Евродепутат иска НС да преименува Благоевград и Велинград

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Sega Bulgaria 19.04. 20:17

Евродепутат иска НС да преименува Благоевград и Велинград

Темата за преименуването на селища, улици, както и за събарянето на комунистически паметници, се оказа актуална за евродепутата от ГЕРБ Андрей Ковачев 30 години след старта на прехода. "По-добре късно, отколкото никога!", написа той в социалните мрежи. И поиска депутатите от новия парламент "максим»»»

segabg.com
Dnes Bulgaria 19.04. 14:36

Ковачев: Докога ще има градове с имена на комунистически дейци?!

Евродепутатът призовава НС да ги промени Евродепутатът Андрей Ковачев призова колегите си от ГЕРБ да предложат в НС да се преименуват населените места, които носят имената на комунистически дейци, като Димитровград, Благоевград, Велинград и Владо Тричков. „През месец февруари, общинските съветници »»»

dnes.bg
Novini Bulgaria 19.04. 13:39

Андрей Ковачев иска Димитровград, Благоевград и Велинград да се преименуват

Евродепутатът Андрей Ковачев призова във "Фейсбук" колегите си от ГЕРБ да предложат в НС да се преименуват населените места, които носят имената на комунистически дейци, като Димитровград, Благоевград, Велинград и Владо Тричков. Ето какво написа Ковачев в социалната мрежа: "През месец февруари, общ»»»

novini.bg
24 Chasa Bulgaria 19.04. 13:06

Андрей Ковачев иска да се преименуват Димитровград, Благоевград и Велинград

Евродепутатът Андрей Ковачев призова с пост във фейсбук колегите си от ГЕРБ да предложат в НС да се преименуват населените места, които носят имената на комунистически дейци, като Димитровград, Благоевград, Велинград и Владо Тричков. Ето какво написа Ковачев в социалната мрежа: "През месец февруари»»»

24chasa.bg
Klassa Bulgaria 19.04. 08:12

Андрей Ковачев към ГЕРБ-СДС: Да премахнем всички комунистически паметници в София и страната!

Да се внесе предложение за преименуването на улици и градове, носещи имената на комунистически дейци, тирани и сатрапи като Георги Димитров, Цола Драгойчева, Вела Пеева и други. Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев публикува радикално предложение на страницата си във фейсбук. Той призова общинските»»»

Blitz Bulgaria 19.04. 07:28

Андрей Ковачев от ГЕРБ зове за премахване на всички комунистически символи у нас

Мнозина ще кажат, защо не го направихте до сега? И са прави! И бих добавил: Защо не го направиха и СДС на Иван Костов, или НДСВ на Царя, написа той Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев призова общинските съветници в София и депутатите на ГЕРБ-СДС да подготвят програма за премахване на всички ко»»»

blitz.bg
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.