Pse i shërben Shkodrës mandati i tretë i Partisë Socialiste -

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Java News Albania 16.04. 19:20

Pse i shërben Shkodrës mandati i tretë i Partisë Socialiste -

Nga Ilir Beqaj Më lejoni ta filloj me një falenderim të sinqertë për ndjesinë pozitive që më keni dhuruar që prej shtatorit 2020 kur u riktheva aktivisht në Shkodër. Çdo shtrëngim duarsh me secilin nga ju me ka dhënë energjinë të eci përpara dhe njëkohësisht të ndjej përgjegjësinë absolute të përku»»»

javanews.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining