Bölgesel türbülanstan başarıyla çıkacağız | Politika Haberleri
"Dünyamız yakın tarihte eşi benzeri görülmemiş günler yaşıyor” diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD-İsrail ile İran arasındaki savaşta çok boyutlu diplomasiyi sürdüreceklerini belirterek “Kimse endişe etmesin, Allah'ın izniyle Türkiye bu bölgesel türbülanstan da başarıyla çıkacaktır” ifadelerini»»»
‘ABD füzeyi atar ‘İran attı!’ der’
MEF Üniversitesi Politika Topluluğu, “Siyasi Liderler Gençlerle Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i ağırladı. Üniversiteli gençlerin sorularını yanıtlayan Doğu Perinçek, önceki gün Milli Savunma Bakanlığının “Türkiye’ye yönelen bir İran füzesinin NATO unsu»»»
Brent petrolün varili vadeli piyasalarda 85 doları aştı
Brent petrolün varili vadeli piyasalarda 85 doları aştı Orta Doğu'da giderek büyüyen jeopolitik gerilim, petrol fiyatlarındaki yükselişte etkili olmaya devam ediyor. Brent petrolün varili, uluslararası vadeli piyasalarda 85 doların üzerine çıktı. ABONE OL Dün 84,48 dolara kadar yükselen Brent petro»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İran'da 165 çocuk savaşın kurbanı oldu, millet olarak bunu kabul etmeyiz
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze'de olduğu gibi maalesef İran'da da 165 masum çocuk bu beylerin savaş senaryolarının kurbanı haline getiriliyor. Biz millet olarak böylesine yanlış bir senaryoyu asla kabul etmeyiz." dedi. Kurtulmuş, TBMM Tören Salonu'nda düzenlenen rektörlerle iftar programında »»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu bölgenin halkları arasına düşmanlık sokulmasını istemiyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş, TBMM Tören Salonu'nda düzenlenen rektörlerle iftar programında yaptığı konuşmada, milli iradenin merkezi, Türkiye demokrasisinin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisinde rektörlerle iftar programında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitelerin özellikle son yı»»»
ABD, Ukrayna'dan İran dronlarına karşı yardım istedi İhlas Haber Ajansı
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ABD, İsrail ve İran arasındaki çatışmalar devam ederken, ABD'nin Ukrayna'dan İran dronları konusunda yardım istediğini açıkladı. Zelenskiy, "ABD'den Orta Doğu bölgesinde Shahed'e (İran dronu) karşı koruma konusunda özel destek talebi aldık. Gerekli araçlar»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis’te rektörlerle iftarda bir araya geldi
TBMM Başkanı Kurtulmuş, TBMM Tören Salonu'nda düzenlenen rektörlerle iftar programında yaptığı konuşmada, milli iradenin merkezi, Türkiye demokrasisinin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisinde rektörlerle iftar programında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitelerin özellikle son yı»»»
Bakan Işıkhan: "Türkiye olarak, sulhun ve sağ duyunun hakim olduğu bir diplomasi ortamının tesisi için çalışmaya devam edeceğiz" İhlas Haber Ajansı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Uşak’taki çeşitli ziyaretlerinin ardından "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlenen iftar programına katıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Uşak’a geldi. Program kapsamında ilk olara»»»
Pakistan Başbakanı Şerif: Türkiye'yi hedef alan son saldırıdan derin endişe duyuyorum
Şerif, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından konuya dair paylaşım yaptı. "Kardeş ülke Türkiye'yi hedef alan son saldırıdan derin endişe duyuyorum" ifadelerini kullanan Şerif, "Bu zorlu zamanda, cesur Türk kardeşlerimizle tam dayanışmasını dile getiren Pakistan halkına kat»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimse komşuluk ve kardeşlik hukukunu zedeleyen hatalı bir tavır içinde olmamalıdır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülke ve millet olarak ilk günden beri barış için verdiğimiz mücadele apaçık ortadayken hiç kimse komşuluk ve kardeşlik hukukunu zedeleyen hatalı bir tavır içinde olmamalıdır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen 'Esnaf ve Sanat»»»
KFOR: NATO’nun İran’a füze fırlattığı iddiası asılsızdır
NATO Kosova Gücü, ABD-İsrail'in İran'a yönelik saldırıları nedeniyle ortaya çıkan dezenformasyon kaynaklı bilgilere ilişkin açıklama yaptı. KFOR yaptığı açıklamada, NATO’nun Kosova’daki tesislerinden İran’a füze fırlatıldığına yönelik iddiaları yalanladı.NATO Kosova Gücü’nden (KFOR) yapılan açıklam»»»
