Tavşanlı’da trafik kazası: 1 yaralı İhlas Haber Ajansı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, Yeni Mahalle Sadık Penbe Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Sadık Penbe Caddesi istikametinden gelerek Adnan Menderes Bulv»»»
Küresel piyasalarda emtia dengesi değişti: Petrol çakıldı, altın direndi, gümüş tırmandı
ABD ile İran arasındaki görüşmelerin jeopolitik risk algısını düşürerek Brent petrolü 103 doların altına indirmesi altına yönelik güvenli liman talebini sınırlarken, spot altın güçlü doların da baskısıyla ons başına 4 bin 542 dolardan işlem gördü. ABD ile İran arasındaki görüşmelerin jeopolitik ris»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Hedefimiz bellidir; Türkiye'yi daha üst liglere çıkarmak
'Türkiye Yüzyılında Yatırım ve Finans' kitabının tanıtım programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Dünyada özellikle gelişmekte olan ülkelere dönük küresel doğrudan yatırımlarda genel bir daralma var. Buna rağmen geçen yıl Türkiye bu yatırımları arttıran ender ülkelerden biri old»»»
Tokat’ta heyelan riski altındaki köy boşaltılıyor İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta etkili olan yağışlar nedeniyle merkeze bağlı Mülk köyünde heyelan riski oluştu. AFAD ve jandarma ekiplerinin kontrolünde köy sakinleri ve hayvanlar, Mülk Yaylası’na tahliye edilmeye başlandı. Tokat’ta son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden yoğun yağışlar, hayatı olumsuz etkile»»»
CHP Genel Merkezi, butlan kararının ardından tüm olasılıklara karşı teyakkuzda
CHP kurmayları, partinin 38. Olağan Kurultayın istinaf tarafından iptal edilmesiyle başlayan süreçte her olasılığa karşı teyakkuzda olduklarına dikkati çekerken, belirlenen yol haritası kapsamında son seçenek olarak Cumhurbaşkanlığı'na yürümenin kararlaştırıldığı vurguladı. CHP’liler, “Ne örgütümüz»»»
Bakan Kacır: İmalat sanayi katma değerimizi 23 yılda 41 milyar dolardan 246 milyar dolara taşıdık
Sanayinin Dönüşümü ve Teşvikler Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Kurguladığımız sağlam altyapı ve kabiliyetlerimizle bugün; askeri insansız hava aracı üretiminde dünyada; ticari araç, güneş paneli, otobüs, beyaz eşya, tekstil, ağaç ürünleri ve çel»»»
AK Parti’den yeni kanun teklifi İhlas Haber Ajansı
24 maddelik kanun teklifi Emniyet ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası personeli, KDV oranları, Gelir Vergisi Kanunu’nda değişiklik öngörüyor. Kanun teklifi ile Emniyet Teşkilatı emniyet müdür ve amir rütbelerindeki kadro oranları belirleniyor. Birinci Sınıf Emniyet Müdürü için on binde 25 olan ora»»»
Dün devre kesmişti, bugün zirvede: Borsa İstanbul'da dikkat çekici yükseliş
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nin CHP kurultayına yönelik "mutlak butlan" kararıyla dün yüzde 6’yı aşan kayıpla devre kesen Borsa İstanbul, bugün sergilediği dikkat çekici yükselişle Arjantin Borsası'nın arkasından dünyada günün en çok değer kazanan ikinci endeksi oldu. Ankara Bölge Adliye Mahkemes»»»
AP Türkiye Daimi Raportörü Nacho Sanchez Amor'dan CHP’ye destek mesajı
Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, CHP’nin kurultayına ilişkin verilen istinaf kararının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve parti üyeleriyle dayanışma mesajı yayımladı. Amor, Avrupa’daki birçok siyasi partinin de “demokratik bir Türkiye” için CHP’nin yanında olduğunu be»»»
Kütahya’da araç sayısı artmaya devam ediyor İhlas Haber Ajansı
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı Nisan 2026 motorlu kara taşıt verilerine göre, Kütahya’daki araç sayısındaki artış sürüyor. Kent genelinde trafiğe kayıtlı araç sayısı, bir önceki aya göre bin 400 artarak 287 bin 458’e ulaştı. Nisan ayında 287 bin barajını aşan araç sayısı, merkez il»»»
Rusya'dan Ermenistan'a yeni ticaret freni! Sebze ve meyveler ''sorunlu'' bulundu
Rusya, Ermenistan'dan çiçek ithalatına geçici kısıtlama getirirken, Rusya Federal Bitki Sağlığı Denetim Servisi Başkanı Sergey Dankvert, Ermenistan'dan ithal edilen meyve ve sebzelerde de sorunlar tespit edildiğini açıkladı. Rusya Federal Bitki Sağlığı Denetim Servisi (Rosselhoznadzor) Başkanı Serg»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye ekonomisi, dünya ekonomisinin 1.8 puan üstünde yıllık ortalama 5,3 büyüme kaydetmiştir" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ‘Türkiye Yüzyılında Yatırım ve Finans’ programında yaptığı konuşmada, "Son 23 yılda Türkiye üretim kapasitesini büyüten, sanayi altyapısını güçlendiren, ihracatını çeşitlendiren ve küresel ekonomideki ağırlığını istikrarlı bir şekilde arttıran önemli bir kalk»»»
