Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, herkesin din ve vicdan hürriyetine sahip olduğu, inançlarını özgürce yerine getirebildiği örnek bir ülkedir" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, herkesin din ve vicdan hürriyetine sahip olduğu, inançlarını özgürce yerine getirebildiği, cemaatlerin kendi kurumlarını yaşatabildiği ve karşılıklı saygının hakim olduğu örnek bir ülkedir" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da dini azınlı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, herkesin din ve vicdan hürriyetine sahip olduğu, inançlarını özgürce yerine getirebildiği örnek bir ülkedir" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, herkesin din ve vicdan hürriyetine sahip olduğu, inançlarını özgürce yerine getirebildiği, cemaatlerin kendi kurumlarını yaşatabildiği ve karşılıklı saygının hakim olduğu örnek bir ülkedir" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da dini azınlı»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dini azınlık temsilcileriyle iftarda bir araya geldi İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde dini azınlık temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye din ve vicdan özgürlüğünde örnek ülke | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programında dini azınlık temsilcileriyle bir araya geldi. Erdoğan konuşmasında Türkiye’nin din ve vicdan hürriyeti konusunda örnek bir ülke olduğunu vurguladı. Son yıllarda artan İslam düşmanlığının birlikte yaşama »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, herkesin din ve vicdan hürriyetine sahip olduğu örnek ülkedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, herkesin din ve vicdan hürriyetine sahip olduğu, cemaatlerin kendi kurumlarını yaşatabildiği ve karşılıklı saygının hakim olduğu örnek ülkedir" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde dini azınlık temsilcileriyle iftard»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dini azınlık temsilcileriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dini azınlık temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen iftar programında dini azınlık temsilcileriyle bir araya geldi.»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TDT Genel Sekreteri Ömüraliyev'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, TDT Genel Sekreteri Ömüraliyev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldiklerini belirte»»»
Ülker, 2025 finansal sonuçlarını açıkladı İhlas Haber Ajansı
Türkiye’de gıda sektöründeki lider markalarından Ülker Bisküvi, 2025 yılını 112 milyar TL ciroyla kapattığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklamayla duyurdu. Ülker Bisküvi, 2025 yılındaki cirosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklamayla duyurdu. Şirket, geç»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 4 ülkenin büyükelçisini kabul etti
Yılmaz, NSosyal hesabından, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabullere ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "İtalya, Katar, Arnavutluk ve Lübnan’ın Ankara Büyükelçilerini ayrı ayrı kabul ederek ikili ilişkilerimizi ve güncel bölgesel gelişmeleri ele aldık. Görüşmelerimizde, ticaret, savunm»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 4 ülkenin büyükelçisini kabul etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, İtalya Büyükelçisi Giuseppe Manzo, Katar Büyükelçisi Faisal bin Abdullah Al-Henzab, Arnavutluk Büyükelçisi Blerta Kadzadej ve Lübnan Büyükelçisi Mounir N. Anouti'yi ayrı ayrı kabul etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, NSosyal hesabından, Cumhurbaşkanlığı Kü»»»
Samsun’da tramvay ile kamyon çarpıştı: 3 yaralı İhlas Haber Ajansı
Samsun’un Tekkeköy ilçesinde hemzemin geçitte tramvay ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi İlkadım Sanayi Sitesi Tramvay İstasyonu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy istikametine seyir halinde olan Recep S.’n»»»
Cevdet Yılmaz, 4 ülkenin büyükelçileriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İtalya, Katar, Arnavutluk ve Lübnan’ın Ankara büyükelçileri ile ayrı ayrı görüştü. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde; İtalya, Katar, Arnavutluk ve Lübnan’ın Ankara büyükelçilerin»»»