NATO'dan balistik füze açıklaması! Savunma duruşu yüksek seviyede kalacak
NATO Avrupa Müttefik Kuvvetler Yüksek Karargahı (SHAPE), "İran'ın bölge genelindeki saldırılarından kaynaklanan tehdit" azalana kadar NATO'nun balistik füze savunma duruşunun yüksek seviyede kalacağını duyurdu. SHAPE Sözcüsü Martin L. O'Donnell tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Dün, İran'ın Tü»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse komşuluk ve kardeşlik hukukunu zedeleyen tavır içinde olmamalıdır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hudutlarımızın ve hava sahamızın güvenliğinin sağlanmasında en küçük bir ihmal ve tereddüt göstermiyoruz. Dünkü hadisede hassasiyetimizi çok net gösterdik. Benzer olayın tekerrür etmemesi için gerekli ikazlarda bulunduk. Kimse komşuluk ve kardeşlik hukukunu zede»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye bu bölgesel türbülanstan da başarıyla çıkacaktır" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizde daha fazla kan dökülmemesi, daha fazla masumun hayattan koparılmaması, gerilimin büyüyerek geri dönülmez noktalara varmaması gayesiyle yürüttüğümüz çok boyutlu diplomasimizi devam ettireceğiz. Kimse endişe etmesin. Allah’ın izniyle Türkiye bu bölgesel»»»
İran füzesine NATO tepkisi: Ankara ile tam dayanışma içindeyiz
NATO, İran'dan ateşlenen balistik mühimmatın Türkiye'yi hedef almasını kınayarak Ankara ile tam dayanışma içinde olduğunu açıkladı. NATO'dan yapılan yazılı açıklamada, "Kuzey Atlantik Konseyi, İran'ın Orta Doğu ve ötesinde devam eden ve ayrım gözetmeyen saldırıları ışığında güvenlik ortamı hakkında»»»
Erdoğan: Uluslararası toplum olanları izlemekle yetiniyor
Erdoğan "Dünyamız yakın tarihte eşi benzeri görülmemiş günler yaşıyor. Savaş ve sıcak çatışmalara her gün bir yenisi ekleniyor. Ne yazık ki başta Batı dünyası olmak üzere, uluslararası toplum bütün bu olanları bir kez daha sadece izlemekle yetiniyor" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünya»»»
NATO: Ankara ile tam dayanışma içindeyiz
NATO'dan yapılan yazılı açıklamada, "Kuzey Atlantik Konseyi, İran'ın Orta Doğu ve ötesinde devam eden ve ayrım gözetmeyen saldırıları ışığında güvenlik ortamı hakkında bilgi almak üzere büyükelçiler düzeyinde bir toplantı gerçekleştirdi." ifadesi kullanıldı. Toplantıya NATO Genel Sekreteri Mark Rut»»»
Yemen'den İran'ın Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alma girişimine kınama
Yemen Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İran'ın Türkiye ve Azerbaycan topraklarını hedef alma girişimlerine tepki gösterildi. Bu saldırı girişimlerinin ülkelerin egemenliğinin açık bir ihlali olduğu vurgulanan açıklamada, "Bu eylemler, bölgenin istikrarını tehdit eden tehlikeli bir»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başta Batı dünyası olmak üzere uluslararası toplum olanları bir kez daha sadece izlemekle yetiniyor." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başta Batı dünyası olmak üzere uluslararası toplum olanları bir kez daha sadece izlemekle yetiniyor." - "Hudutlarımızın ve hava sahamızın güvenliğinin sağlanmasında en küçük bir ihmal ve tereddüt göstermiyoruz." - "İran’ın bölgedeki diğer ülkelere gönderdiği füzeler ve kamik»»»
Pakistan: Türkiye ve Azerbaycan'a saldırılardan endişeliyiz
Pakistan, Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alan son saldırılardan ciddi endişe duyduğunu açıklayarak her iki ülkeyle de güçlü dayanışma içinde olduğunu bildirdi. Pakistan Dışişleri Bakanlığının ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada»»»
Pakistan "Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alan saldırılardan ciddi endişe duyduğunu" belirtti
