Hasan Bilalli: Jemi shqiptarë dhe shqiptarë do të ngelim (4)

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Koha 25.12.2019. 14:21

Hasan Bilalli: Jemi shqiptarë dhe shqiptarë do të ngelim (4)

Nga dokumentacioni që e kemi në disponim, shihet qartë roli i Hasan Bilallit dhe i bashkëveprimtarëve të tij, siç ishin: Hajdar Efendiu, Shaban Efendiu, Garip Beadini, Xhevahir Shaqiri, Abdullah Abdullahu e shumë të tjerëve, në pengimin e shpërnguljes së shqiptarëve për në Turqi. Burimet e provenie»»»

koha.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining