Ekmek almak için markete giden yaşlı adam çöp kamyonunun altında hayatını kaybetti İhlas Haber Ajansı
Antalya’nın Kepez ilçesinde ekmek almak için evden çıkan 79 yaşındaki adam dönüş yolunda çöp kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cenazesi oğlu ve kızı tarafından gözyaşları içinde teslim alındı. Kaza, dün akşam 21.30 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi Ömer Buyrukçu »»»
TESK Genel Başkanı Palandöken: "Elektrik ve doğal gaza yapılan yüzde 25’lik zam esnaf ve sanatkarlarımızı olumsuz etkiliyor" İhlas Haber Ajansı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Küresel gelişmelerin etkisiyle petrol fiyatlarında yaşanan artış ile elektrik ve doğal gaza yapılan yüzde 25’lik zam esnaf ve sanatkarlarımızı olumsuz etkiliyor" dedi. Enerji maliyetlerindeki artış ve İran-ABD sa»»»
Eskişehir’de zincirleme trafik kazası: 4 yaralı İhlas Haber Ajansı
Eskişehir Çevre Yolu’nda tırın otomobile, kontrolden çıkan otomobilin de önündeki araca çarpması sonucu gerçekleşen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, dün akşam saatlerinde Eskişehir Çevre Yolu’nun Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.Ç.’nin idaresinde ort»»»
Avrupa’yı sallayan enerji oyunları
Orta Doğu’daki kriz ve Hürmüz Boğazı’na ilişkin riskler, Avrupa’da enerji piyasalarını sarsarak arz güvenliği endişelerini artırdı. Avrupa ülkeleri olası kesintilere karşı acil önlem paketlerini devreye alırken, yakıt dağıtımı ve tüketiminde kısıtlama senaryoları gündeme geldi. ABD ve Rusya arasınd»»»
İzmir Ticaret Odası’ndan Çin açılımı İhlas Haber Ajansı
İzmir’in ticaret hacmini geliştirmek için çalışmalarına hızla devam eden İzmir Ticaret Odası, Çin’in sanayi devi Qingdao’dan gelen heyeti ağırladı. Birbirinden önemli iş görüşmelerinin yapıldığı organizasyon kapsamında Qingdao Ticaret Bürosu ile İzmir Ticaret Odası arasında iş birliği anlaşması imz»»»
Ankara-İstanbul arası YHT seferleri 30 dakika kısalacak
Ankara-İstanbul arası YHT seferleri 30 dakika kısalacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilecik’te Ankara –İstanbul ve Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hatlarındaki trenlerin seyir sürelerini düşürecek T26 Tüneli şantiyesinde incelemede bulundu. ABONE OL Ulaştırma ve Altyapı Bakanı»»»
Gümrük Muhafaza ekipleri ilk üç ayda 4 milyar lira değerinde ticari eşya ve uyuşturucu madde ele geçirdi İhlas Haber Ajansı
Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat birimleri, mart ayında gerçekleştirdiği 550 farklı operasyonda, toplam 4 milyar 878 milyon lira değerinde ticari eşya ve uyuşturucu madde ele geçirdi. Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat birimleri, uzman persone»»»
Bakan Gürlek’ten 5 Nisan Avukatlar Günü mesajı İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Serbest savunma makamının temsilcisi avukatlarımızın varlığı, adaletin en güçlü teminatıdır" dedi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Serbest savunma makamı»»»
Kademeli doğalgaz dönemi başladı
Kademeli doğalgaz dönemi başladı Doğalgazda kademeli ödeme dönemi başladı. Kademe-1 ve kademe-2 olmak üzere iki farklı fiyat belirlendi. İbadethane, cemevi, Kuran kursları ile şehit aileleri ve gaziler kademe uygulamasından muaf olacak. Yalnızca kademeyi aşan kısım değil, tüm tüketim yüksekten fatu»»»
Gazze direnişin arkasında
İşgalci İsrail, 7 Ekim 2023’ten beri soykırım işlediği Gazze’de saldırılarını sürdürüyor. İsrail’in saldırılarına eş zamanlı olarak 10 Ekim 2025’te ilan edilen ateşkes kapsamında oluşturulan Barış Kurulu ise Hamas’a silah bırakması için baskı kuruyor. Buna karşılık direniş hareketleri ve Gazze’deki»»»
SAMP-T görüşmeleri yeniden başlıyor | Politika Haberleri
Türkiye, yerli ve millî hava savunma projelerini güçlendirirken, kritik bir ara çözüm olarak görülen SAMP-T sistemi için İtalya ile yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor. Ankara, İtalya ile hava savunma tedariğinin yanı sıra teknoloji transferi, ortak üretim ve yerli katkı oranının artırılması konul»»»
DMM’den ABD’nin F-15 savaş uçağının Türk yapımı omuzdan fırlatılan uçaksavar sistemiyle vurulduğu iddialarına yalanma İhlas Haber Ajansı
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından ABD’nin F-15 savaş uçağının Türk yapımı omuzdan fırlatılan uçaksavar sistemiyle vurulduğu iddiaları yalanlandı. DMM’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bazı sosyal medya hesapları ve dezenformasyon odaklı mecralarda yer alan, ’Türkiye’»»»
Türkiye ile Çin arasında sağlık işbirliği görüşmesi
Sağlık Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Aziz Alper Biten, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Jiang Xuebin ile Bakanlıkta bir araya geldi. BİYOTEKNOLOJİ İŞBİRLİĞİ GÜNDEMDE Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Biten, şu bilgileri paylaştı: “Çin Halk Cumhuriyeti »»»
Çorum'da kayan tır devrildi: Ankara-Tokat karayolu saatlerce ulaşıma kapandı | Gündem Haberleri
Çorum’un Alaca ilçesinde kayan bir tırın devrilmesi nedeniyle Ankara-Tokat karayolu ulaşıma kapandı, 4 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Ekiplerin 5 saat süren çalışmasıyla yol kontrollü olarak tekrar açıldı.»»»
Bakan Fidan, Suriyeli mevkidaşı Şeybani ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili »»»
Kayan tır devrildi, Ankara-Tokat karayolu saatlerce ulaşıma kapandı İhlas Haber Ajansı
Çorum’un Alaca ilçesinde kayan tırın yan yatması sebebiyle ulaşıma kapanan Ankara-Tokat karayolu, ekiplerin 5 saat süren çalışmasıyla ulaşıma açılabildi. Kaza, Çorum’un Alaca ilçesi Ankara-Tokat karayolu Avutmuş köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zile istikametinde seyir halinde o»»»
Bakan Uraloğlu: 2053 yılında 48 saatte tüm Türkiye'yi inşallah dolaşma imkanına erişmiş olacağız
Uraloğlu, Ahmetpınar köyü mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde incelemede bulundu. Bakan Uraloğlu, burada yaptığı konuşmada, dün Ankara-İzmir yüksek hızlı tren hattı çalışmalarını yerinde incelemek için Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde bulunduklarını hatırlattı. 📲 Artık haberler size gelsi»»»
Ankara Kitap Fuarı’nda Perinçek’e yoğun ilgi
Ankara Kitap Fuarı’na Ankaralı kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Fuarın ikinci gününde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı. Perinçek’in imza masasında uzun kuyruk oluşurken, özellikle yeni kitabı “Kürt Sorununda Tarihsel Çözüm, Devlette ve Millette»»»
Ticaret Bakanlığı: "Tüketicilerimizin haklarını korumak için piyasa gözetim ve denetim faaliyetlerimizi kararlılıkla sürdürmekteyiz" İhlas Haber Ajansı
Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada, "Tüketicilerimizin hak ve menfaatlerini korumaya yönelik piyasa gözetim ve denetim faaliyetlerimizi ülke genelinde kesintisiz ve kararlılıkla sürdürmekteyiz" denildi. Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen piyasa gözetim ve denetim çalışmaları kapsamında; İ»»»
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey görevden uzaklaştırıldı İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa 6.Sulh Ceza Hakimliğinin 04.04.2026 tarih ve 2026/294 Sorgu kararıyla ‘Suç İşlemek»»»
Afrika'da esen Türkiye rüzgarı gündemlerinde: Mavi Vatan sadece Akdeniz'den ibaret değil
Türkiye'nin Afrika ülkeleri ile artan ilişkileri dünya basınında ses getirmeye devam ediyor. Yabancı basın, Türkiye ile Somali arasında imzalanan anlaşmalara vurgu yaparak, Türkiye'nin Mavi Vatan doktrinini Akdeniz'in ötesine taşıdığını aktardı. Haberde, bir zamanlar kara sınırlarına odaklanan Anka»»»
Bakan Uraloğlu: "2009’da açılan YHT’de 110 milyon vatandaşımız yolculuk etti" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilecik’te T26 tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uraloğlu, "2009’da Ankara-Eskişehir hattıyla hizmete başlayan yüksek hızlı trenlerle bugüne kadar yaklaşık 110 milyon vatandaşımız yolculuk etti" dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A»»»
Bakan Kacır: "Bugün 23 yıl öncesine göre bambaşka bir Türkiye var" İhlas Haber Ajansı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Bugün 23 yıl öncesine göre bambaşka bir Türkiye var. Nükleer enerjiden yapay zekaya, biyoteknolojiden ileri üretime teknolojinin farklı sahalarında özgün, yerli, milli ürün ve hizmetler geliştiren bir Türkiye var" dedi. Bakan Kacır, Türkiye’nin teknol»»»
Kahramankazan kazasında soruşturma derinleşiyor! Özel halk otobüsünün sahibi gözaltına alındı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan ölümlü kazaya ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen incelemede otobüs sahibinin eksik belgeler sunduğu belirlendi. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken 14 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili göza»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Gö»»»
Ankara’da 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs sahibi gözaltına alındı İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili özel halk otobüsünün sahibi gözaltına alındı. Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün kaza yapması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili 3 savcı görevlendirilirken, yürüt»»»
Bakan Uraloğlu: Tüm Türkiye'yi 48 saatte dolaşma imkanına erişeceğiz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "İnşallah, 2053 yılında da ülkemizin dört bir yanını hızlı tren hatlarıyla birleştirerek 48 saatte tüm Türkiye'yi inşallah dolaşma imkanına erişmiş olacağız." dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ahmetpınar köyü mevkiindeki T26 Tüneli'nin şant»»»
Dev proje için tarih verildi: Türkiye demir ağlarla örülecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 'İnşallah, 2053 yılında da ülkemizin dört bir yanını hızlı tren hatlarıyla birleştirerek 48 saatte tüm Türkiye'yi inşallah dolaşma imkanına erişmiş olacağız.' dedi. Uraloğlu, Ahmetpınar köyü mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde incelemede bulundu»»»
Firari hükümlü yakalandı İhlas Haber Ajansı
Manisa’nın Salihli ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve 32 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsız»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, görüşmede bölgesel ve kür»»»
Cumurbaşkanı Erdoğan, Nato Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Gö»»»
Ankara’daki kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu İhlas Haber Ajansı
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde özel halk minibüsünün köprü direğine çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden 4’ünün kimlikleri belli oldu. Kaza, Kahramankazan ilçesi Saray mevkiinde meydana geldi. Kızılcahamam istikametine seyreden 06 HO 1460 plakalı özel halk minibüsü, sürücüsünün direksiyo»»»
Bakan Uraloğlu’ndan 2053 vizyonu: Türkiye hızlı trenle 48 saatte gezilebilecek
Bakan Uraloğlu’ndan 2053 vizyonu: Türkiye hızlı trenle 48 saatte gezilebilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2053 yılına işaret ederek "İnşallah, 2053 yılında da ülkemizin dört bir yanını hızlı tren hatlarıyla birleştirerek 48 saatte tüm Türkiye'yi inşallah dolaşma imkanına erişm»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede bölgesel ve küresel konular ile NATO’yu ilgilendiren meseleler ele alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Mark Rutte bir telefon görüşmesi gerçekleşti»»»
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: "Özel gereksinimli çocuğumuzun devlet korumasına alınması uygun bulunmuştur" İhlas Haber Ajansı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, darbedilen anne ve özel gereksinimli çocuğuyla ilgili, "Özel gereksinimli çocuğumuzun üstün yararı gözetilerek devlet korumasına alınması uygun bulunmuştur. Kadın konukevi hizmetinden yararlanmak istemeyen anneye ise gerekli ekonomik destek sağlanacaktır" açıklam»»»
İçişleri Bakanlığı: "FETÖ’ye yönelik 26 ilde düzenlenen operasyonlarda 90 şüpheli yakalandı" İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanlığı, son 2 haftada 26 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 90 şüphelinin yakalandığını, 69’unun tutuklandığını açıkladı. İçişleri Bakanlığı, FETÖ’ye yönelik son iki haftada 26 ilde düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapıl»»»
AK Parti Gençlik Kollarına son bir yılda 400 bin yeni üye katıldı
İbiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana "Her anında, hep yanında" mottosuyla hareket ettiklerini söyledi. Her zaman "Gençler neredeyse bizler orada olacağız." dediklerini aktaran İbiş, "Ramazanda da hamdolsun bu iklimi, bereketi hep beraber, tüm teşkilatlarımızla ya»»»
Bolu’da TEM Otoyolu’nda 10 araçlı zincirleme kaza: 6 yaralı İhlas Haber Ajansı
Bolu’nun Gerede ilçesinde, TEM Otoyolu’nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 12.30 sıralarında TEM Otoyolu’nun Cankurtaran mevkisinde meydana geldi. Yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobil çarpıştı. Kazayı »»»
