Na današnji dan prije 18 godina SFOR kidnapovao Milovana Bjelicu

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Visegrad365 Republika Srpska 14.05. 13:55

Na današnji dan prije 18 godina SFOR kidnapovao Milovana Bjelicu

Na današnji dan prije 18 godina u centru Sokoca vojnici Sfora presresli su i kidnapovali Milovana Cicka Bjelicu, sadašnjeg načelnika ove opštine.Hapšenje bivšeg predsjednika Srpskog Sarajeva i visokog zvaničnika Srpske demokratske stranke tada je potvrdio portoparol Stabilizacijskih snaga Robert La»»»

RTVBN Republika Srpska 23.10.2020. 21:18

Saradnja Sokoca i Istočnog Sarajeva će biti kao i do sada uspješna

Miroslav Lučić, kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, kaže da je kandidat SDS za načelnika Sokoca Milovan Bjelica pokazao kako se domaćinski upravlja ovom opštinom i da su njegovi rezultati garant pobjede na izborima. Lučić navodi da je Bijelica pokazao da se i veoma teškim uslovima jedan o»»»

rtvbn.com
Srpska Demokratska Stranka Republika Srpska 23.10.2020. 16:15

Лучић: Бјелица показао како се домаћински управља општиномАнкета

Мирослав Лучић, кандидат за градоначелника Источног Сарајева, каже да је кандидат СДС за начелника Сокоца Милован Бјелица показао како се домаћински управља овом општином и да су његови резултати гарант побједе на изборима. Лучић наводи да је Бијелица показао да се и веома тешким условима један опш»»»

Bl-portal 23.10.2020. 15:23

Predstavljanje kandidata SDS u Sokocu! Šarović: Iskoristiti resurse za bolji život građana - BL Portal

Predsjednik SDS Miro Šarović izjavio je danas da je Sokolac jedna od najvažnijih opština za SDS i uopšte za Republiku Srpsku i da ima šansu da doživi prosperitet i iskoristi svoje resurse za bolji život građana. Šarović je prilikom predstavljanja kandidata SDS za načelnika opštine Sokolac, gradonač»»»

bl-portal.com
Nezavisne Novine 08.01.2020. 12:28

Šarović: 9. januar - Dan jedinstva

SOKOLAC - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović položio je danas vijenac na Centralni krst na Vojničkom spomen-groblju "Mali Zejtinlik" na Sokocu i istakao da je 9. januar, Dan Republike, dan jedinstva. "Tog dana smo u jedinstvu. Ne dijelimo se politički niti na bilo koji drugi način, jer slavimo Dan Rep»»»

nezavisne.com
Blic Srpska 08.01.2020. 12:25

ŠAROVIĆ POLOŽIO VIJENAC U SOKOCU “Dan Republike Srpske proslavljamo u jedinstvu”

– Tog dana smo u jedinstvu. Ne dijelimo se politički niti na bilo koji drugi način, jer slavimo Dan Republike Srpske – rekao je Šarović novinarima. On je naglasio da okupljanje i posjeta “Malom Zejtinliku” znače sjećanje na one koji su dali živote za Srpsku, nosili je u srcu i sanjali bolje društvo»»»

srpskainfo.com
Fokus 30.07.2019. 10:59

Aleksandar Vučić počasni građanin Sokoca

Odbornici opštine Sokolac kao i svi građani Sarajevsko-romanijske regije zahvalni su na pomoći rukovodstvu Srbije, kaže se u obrazloženju Odbornici Skupštine opštine Sokolac na jučerašnjoj sjednici usvojili su prijedlog Kluba odbornika Srpske demokratske stranke, da se Povelja opštine (počasni građ»»»

fokus.ba
Interview 30.07.2019. 10:25

Vučić izabran za počasnog građanina općine Sokolac

Odbornici Skupštine opštine Sokolac su na sjednici usvojili prijedlog Kluba odbornika Srpske demokratske stranke, da se Povelja općine (počasni građanin) dodijeli predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Načelnik Milovan Bjelica je istakao da je posvećenost Vučića prema srpskom narodu vidljiva u svim»»»

interview.ba
N1 30.07.2019. 09:51

Aleksandar Vučić postao počasnin građanin još jedne opštine u BiH

Odbornici Skupštine opštine Sokolac na jučerašnjoj sjednici usvojili su prijedlog Kluba odbornika Srpske demokratske stranke, da se Povelja opštine (počasni građanin) dodijeli predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Načelnik Milovan Bjelica je istakao da je posvećenost predsjednika Srbiji Republici »»»

ba.n1info.com
Source 17.11.2018. 21:27

Bjelica: Rukovodstvo SDS-a treba podnijeti ostavku

Potrebna je smjena kompletnog rukovodstva SDS-a, kao i da se što hitnije održe unutarstranački izbori - rekao je potpredsjednik te stranke Milovan Bjelica. -Cilj nam je da se stabilizuje situacija u SDS-u, a te stabilnosti nema bez novih unutrastranačkih izbora – smatra on. Bjelica je, prije nego š»»»

Nezavisna Srpska 17.11.2018. 19:32

Bjelica: Potrebna smjena kompletnog rukovodstva SDS-a

ISTOČNO SARAJEVO - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica izjavio je da je potrebna smjena kompletnog rukovodstva SDS-a i da je na današnjoj sjednici Glavnog odbora zatražio da u narednih deset dana bude održana Skupština stranke. ... »»»

Alternativna 07.11.2018. 18:16

Razgovarati sa svima u interesu Srpske

Sjednici su prisustvovali i poslanici ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske i predstavnici SDS-a iz ove regije u zajedničkim institucijama BiH. Na današnjem sastanku od 20 članova regionalnog odbora, 19 je prisustvovalo. Nakon duže rasprave i analize stanja u kome se nalazi SDS, usvojen»»»

atvbl.com
Infosrpska 07.11.2018. 16:40

Sjednica Regionalnog odbora SDS sarajevsko – romanijske regije

U Istočnom Sarajevu počela je sjednica Regionalnog odbora SDS-a sarajevsko-romanijske regije Uoči sjednice predsjednik Regionalnoig odbora Milovan Bjelica izjavio je da zbog loših izbornih rezultata kompletno rukovodstvo SDS-a treba da podnese ostavke, a da rukovođenje stranke preuzme Glavni odbor.»»»

RTRS 07.11.2018. 15:02

Сједница Регионалног одбора СДС сарајевско - романијске регије

У Источном Сарајеву почела је сједница Регионалног одбора СДС-а сарајевско-романијске регије Уочи сједнице предсједник Регионалноиг одбора Милован Бјелица изјавио је да због лоших изборних резултата комплетно руководство СДС-а треба да поднесе оставке, а да руковођење странке преузме Главни одбор. »»»

Cafe 07.11.2018. 12:11

Bjelica: Kompletno rukovodstvo SDS-a treba da podnese ostavku

ISTOČNO SARAJEVO – Član Glavnog odbora (GO) SDS-a Milovan Bjelica izjavio je danas Srni da kompletno rukovodstvo SDS-a treba da podnese ostavku zbog loših izbornih rezultata na proteklim opštim izborima. Bjelica je ocijenio da GO SDS-a treba da preuzme organizaciju provođenja unutarstranačkih izbor»»»

cafe.ba
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.