Eşini öldürmeye teşebbüsten ceza alan sanık yeniden yargılanıyor İhlas Haber Ajansı
Kayseri’de eşini öldürmeye teşebbüs suçundan ceza alan sanık, istinafın bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Kayseri 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde eşi S.B.’yi öldürmeye teşebbüs suçundan ceza alan sanık, istinaf mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Du»»»
İBB davasında ikinci celse sona erdi: Ara karar tarihi belli oldu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da tutuklu yargılandığı 402 sanıklı İBB davasında ikinci celse başladı. İmamoğlu ile hakim arasında 'oturma düzeni' tartışması yaşandı. Hakime, "Kimden talimat alıyorsunuz?" diye sordu. İddianamenin özetinin okunmasının ardından kürsüye gelen İmamoğlu, iddia makamını »»»
Mahsun Kırmızıgül: ‘İran’da İsrail ve ABD’nin taşeronu olmamalıyız’
Batı Asya’da gerilim tırmanırken Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabı üzerinden ABD-İsrail saldırganlığına karşı bir mesaj yayımladı. Suriye iç savaşının tek galibinin İsrail olduğunu belirten Kırmızıgül, Türkiye’nin bu süreçte ödediği ağır bedelleri hatırlatarak, yeni bir "taşeronluk" tuzağına k»»»
Kütahya’da otomobil takla attı: 1 yaralı İhlas Haber Ajansı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza, Tavşanlı ilçesine bağlı Moymul Mahallesi Dedeler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ilçe merkezi istikametinden Dedeler Mahallesi yönüne doğru seyir halinde olan S.Z. yönetimindeki 43 HY 57»»»
İBB davasında ikinci gün: Savunmalar başladı, ara karar tarihi belli oldu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da tutuklu yargılandığı 402 sanıklı İBB davasında ikinci celse başladı. İmamoğlu ile hakim arasında 'oturma düzeni' tartışması yaşandı. Hakime, "Kimden talimat alıyorsunuz?" diye sordu. İddianamenin özetinin okunmasının ardından kürsüye gelen İmamoğlu, iddia makamını »»»
Dünya piyasalarını bekleyen 3 büyük tehlike: Hürmüz kapandı o sektörler alarm verdi!
Küresel finans piyasaları, jeopolitik gerilimler ve teknolojik dönüşümün aynı anda yarattığı eşine az rastlanır bir fırtınanın ortasında kaldı. Batı Asya'daki çatışmaların petrol fiyatlarını sarsması, yapay zekanın iş modellerini kökten değiştirme ihtimali ve kredi piyasalarındaki risk sinyalleri, »»»
İBB davasında ikinci gün: Savunmalar başladı, Aykut Erdoğdu konuşuyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da tutuklu yargılandığı 402 sanıklı İBB davasında ikinci celse başladı. İmamoğlu ile hakim arasında 'oturma düzeni' tartışması yaşandı. Hakime, "Kimden talimat alıyorsunuz?" diye sordu. İddianamenin özetinin okunmasının ardından kürsüye gelen İmamoğlu, iddia makamını »»»
Prof. Dr. Naci Görür Denizli depremi sonrası uyardı: 'Bölge aktif ve geriliyor'
Denizli’nin Buldan ilçesi akşam saatlerinde bir kez daha depremle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre merkez üssü Buldan olan sarsıntı, çevre ilçelerde de hissedilirken kısa süreli paniğe neden oldu. DEPREMİN TEKNİK DETAYLARI Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana »»»
MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Sen balıkları düşündüğün kadar Türkiye’yi düşünseydin bugünkü zırvalarınla rezil olmazdın" İhlas Haber Ajansı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’nın savunma sistemleri ve savaş uçaklarına ilişkin söylemlerine yönelik, "Sinop’taki füze testleri karşısında ‘yapmayın balıklar korkuyor’ diyen bir şahsın esasen ciddiye alınacak hiçbir yanı yoktur»»»
MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Sen balıkları düşündüğün kadar Türkiye’yi düşünseydin bugünkü zırvalarınla rezil olmazdın" İhlas Haber Ajansı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı’nın savunma sistemleri ve savaş uçaklarına ilişkin söylemlerine yönelik, "Sinop’taki füze testleri karşısında ’yapmayın balıklar korkuyor’ diyen bir şahsın esasen ciddiye alınacak hiçbir yanı yoktur. Sen balıkları düşü»»»
Avrupalı Müslümanlar Sakal-ı Şerif için sıraya girdi
