belde statüsü mahkeme kararlarıyl»»»
Ticaret Bakanı Bolat, Suriye Ekonomi ve Sanayi Bakanı el-Şa’ar ile görüştü İhlas Haber Ajansı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suriye Ekonomi ve Sanayi Bakanı Nidal el-Şa’ar ve beraberindeki heyet ile İstanbul’da görüşerek JETCO 1. Dönem Protokolü’nü imzaladıklarını duyurdu. Bakan Bolat, Suriye ile ticari ve ekonomik ilişkilerini sürdüreceklerini belirterek, "Suriye Ekonomi ve Sanayi Bakanı Sayın»»»
Bakan Gürlek’ten İsrail Konsolosluğu önündeki çatışmayla ilgili açıklama İhlas Haber Ajansı
Bakan Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu olay ile ilgili derhal soruşturma başlatıldığını dile getirerek, "İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan İsrail Konsolosluğu çevresinde meydana gelen silah sesi ihbarlarına ilişkin olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında»»»