Pakistan Dışişleri Bakanlığının ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Pakistan, kardeş ülkeler Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alan son saldırılardan ciddi endişe duyduğunu ifade ediyor. Bu saldırılar, uluslararası hukukun ve de»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye bölgesel türbülanstan başarıyla çıkacak | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen Esnaf ve Sanatkarlarla İftar Programı'nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına değinen Erdoğan, bölgesel gerilimin ürkütücü boyut kazandığını söyledi. "Kimsenin endişesi olma»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye bölgesel türbülanstan başarıyla çıkacak | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen Esnaf ve Sanatkarlarla İftar Programı'nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına değinen Erdoğan, bölgesel gerilimin ürkütücü boyut kazandığını söyledi. "Kimsenin endişesi olma»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan 86 milyona seslendi! 'Hassas bir politika izliyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan, esnaf ve sanatkarlarla iftar porgramına katıldı. Erdoğan program sonrasında etkinliğe katılanlara hitaben konuştu. AHİLİĞİ HATIRLATTI Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan vurgular şu şekilde: "Esnaf ve sanatkarlarımızı, medeniyetimizin mayasını ahlakl»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hudutlarımızın ve hava sahamızın güvenliğinin sağlanmasında ihmal ve tereddüt göstermiyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hudutlarımızın ve hava sahamızın güvenliğinin sağlanmasında en küçük bir ihmal ve tereddüt göstermiyoruz. Ülkemizin güvenliğine yönelik bir riskin ortaya çıkması durumunda ise müttefiklerimizle koordinasyon halinde bütün önlemleri titizlikle alıyoruz." dedi. Cum»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İran’a yönelik hava saldırılarıyla bölgesel gerilim ürkütücü bir hal aldı. Yüzlerce sivil hayatını kaybetti." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İran’a yönelik hava saldırılarıyla bölgesel gerilim ürkütücü bir hal aldı. Yüzlerce sivil hayatını kaybetti."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyamız yakın tarihte eşi benzeri görülmemiş günler yaşıyor. Savaş ve çatışmalara her geçen bir yenisi ekleniyor." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyamız yakın tarihte eşi benzeri görülmemiş günler yaşıyor. Savaş ve çatışmalara her geçen bir yenisi ekleniyor."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hudutlarımızın ve hava sahamızın güvenliğinin sağlanmasında en küçük bir ihmal ve tereddüt göstermiyoruz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hudutlarımızın ve hava sahamızın güvenliğinin sağlanmasında en küçük bir ihmal ve tereddüt göstermiyoruz."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İlk günden beri barış için verdiğimiz mücadele ortadayken, kimse kardeşlik hukukunu zedeleyen tavırda olmamalı." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İlk günden beri barış için verdiğimiz mücadele ortadayken, kimse kardeşlik hukukunu zedeleyen tavırda olmamalı."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Allah'ın izniyle Türkiye bu bölgesel türbülanstan da başarıyla çıkacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda "Esnaf ve Sanatkarlarla İftar Programı"nda konuştu. <br class="k-br" /> Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle; "Başta Batı dünyası olmak üzere ulusl»»»
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbiş: "Bizim savunma sanayimiz, tüm kötülüklerden koruyacak düzeyde yoluna devam ediyor" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, "Bizim tüm savunma sanayimiz, tüm kötülüklerden koruyacak düzeyde yoluna devam ediyor. Ama bizim iç dünyamızdaki Savunma Sanayi sistemimizde bizi böyle basiretsiz liderlerden korusun ve Recep Tayyip Erdoğan’ı da uzun yıllar boyunca hep birli»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Esnaf ve Sanatkarlarla İftar Programı'nda konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen Esnaf ve Sanatkarlarla İftar Programı'nda açıklamalarda bulunuyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:Dünyamız yakın tarihte eşi benzeri görülmemiş günler yaşıyor. Savaş ve sıcak çatışmalara her gü»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Esnaf ve Sanatkarlarla İftar Programı'nda konuşuyor. Yayını aşağıda yer alan Youtube linkimize tıklayarak izleyebilirsiniz.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen esnaf ve sanatkarlarla iftar programında konuşuyor. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER Recep Tayyip Erdoğan»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la telefonda görüştü | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye-Fransa ilişkileri, bölgedeki çatışmalar, bölgesel ve küresel meseleler değerlendirildi.»»»
BM'ye göre, Orta Doğu'da son dönemdeki çatışmalar nedeniyle 330 binden fazla kişi zorla yerinden edildi
Saltmarsh, Orta Doğu'da yaşanan gelişmelere ilişkin yazılı açıklama yaptı. Orta Doğu genelinde yoğunlaşan çatışmaların önemli nüfus hareketlerine yol açtığını belirten Saltmarsh, "Orta Doğu ve ötesindeki son çatışmalar nedeniyle 330 binden fazla kişi zorla yerinden edildi." ifadelerini kullandı. 📲 »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede liderler, Türkiye ile Fransa ikili ilişkilerinin yanı sıra bölgemizdeki çatışmaları, bölgesel ve küresel»»»
Fitch: Hürmüz Boğazı'nın kapatılmasının bölge ekonomileri üzerindeki etkisi farklılık gösterecek
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Hürmüz Boğazı'nın kapatılmasının bölgedeki Orta Doğu ülkelerinin ekonomileri üzerindeki etkisinin farklılık göstereceğini ancak tüm ülkelerin mevcut derecelendirme seviyeleri dahilinde bu etkiyi absorbe edebileceğini bildirdi. 📲 Artık haberl»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Fransa ikili ilişkileri, bölgedeki çatışmalar, bölgesel ve küresel meseleler değerlendirildi. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER Emmanuel Macron Recep Tayyip Erdoğan Fransa»»»
Fitch: Hürmüz Boğazı'nın kapatılmasının bölge ekonomileri üzerindeki etkisi farklılık gösterecek
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Hürmüz Boğazı'nın kapatılmasının bölgedeki Orta Doğu ülkelerinin ekonomileri üzerindeki etkisinin farklılık göstereceğini ancak tüm ülkelerin mevcut derecelendirme seviyeleri dahilinde bu etkiyi absorbe edebileceğini bildirdi. 📲 Artık haberl»»»
Bakan Işıkhan: Türkiye artık üzerine oyunlar oynanan değil, oyun kuran bir ülke
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin artık üzerine oyunlar oynanan değil, oyun kuran bir ülke olduğunu belirtip, "Savunma sanayisinde gerçekleştirdiğimiz devrimlerle artık kendi kaderini tayin eden, göklerini ve sınırlarını çelikten bir iradeyle koruyan bir güç haline geldik»»»
İran şehitleri İzmir’de anıldı: Haberleri Ulusal Kanal’dan takip ediyoruz
Bornova Yeşilova Ehl-i Beyt Camii Derneği, önceki akşam “İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamaney’i Anma ve Matem Programı” düzenledi. Programa Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Emekli Hava Kurmay Albay İhsan Sefa, Vatan Partisi Bornova İlçe Başkanı ve il yöneticileri de katıldı. İran’a dayanışma mesajlarını»»»
Orta Doğu'daki savaşta 6. gün! Kara harekatı iddiasına İran'dan sert mesaj: Topraklarımız cehennemliklerin dans alanı değil
ABD/İsrail ve İran arasındaki savaş 6. gününde şiddetini artırarak devam ediyor. İsrail ordusu, ABD ile ortak saldırdıkları İran'dan yeni füze misilleme saldırılarının düzenlendiğini bildirdi. Bunun yanı sıra İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani, 'Bazı ABD'li yetkililer »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, liderler Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne yönelik saldırıyı ele aldı. Cumhurba»»»
DSÖ: (Orta Doğu'daki gerginlik) Nükleer tesislerin etkilenme tehdidi endişe verici
Ghebreyesus ve DSÖ Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Hanan Balkhy, DSÖ'nün haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. ABD ve İsrail'in hedef aldığı İran ve Orta Doğu'daki çatışmalar karşısında çok endişeli olduklarını kaydeden Ghebreyesus, "16 ülkeyi etkileyen çatışmalarda şu ana kadar İra»»»
Orta Doğu'daki savaşta 6. gün! İran'dan İsrail'e 6. dalga füze saldırısı
ABD/İsrail ve İran arasındaki savaş 6. gününde şiddetini artırarak devam ediyor. İsrail ordusu, ABD ile ortak saldırdıkları İran'dan yeni füze misilleme saldırılarının düzenlendiğini bildirdi. Öte yandan Lübnan Cumhurbaşkanı Avn, ülkede İran Devrim Muhafızları'nın faaliyetlerini yasakladı, vatandaş»»»
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüştü. İki liderin görüşmesinde Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne yönelik saldırı ele alındı. Saldırıyı kınayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev’e ve kardeş Azerbaycan halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü
İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Liderler Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne yönelik saldırıyı ele aldı.»»»