Ramazan ayının manevi iklimi, Avrupa’daki Müslümanları bir araya getirmeye devam ediyor. İslam peygamberi Hz. Muhammed’e (S.A.V) ait olduğuna inanılan kutsal emanet Sakal-ı Şerif, Almanya’nın çeşitli kentlerini dolaşarak binlerce müminin ziyaretine açılıyor. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da»»»
Kaza yapan otel servisi, park halindeki araçların üzerine devrildi İhlas Haber Ajansı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde servis minibüsünün çarptığı otobüs yol kenarında park halindeki araçların üzerine devrildi. Şans eseri kimsenin burnunun bile kanamadığı ve 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 araç hurdaya çıkarken ortalık savaş alanına döndü. Kaza, Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı M»»»
Petrol stoku olmayan yandı
ABD-İsrail’in İran’a saldırısının ardından petrol tesislerinin zarar görmesi ve Hürmüz Boğazı’nın kapanması, dünya enerji piyasasını allak bullak etti. Petrol fiyatları dün bir anda %25 artarak 116 dolar seviyelerini gördü. G7’nin acil toplanacağı haberi ve ABD Başkanı Trump’ın “Savaş büyük ölçüde »»»
Küresel piyasalar Orta Doğu'da saldırıların yakın zamanda biteceği beklentisiyle pozitif seyrediyor
Küresel piyasalar, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'la savaşın çok yakında biteceğini belirtmesinin ardından gerileyen petrol fiyatları ve artan risk iştahının etkisiyle pozitif seyrediyor.ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarının yakın zamanda sona ereceğine yönelik iyimserlik küresel piyasalarda ris»»»
Orta Doğu'da saldırılar bitecek beklentisi! Küresel piyasalar pozitif seyrediyor
Küresel piyasalar, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'la savaşın çok yakında biteceğini belirtmesinin ardından gerileyen petrol fiyatları ve artan risk iştahının etkisiyle pozitif seyrediyor. ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarının yakın zamanda sona ereceğine yönelik iyimserlik küresel piyasalarda ri»»»
Küresel piyasalar, Orta Doğu'da saldırıların yakın zamanda biteceği beklentisiyle pozitif seyrediyor
ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarının yakın zamanda sona ereceğine yönelik iyimserlik küresel piyasalarda risk algısının azalmasını sağladı. Trump'ın İran'la savaşın çok yakında biteceğini belirtmesi, uzun süreli bir savaş korkusunu hafifleterek yatırımcı güvenini artırdı. 📲 Artık haberler size ge»»»
Özel Savcılık, Cumhurbaşkanı Osmani’ye Yönelik Tehditlerle İlgili Soruşturma Başlattı
Kosova Özel Savcılığı, Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani’ye yönelik tehditlerle bağlantılı olarak bir ceza soruşturması başlatıldığını açıkladı. Savcılığın açıklamasına göre dosya, Kosova Ceza Kanunu’nun 121. maddesi ile 119. maddesinin 1. fıkrası 1.1 alt bendine dayanan “Kosova Cumhuriyeti’nin yüksek tem»»»
Osmani: Kurti Bana İkinci Dönem İçin Destek Sözü Vermişti
Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, Başbakan Albin Kurti ile olan ilişkisi hakkında açık şekilde konuştu. Osmani, siyasi ilişkilerde yaşanan değişikliklerin ardından “kişisel bir ihanet” hissettiğini söyledi. Osmani, Kurti’nin daha önce kendisine tam destek verdiğini, devletin başındaki çalışmalarını takdi»»»
Cumhurbaşkanının Meclis’i Feshetme Kararı Anayasaya Aykırı
Meclis Başkanı Albulena Haxhiu, Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani tarafından 10. yasama döneminin feshedilmesine ilişkin yayımlanan kararnamenin anayasaya aykırı olduğunu ve Kosova Meclisi kurumunu küçümseyen bir adım olduğunu söyledi. Haxhiu, Kosova Anayasa Mahkemesi’nin konunun hassasiyeti nedeniyle hız»»»
Velayet-i Fakih monarşiye mi dönüşüyor… Dünya onu konuşuyor… Oğul Hamaney kimdir
İran’da Uzmanlar Meclisi, ABD ve İsrail’in savaşı başlatan ilk günkü ortak saldırısında öldürülen ülkenin dini lideri Ali Hamaney’in (86) yerine oğlu Mücteba Hamaney’in (59) seçildiğini duyurdu. BABASI Ali Hamaney ile aynı saldırıda, annesi, eşi ve kız kardeşlerinden birini de kaybeden Mücteba Hama»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İran’ın Türkiye’yi hedef alan füzeleri) Türkiye’nin dostluğunu zora sokacak son derece yanlış ve provakatif adımlar atılmaya devam ediliyor" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’dan atılan Türkiye’yi hedef alan füzelerin imha edildiğini hatırlatarak, "Samimi uyarılarımıza rağmen Türkiye’nin dostluğunu zora sokacak son derece yanlış ve provakatif adımlar atılmaya devam ediliyor. Milletimizin kalbinde ve zihninde derin yaralar açacak,»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'a gerekli ikazlar yapıldı, yanlışta ısrar edilmemeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'dan ateşlenip Türk hava sahasına giren mühimmatla ilgili "Uyarılarımıza rağmen Türkiye'nin dostluğunu zora sokacak, yanlış ve provokatif adımlar atılmaya devam ediliyor. Milletimizin kalbinde ve zihninde derin yaralar açacak bin yıllık komşuluk ve kardeşlik hukukumuza gö»»»
CHP’liler yalanın peşinden koştu
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında ilk duruşma bugün Silivri'de başladı. Duruşma sırasında sanık avukatlarından Yiğit Gökçehan Koçoğlu, savunma sıralamasına ilişkin listenin Yeni Şafak'ta yayınlandığını iddia etti. Yalan üzerine bazı milletvekilleri ve sanık yakınlarının da aralarında»»»
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunuyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı 2,5 saat sürdü. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşk»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: ETİKETLER Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Recep Tayyip Erdoğan Son Dakika»»»
Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi mesajları verecek?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı 2,5 saat sürdü. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapılması bekleniyor. AYRINTILAR GELİYOR...»»»
Bursa’da el freni çekilmeyen araç can aldı: Sürücü tutuklandı İhlas Haber Ajansı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde yokuşta park edilen ve el freni çekilmediği iddia edilen otomobilin kaldırımda yürüyen dede ve torunlarına çarpması sonucu 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Kazaya neden olan sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kaza, dün saat 12.00 sıralar»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.20'de başladı.»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.20'de başladı.»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı: Kritik başlıklar masada
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15.21 sıralarında toplandı. Toplantının ardından Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. Toplantının ana gündem maddesi; ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları olacak. Emeklilerin bayram ikramiyesi de masaya»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı: İşte gündem maddeleri | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.20'de başladı.»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı: İşte gündem maddeleri
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.20'de başladı.Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.20'de başla»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı, saat 15.21'de başladı. Toplantıda, 'Terörsüz Türkiye' süreci, Suriye ve Gazze'deki gelişmeler, ABD-İran arasındaki gelişmeler ile Afganistan-Pakis»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı: İşte gündem maddeleri | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.20'de başladı.»»»
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.20'de başladı. ETİKETLER Cumhurbaşkanlığı Kabinesi»»»
Portekiz'in yeni cumhurbaşkanı Antonio Jose Seguro göreve başladı
Mecliste yapılan yemin töreninde görevi son 10 yıldır cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan Marcelo Rebelo de Sousa'dan teslim alan Seguro, "Şerefim üzerine yemin ederim ki, bana verilen görevleri sadakatle yerine getireceğim ve Portekiz Cumhuriyeti Anayasasını savunacağım, ona uyacağım ve uygulayacağ»»»
TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Meclis Başkanlığınca, Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler»»»
Kosova Cumhurbaşkanlığı’ndan “İnfaz” Söylemine Sert Tepki
Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani hakkında “infaz edilmesi” çağrısı içeren söylemlere Kosova Cumhurbaşkanlığı sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, siyasi tartışmalarda “infaz” gibi ifadelerin kullanılmasının eleştiri ya da fikir beyanı olmadığı, aksine nefret söylemini körükleyen »»»