ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски покажа дека планира да работи единствено како продолжена рака на Зоран Заев

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
VECER Macedonia del Nord 14.01. 18:58

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски покажа дека планира да работи единствено како продолжена рака на Зоран Заев

Владата на пиунот на Заев, Ковачевски е влада без легитимитет со стари кадри кои од граѓаните беа поразени на избори. Ковачевски покажа дека планира да работи единствено како продолжена рака на Зоран Заев, односно дека со владата на Ковачевски продолжува заевизмот. Во владата на Ковачевски продолжу»»»

vecer.mk
Net Press Macedonia del Nord 14.01. 17:22

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Ковачевски е влада без легитимитет, продолжение на заевизмот, потребни се предвремени парламентарни избори

Владата на пиунот на Заев, Ковачевски е влада без легитимитет со стари кадри кои од граѓаните беа поразени на избори. Ковачевски покажа дека планира да работи единствено како продолжена рака на Зоран Заев, односно дека со владата на Ковачевски продолжува заевизмот. Во владата на Ковачевски продолжу»»»

netpress.com.mk
Kurir Macedonia del Nord 14.01. 17:01

„Владата на Ковачевски е влада без легитимитет, продолжение на заевизмот поразен од граѓаните, потребни се предвремени парламентарни избори поскоро“

Владата на пиунот на Заев, Ковачевски е влада без легитимитет со стари кадри кои од граѓаните беа поразени на избори. Ковачевски покажа дека планира да работи единствено како продолжена рака на Зоран Заев, односно дека со владата на Ковачевски продолжува заевизмот. Во владата на Ковачевски продолжу»»»

kurir.mk
Kanal5 Macedonia del Nord 14.01. 16:55

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Ковачевски е влада без легитимитет

Владата на пиунот на Заев, Ковачевски е влада без легитимитет со стари кадри кои од граѓаните беа поразени на избори.Прегледи:381Објавил:Administrator14 јануари 2022, 16:10СподелиСподелиКовачевски покажа дека планира да работи единствено како продолжена рака на Зоран Заев, односно дека со владата н»»»

kanal5.com.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.