Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Monitor Albania 21.11. 12:38

“Shteti i burrave”, gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave, krahasuar me 74 për qind që zotërohen nga burrat. Kurse, rreth 16 për qind e numrit gjithsej të llogarive bankare të biznesit në Kosovë janë në pronësi të grave, 82 për qind janë në pronësi të burrave dhe 2 për qind janë të regjistruar në bash»»»

monitor.al
Sot Albania 21.11. 08:37

Vendi fqinj ‘Shteti i burrave’, gratë zotërojnë vetëm 15 % të pronave, nuk ua besojnë as llogaritë bankare dhe as...

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave, krahasuar me 74 për qind që zotërohen nga burrat. Kurse, rreth 16 për qind e numrit gjithsej të llogarive bankare të biznesit në Kosovë janë në pronësi të grave, 82 për qind janë në pronësi të burrave dhe 2 për qind janë të regjistruar në bash»»»

sot.com.al
Shqiptarja Albania 21.11. 08:36

Kosova ‘Shteti i burrave’, gratë zotërojnë vetëm 15 % të pronave, nuk ua besojnë as llogaritë bankare dhe as bizneset

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave, krahasuar me 74 për qind që zotërohen nga burrat. Kurse, rreth 16 për qind e numrit gjithsej të llogarive bankare të biznesit në Kosovë janë në pronësi të grave, 82 për qind janë në pronësi të burrave dhe 2 për qind janë të regjistruar në bash»»»

shqiptarja.com
Bota Press Kosovo 21.11. 08:27

“Shteti i burrave”, gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave, krahasuar me 74 për qind që zotërohen nga burrat. Kurse, rreth 16 për qind e numrit gjithsej të llogarive bankare të biznesit në Kosovë janë në pronësi të grave, 82 për qind janë në pronësi të burrave dhe 2 për qind janë të regjistruar në bash»»»

botapress.info
Albeu Albania 21.11. 08:20

“Shteti i burrave”, gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave, krahasuar me 74 për qind që zotërohen nga burrat. Kurse, rreth 16 për qind e numrit gjithsej të llogarive bankare të biznesit në Kosovë janë në pronësi të grave, 82 për qind janë në pronësi të burrave dhe 2 për qind janë të regjistruar në bash»»»

albeu.com
Epoka e Re Kosovo 21.11. 08:13

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave, krahasuar me 74 për qind që zotërohen nga burrat. Kurse, rreth 16 për qind e numrit gjithsej të llogarive bankare të biznesit në Kosovë janë në pronësi të grave, 82 për qind janë në pronësi të burrave dhe 2 për qind janë të regjistruar në bash»»»

epokaere.com
Bold News Albania 20.11. 16:15

“Shteti i burrave”, gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15 për qind të pronave, krahasuar me 74 për qind që zotërohen nga burrat. Kurse, rreth 16 për qind e numrit gjithsej të llogarive bankare të biznesit në Kosovë janë në pronësi të grave, 82 për qind janë në pronësi të burrave dhe 2 për qind janë të regjistruar në bash»»»

boldnews.al
Infokusi Kosovo 16.11. 16:31

GAP: Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15% të pronave, krahasuar me 74% që zotërohen nga burrat

Gratë në Kosovë zotërojnë vetëm 15% të pronave, krahasuar me 74% që zotërohen nga burrat, ndërsa pjesa e mbetur e pronave prej 11% është në pronësi të personave/subjekteve juridike. Kjo u bë e ditur në raportin e Institutit GAP “Në kërkim të barazisë financiare: Qasja në financa për bizneset në pro»»»

gazetainfokus.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.