Bakan Bak: "Başkanlığa seçilen Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’ı tebrik ediyorum" İhlas Haber Ajansı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi başkanlığına seçilen Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’ı tebrik etti. Bakan Bak, yayımladığı mesajda, "İstanbul’daki Olimpiyatevi’nde düzenlenen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Olağanüstü Seçimli G»»»
Kırıkkale’de zincirleme trafik kazası: 7 yaralı İhlas Haber Ajansı
Kırıkkale’de kavşakta üç aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza, Kırıkkale-Ankara kara yolu Kalecik Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.G.’nin kullandığı 71 ADV 386 plakalı Chery marka otomobil, S.C. yönetimindeki 01 BEE 839 plakalı Fiat marka araç ve Mehmet Zahit »»»
Bakan Uraloğlu: "15 yaş altı sosyal medya kullanımı düzenlemesine dair kanun teklifi Meclisten geçti" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız başta olmak üzere ve diğer bakanlıklarımızın da katkısıyla beraber 15 yaş altı sosyal medya kullanımı düzenlemesine dair kanun teklifi Meclisten geçti" dedi. Bakan Uraloğlu, 15 yaş altı sosyal medya düzenlemesin»»»
Bakan Uraloğlu: "2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı" dedi. Bakan Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından hazırlanan İletişim Hizmetleri İstatistikleri Raporu’nu değerlendirdi. Elektronik h»»»
Bakan Uraloğlu: "2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından hazırlanan İletişim Hizmetleri İstatistikleri Raporu’nu değerlendirerek, "2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı" dedi. Bakan Uraloğlu, Bilgi Tekn»»»
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan otobüs kazasına ilişkin açıklama İhlas Haber Ajansı
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, 5 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında 3 cumhuriyet savcısı ve 2 bilirkişinin görevlendirildiğini belirterek, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü açıkladı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramankazan ilçesinde özel halk otobüsünün köprü direği»»»
Bursa’daki operasyonda 30 kişi tutuklandı, 28 kişiye adli kontrol, 5 kişiye ev hapsi verildi İhlas Haber Ajansı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in imar yolsuzluğu ve rüşvet iddiaları kapsamında gözaltına alındığı soruşturmada 30 kişi tutuklandı, 28 kişiye adli kontrol kararı verildi, 5 kişiye de ev hapsi kararı çıktı. Bir kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Başsavcılığın r»»»
BOTAŞ il il listeyi yayımladı: Doğalgazda indirimli tüketim limitleri belli oldu
BOTAŞ tarafından hayata geçirilen yeni kademeli tarife sistemiyle birlikte her ilin iklim şartlarına göre özel aylık tüketim sınırları belirlenirken, belirlenen bu limitleri aşan konut aboneleri tükettikleri fazla miktar için devlet desteği olmaksızın maliyet odaklı fiyatlandırma üzerinden ödeme ya»»»
MHP Lideri Bahçeli, Türkeş’in kabrini ziyaret etti İhlas Haber Ajansı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29’uncu ölüm yıl dönümünde MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin kurucu lideri Türkeş’in 29’uncu ölüm yıl dönümünde Ankara’daki mezarını ziyaret etti. Bahçeli’ye partin»»»
Doğal gazda yeni dönem: İl il aylık tüketim limitleri belli oldu
Doğal gazda konut tüketicileri için 'il bazlı kademeli fiyatlandırma' sistemi yürürlüğe girdi. BOTAŞ tarafından yayımlanan yeni takvime göre, her ilin iklim koşullarına göre aylık azami destek limitleri belirlendi. Belirlenen bu limitler dahilindeki tüketimler yüksek oranda desteklenmeye devam eder»»»
Ankara'da 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza için 3 savcı görevlendirildi | Ankara Haberleri
Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası için 3 savcı görevlendirildi.»»»
Tunceli merkezli sahte kripto operasyonu: 8 kişi tutuklandı İhlas Haber Ajansı
Tunceli’de sahte kripto yatırım platformları üzerinden yürütülen dolandırıcılık ağına yönelik 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 kişi tutuklandı. Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Nazımiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, geniş çaplı bir siber»»»