Özgür Özel Artvin’de konuştu: Hedefimiz adil eşit bir düzen
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Özgür Özel Artvin’de konuştu: Hedefimiz adil eşit bir düzen
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Artvin ziyareti kapsamında Hopa’da yaptığı konuşmada vatandaşlara, “Bir hedefimiz vardır; o da bu iktidarı değiştirip adil, eşit, hakkaniyetli bir düzen kurmaktır” diye seslendi. ARTVİN programı kapsamında Kemalpaşa, Hopa ve Arhavi ilçelerini ziyaret eden Yeni P»»»
Özgür Özel, 15 Kasım'daki genel başkanlık seçiminde üyelerin karar vereceğini söyledi
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Artvin'in Kemalpaşa, Hopa ve Arhavi ilçelerini ziyaret etti. Hopa'da konuşan Özel, 15 Kasım'daki genel başkanlık seçiminde genel başkanın 600 delege yerine 1 milyona yaklaşan üyelerin doğrudan kararıyla belirleneceğini söyledi. YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Öze»»»
Özgür Özel: Hedefimiz, adil, eşit, hakkaniyetli bir düzen kurmaktır
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir hedefimiz vardır, o da bu iktidarı değiştirip adil, eşit, hakkaniyetli bir düzen kurmaktır" dedi. Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Artvin programı kapsamında Kemalpaşa, Hopa ve Arhavi ilçelerini ziyaret etti. Temaslarına Kemalpaşa ilçesinden başlayan Öz»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment