Μηνύματα Αθήνας για F-35, Τουρκία: Ας «προσγειωθούμε» στην πραγματικότητα
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Μηνύματα Αθήνας για F-35, Τουρκία: Ας «προσγειωθούμε» στην πραγματικότητα
Με προεκλογικό άρωμα, υψηλούς τόνους και σκληρές διαπιστώσεις το κυβερνητικό «ταμείο» για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ . Τι λένε ανώτατες διπλωματικές πηγές για F-35, casus belli και τις σχέσεις της Αθήνας ΗΠΑ, Άγκυρας, Ιερουσαλήμ. «Όλοι θα θέλαμε να πάρει 100 F-35 η Ελλάδα και κανένα η Τουρκία. Ας ε»»»
Ιεροσόλυμα: Επικίνδυνα παιχνίδια Νετανιάχου – Τραμπ με το status quo στην Αγία Πόλη
Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή Σε μια περίοδο που το Ισραήλ εμφανίζεται διεθνώς απομονωμένο, οι ακροδεξιοί εταίροι του πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά στα Ιεροσόλυμα καθώς κλιμακώνουν την αμφισβήτηση του διαχρονικού καθεστώτος (status quo) που διέπει τη διοίκηση των »»»
Η Ευρώπη σε αναζήτηση νέας ρότας για την Ουκρανία απέναντι στις ΗΠΑ του Τραμπ
Τα πατήματά της και μια συντονισμένη απάντηση στις ΗΠΑ αναζητά η σαστισμένη από τον «οδοστρωτήρα» Τραμπ και την πρωτοφανή επίθεση Βανς Ευρώπη. Το πρωί της Κυριακής (16/2) συνεδρίασαν εκτάκτως οι 27 υπουργοί Εξωτερικών στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου, μετά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου»»»
Συνάντηση κορυφής Ευρωπαίων ηγετών συγκαλεί ο Μακρόν τη Δευτέρα - Ο Τραμπ θέλει να αποκλείσει την Ευρώπη από τις συνομιλίες για την Ουκρανία
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20.21 Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες σε μια συνάντηση κορυφής τη Δευτέρα στο Παρίσι, γνωστοποίησε ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Ράντοσλαβ Σικόρσκι, καθώς οι διπλωματικές κινήσεις της αμερικανικής κυβέρνησης Τραμπ για την Ουκρανία ανησυχούν την Ε»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment