На изборите во Косово, Српска листа победи во 9 општини уште во првиот круг, Самоопределување во ниту една

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Alsat M Macedonia del Nord 18.10. 11:53

На изборите во Косово, Српска листа победи во 9 општини уште во првиот круг, Самоопределување во ниту една

По преброени повеќе од половина од гласачките ливчиња, резултатите покажуваат дека во Косово се избрани градоначалници во 19 општини уште во првиот круг, пишува „Коссев“. Од досега објавените резултати на веб-страницата на Централната изборна комисија, Дечани, Качаник, Јужна Митровица, Лепосавиќ, Л»»»

alsat.mk
Net Press Macedonia del Nord 18.10. 11:30

Во Косово во 19 општини избран градоначалник во прв круг по првични резултати

По преброени повеќе од половина од гласачките ливчиња, резултатите укажуваат дека во Косово се избрани градоначалници на 19 општини уште во првиот круг, пишува Коссев. Од досега објавените резултати на веб -страницата на Централната изборна комисија, Дечани, Качаник, Јужна Митровица, Лепосавиќ, Лип»»»

netpress.com.mk
Kurir Macedonia del Nord 18.10. 10:37

Првични резултати во Косово: Во 19 општини избран градоначалник во прв круг

По преброени повеќе од половина од гласачките ливчиња, резултатите укажуваат дека во Косово се избрани градоначалници на 19 општини уште во првиот круг, пишува Коссев. Од досега објавените резултати на веб -страницата на Централната изборна комисија, Дечани, Качаник, Јужна Митровица, Лепосавиќ, Лип»»»

kurir.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.