Bakan Ersoy: Kimlik kartlarını müze karta dönüştürerek doğrudan geçiş özelliği kazandırıyoruz
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Turizm Bakanlığı ile Türk Telekom arasında gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza töreninde konuştu. Bakan Ersoy "Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını müze karta dönüştürerek doğrudan geçiş özelliği kazandırıyoruz. Sistem şöyle işleyecek. E-Devlet ve m»»»
Epstein soruşturmasında yeni gelişme: Eski asistan 3 kritik ismi yetkililere verdi
ABD'de reşit olmayan kız çocuklarına yönelik fuhuş ağı kurduğu iddiasıyla yargılandığı sırada hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein'in uzun yıllar boyunca asistanlığını yapan Sarah Kellen'ın, ABD Kongresi'nde yürütülen soruşturma kapsamında Epstein ile bağlantılı olduğunu öne sürdüğü 3 ismi yetki»»»
İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 3 bin 89'a yükseldi
Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in ülkeye gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 3 bin 89'a, yaralı sayısının ise 9 bin 397'ye ulaştığını bildirdi.Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun 2 Mart'ta başlattığı ve ülkenin çeşitli bölgelerini hede»»»
Müze ve ören yerlerinde dijital dönüşüm hamlesi: T.C. kimlik kartları Müzekart’a dönüşüyor
Müze ve ören yerlerinde dijital dönüşüm hamlesi: T.C. kimlik kartları Müzekart’a dönüşüyor Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Telekom arasında imzalanan protokolle müze ve ören yerlerinde yerli ve millî dijital altyapı dönemine geçildi. Türkiye genelinde »»»
Ankara’da gözler CHP’ye çevrildi! Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol haritası ortaya çıktı
CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin verilen 'mutlak butlan' kararı sonrası parti içindeki dengeler yeniden tartışma konusu olurken, TGRT Haber canlı yayınında paylaşılan kulis bilgileri dikkat çekti. İddialara göre mahkeme kararının ardından görevi devralması beklenen Kemal Kılıçdaroğlu ve ekib»»»
Komşusunun evini soydu, kameraya yakalandı İhlas Haber Ajansı
Aydın’ın Nazilli ilçesinde komşusunun evinden çeşitli eşyalar çaldığı belirlenen şüpheli, güvenlik kamerası kayıtları sayesinde tespit edilerek yakalandı. Olay, İsabeyli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. isimli şahsın evinden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tablet ve kl»»»
İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 3 bin 89'a yükseldi
Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in ülkeye gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 3 bin 89'a, yaralı sayısının ise 9 bin 397'ye ulaştığını bildirdi. Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun 2 Mart'ta başlattığı ve ülkenin çeşitli bölgelerini hed»»»
MHP 17 yılda 820 kişiye Siyaset ve Liderlik Okulunda eğitim verdi
MHP'nin 28 Mart'ta başlayan 23. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulunda eğitimlerin tamamlanmasıyla, 17 yılda 820 kişi partiden sertifika almaya hak kazanmış olacak. AA muhabirinin parti yetkililerinden aldığı bilgiye göre, MHP'nin Siyaset ve Liderlik Okulu, 10 Ekim 2009'da Genel Başkan Devlet Bahçeli t»»»
TÜİK: Nisanda ihracat ve ithalat arttı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayında ihracatın yüzde 22,3, ithalatın yüzde 3,1 arttığını açıkladı. TÜİK, Nisan 2026 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı. Buna göre; TÜİK ile Ticaret Bakanlığı iş birliğiyle genel ticaret sistemi kapsamında üretilen geçici dış ticaret veri»»»
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Bayram tedbirleri kapsamında görevlendirilen 334 bin kolluk personelinin 66 bini trafik tedbirleri kapsamında görevlendirilmiştir" İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kurban Bayramı tatilinde görev alacak 334 bin 17 kolluk personelinin 66 bin 481’inin trafik uygulamalarında görevlendirildiğini açıkladı. Tuzak radar uygulamasının yapılmayacağını da belirten Bakan Çiftçi, bin 238 personelin otobüslerde gizli yolcu olarak bulunacağın»»»
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Bayram tedbirleri kapsamında görevlendirilen 334 bin kolluk personelinin 66 bini trafik tedbirleri kapsamında görevlendirilmiştir" İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kurban Bayramı tatilinde uygulanacak tedbirler çerçevesinde görev alacak 334 bin 17 kolluk personelinin 66 bin 481’i trafik uygulamalarında görevlendirildiğini bildirdi. Tuzak radar uygulamasının yapılmayacağını da belirten Bakan Çiftçi, bin 238 personelinde otobüsle»»»
Bayram hazırlıkları ve tatil planları e-ticareti hareketlendirdi
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hem bayram hazırlıkları hem de tatil planlarının etkisiyle e-ticarette hareketlilik yaşanıyor. Tüketiciler gıdadan giyime, küçük ev aletlerinden seyahat hizmetlerine kadar birçok farklı kategoride alışverişe yönelirken, sektörde sipariş adetleri ve sepet büyüklü»»»
Bakan Çiftçi: Bayramda 334 bin 17 kolluk personeli görev yapacak
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Bayram tedbirleri kapsamında 334 bin 17 kolluk personeli görevlendirildi. Personelin 66 bin 481'i trafik tedbirleri kapsamında görevlendirilmiştir. Bayram boyunca ülke genelinde 1238 personel gizli yolcu olarak otobüs denetimde bulunacak" dedi. Çiftçi, 1581 mobil ra»»»
Oğlunu ve eski eşini kaybettiği kazada, sürücüye verilen ceza anneyi ikinci kez yıktı İhlas Haber Ajansı
Antalya’da babası ile birlikte gittiği lunapark dönüşünde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kaldırıma çıkarak çarptığı baba-oğulu hayattan koparan kazada mahkeme, sürücüye iyi hal indirimi ile birlikte 9 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Sanığa verilen cezayı az bulduğunu ve gerekli itirazları »»»
TÜİK ve Ticaret Bakanlığı verileri açıklandı: Türkiye en çok hangi ülkeye ihracat yaptı?
TÜİK ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre, nisan ayında ihracat yıllık bazda yüzde 22,3 artarak 25,4 milyar dolara ulaşırken, dış ticaret açığı yüzde 29,8 azalarak 8,5 milyar dolara geriledi. TÜİK ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre, nisan ayında ihracat yıllık bazda yüzde 22,3 artarak 25,4 milyar»»»
Kurulan şirket sayısında yüzde 30'luk rekor artış
Kurulan şirket sayısında yüzde 30'luk rekor artış Türkiye'de Nisan ayında kurulan şirket sayısında bir önceki aya göre yüzde 30'a varan rekor bir artış yaşandı. Toplam kurulan şirket sayısı böylelikle 10 bin 853'e yükseldi. ABONE OL Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre, 2026 yı»»»
Türkiye’nin dış borç stoku 2026 ilk çeyrekte geriledi
Türkiye’nin dış borç stoku 2026 ilk çeyrekte geriledi Türkiye’nin brüt dış borç stoku, 2026 yılının ilk çeyreği itibarıyla bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,4 azalarak 518,5 milyar dolara geriledi. ABONE OL Türkiye'nin brüt dış borç stoku, 2026 yılının ilk çeyreği itibarıyla bir önceki çeyreğe göre y»»»
Dış ticaret açığında büyük düşüş! Nisanda 25 milyar dolarlık ihracata imza atıldı
Nisan ayında dış ticaret açığı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 29,8 azalarak 12 milyar 112 milyon dolardan, 8 milyar 500 milyon dolara geriledi. İhracatın ithalatı karşılama oranı 2025 Nisan ayında yüzde 63,2 iken, 2026 Nisan ayında yüzde 74,9'a yükseldi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ni»»»
Nurus, Calma markasıyla İngiltere'de
Nurus, akustik pod markası Calma ile İngiltere'deki deneyim merkezini dünyanın önde gelen tasarım etkinliklerinden Clerkenwell Design Week Londra'da açtığını duyurdu. Bu adımın, markanın Avrupa'daki büyüme stratejisinde önemli bir kilometre taşı olarak konumlandığı belirtildi. Ofis mobilyası markas»»»
İran'ın misillemeleri üslerde iz bıraktı! Uydu görüntüleri gerçeği ortaya çıkardı
İsrail askeri sansürünün onayının ardından yayımlanan uydu görüntüleri, İran'ın ABD ve işgalci İsrail saldırılarına karşı gerçekleştirdiği misillemelerin İsrail üslerinde oluşturduğu hasarı ortaya koydu. İki ayı aşkın süredir devam eden ABD/İsrail-İran savaşında ateşkes süreci pamuk ipliğine bağlıy»»»
TÜİK açıkladı: İhracatta yüzde 22'lik artış!
TÜİK açıkladı: İhracatta yüzde 22'lik artış! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2026 yılı Nisan ayı Dış Ticaret İstatistikleri verilerini yayımladı. Buna göre; Nisan ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %22,3, ithalat %3,1 arttı. ABONE OL Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2026 yılı Nisan ayı Dı»»»
Dış ticaret açığı Nisan ayında yüzde 29,8 azaldı İhlas Haber Ajansı
Nisan ayında dış ticaret açığı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 29,8 azalarak 12 milyar 112 milyon dolardan, 8 milyar 500 milyon dolara geriledi. İhracatın ithalatı karşılama oranı 2025 Nisan ayında yüzde 63,2 iken, 2026 Nisan ayında yüzde 74,9’a yükseldi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ni»»»
AfD, bir eyalette iktidara koşuyor
Almanya’nın Saksonya eyaletinde yapılan son anket, siyasi dengeleri sarstı. Aşırı sağcı Almanya için Alternatif (AfD) partisi, oyların yüzde 42’sine ulaşarak bir yıl öncesine göre yedi puanlık bir sıçrama yaptı. Bu oran, AfD’nin bir Alman eyaletinde ulaştığı en yüksek değerlerden biri olarak kayıtl»»»
Dr. Yaşar Aydın: Almanya Ukrayna Savaşı'nın kaybedeni, ekonomik modeli çöktü
Küresel siyasette dengeler hızla değişirken, dünyanın nereye gittiği sorusu artık sadece siyasetçilerin değil, sokaktaki vatandaşın da en çok tartıştığı konular arasında yer alıyor. Savaşlar, ekonomik krizler, yükselen milliyetçilik ve büyük güçler arasındaki rekabet, yeni bir dönemin işaretleri ol»»»
İsrail'in gizlediği hasar görüntülendi! Uydu görüntüleri gerçeği ortaya çıkardı
İsrail askeri sansürünün onayının ardından yayımlanan uydu görüntüleri, İran'ın ABD ve işgalci İsrail saldırılarına karşı gerçekleştirdiği misillemelerin İsrail üslerinde oluşturduğu hasarı ortaya koydu. İki ayı aşkın süredir devam eden ABD/İsrail-İran savaşında ateşkes süreci pamuk ipliğine bağlıy»»»
Migros’tan 57 bin hanenin ihtiyacına eş değer temiz enerji gücü İhlas Haber Ajansı
Migros, geçtiğimiz üç yılda yaptığı 2 milyar TL’yi aşkın GES yatırımıyla, sahip olduğu güneş enerjisi santrallerinin toplam kurulu gücünü 105,3 MWp’ye çıkardı. Migros böylece, yıllık enerji ihtiyacının yüzde 24’ünü kendi kurduğu güneş enerjisi santrallerinden karşılar duruma geldi. Migros; yenilene»»»
Küresel piyasalara temkinli iyimserlik hakim
ABD ile İran arasındaki müzakerelerde ilerleme sağlanabileceğine yönelik artan iyimserlikler ve önemli şirketlerin halka arz girişimleri küresel piyasalarda risk iştahını destekliyor.Orta Doğu'da gerilimleri azaltabilecek gelişmeler piyasaların yönü üzerinde etkili olmaya devam ediyor. ABD-İran hat»»»
Şarj soket sayısı 43 bini aştı! İstanbul, tüketimde ilk sırada...
Şarj soket sayısı 43 bini aştı! İstanbul, tüketimde ilk sırada... Türkiye genelinde elektrikli araç şarj soket sayısı, nisanda bir önceki aya göre yüzde 2,55 artarak 43 bin 9’a yükseldi. Nisanda elektrikli araç şarj tüketiminde ilk sırayı 19 bin 651 megavatsaatle İstanbul aldı. ABONE OL Enerji Piya»»»
Antalya’da dron destekli soygun filmleri aratmayacak bin 400 saatlik kamera incelemesi ile aydınlatıldı İhlas Haber Ajansı
Yurt dışından Antalya’da gelerek bir işyerinden içerisinde 8 milyon 338 bin TL’lik nakit para bulunan çelik kasa ile işyerinde bulunan değerli eşyaları çalan yabancı uyruklu 4 kişi Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerin tarafından bin 400 saatlik kamera incelemesi ile yakalandı. »»»
İran savaşı sonrası ABD'de büyük kayıp! Rakamlar ortaya çıktı
İran'a yönelik operasyonun başlangıcından bu yana 42 ABD askeri hava aracının düştüğü, düşürüldüğü ya da ağır hasar gördüğü ortaya çıktı. İki ayı aşkın süredir devam eden ABD/İsrail-İran savaşında ateşkes süreci pamuk ipliğine bağlıyken karşılıklı açıklamalar gerilimi daha da tırmandırıyor. ABD, İR»»»
Katil İsrail Lübnan'da sağlık merkezini vurdu: Ölüler var
Soykırımcı İsrail'in ateşkese rağmen gece saatlerinde Lübnan'ın güneyindeki Sur kentine bağlı Hanaviyeh beldesinde bulunan sağlık merkezine düzenlediği hava saldırısında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 sağlık görevlisi yaralandı. Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları, Hanaviy»»»
Selin Yaralarını Sarmaya Çalışan Havza’da Başkan Murat İkiz’den Kosovahaber’e Özel Açıklamalar
Samsun’un Havza ilçesinde 12 Mayıs’ta meydana gelen sel felaketinin ardından başlatılan temizlik ve iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor. İlçe merkezinden geçen Hacıosman Deresi’nin taşması sonucu yüzlerce iş yeri ve ev zarar görürken, belediye ekipleri ile devlet kurumları bölgede yoğun çalış»»»
7 kişinin öldüğü fabrika yangını faciasında 1’i ev hapsi olmak üzere 3 kişi tahliye edildi İhlas Haber Ajansı
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir kozmetik dolum tesisinde çıkan ve 7 kişinin öldüğü yangına ilişkin görülen davada; 1’i ev hapsi olmak üzere 3 kişinin tahliyesine, 5 sanığın ise tutukluluk halinin devamına karar verildi. Gebze 7. Ağır Ceza Mahkemesince Kandıra Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi’ndeki s»»»
Antalya’da dron destekli soygun filmleri aratmayacak bin 400 saatlik kamera incelemesi ile aydınlatıldı İhlas Haber Ajansı
Yurt dışından Antalya’da gelerek bir işyerinden içerisinde 8 milyon 338 bin TL’lik nakit para bulunan çelik kasa ile işyerinde bulunan değerli eşyaları çalan yabancı uyruklu 4 kişi Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerin tarafından bin 400 saatlik kamera incelemesi ile yakalandı. »»»
Antalya’da dron destekli soygun, bin 400 saatlik kamera incelemesiyle aydınlatıldı İhlas Haber Ajansı
Yurt dışından Antalya’ya gelerek bir iş yerinden içerisinde 8 milyon 338 bin TL’lik nakit para bulunan çelik kasa ile değerli eşyaları çalan yabancı uyruklu 4 kişi; Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerin tarafından bin 400 saatlik kamera kaydının incelenmesiyle yakalandı. Şahısla»»»
Van’da trafik kazası: 2 yaralı İhlas Haber Ajansı
Van’ın Gevaş ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza, Van-Bitlis karayolu üzerinde bulunan Kuskunkıran Tüneli çıkışında meydana geldi. A.Ö. yönetimindeki 13 AAD 966 plakalı minibüs, yağmurun etkili olduğu bölgede devrildi, kazada 2 k»»»
Tarım, enerji ve savunma sanayi vurgusu! Bakan Yumaklı: İş birliğimize yeni bir boyut kazandıracağına inanıyoruz
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 'Sudan'daki yatırımlarımızın yaklaşık 300 milyon dolar seviyesine ulaştığını değerlendiriyoruz. Türk müteahhitlik sektörü, bugüne kadar üstlendiği 3 milyar dolar değerindeki 90'ı aşkın projeyle, iki ülke arasındaki ekonomik ortaklığın en somut göstergelerinden»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, EFES-2026 Tatbikatında ASELSAN’ın oyun değiştirici sistemlerini inceledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’in Seferihisar ilçesinde icra edilen, milli unsurlarla birlikte 50 ülkeden gözlemci, birlik ve unsurların yer aldığı 10 binden fazla personel katıldığı EFES-2026 Birleşik, Müşterek, Fiilî Atışlı Arazi Tatbikatı’nın gündüz safhasını yerinde izledi. Cumhurbaş»»»