Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Novini Bulgaria 08.07. 13:53

Изписаха премиера на Люксембург Ксавие Бетел след лечение от COVID-19

Премиерът на Люксембург Ксавие Бетел напусна болницата, след като беше лекуван от COVID-19, съобщи днес правителството, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 24761 Министър-председателят на херцогството ще се върне към официалните си задължения още утр»»»

novini.bg
Money Bulgaria 16.04. 08:32

Италианският дълг ще достигне най-високото си ниво от повече от век насам

Тази година дългът на Италия ще надмине предишния рекорд на страната, отчетен след Първата световна война. Италианският дълг ще се повиши до 159,8%, което ще бъде най-високото равнище от повече от век насам, задминавайки предишния рекорд от 159,5%, поставен през 1920 г., малко преди ерата на Бенито»»»

money.bg
News Bulgaria 25.06. 15:38

Руската ваксина "Спутник V" може никога да не бъде одобрена в ЕС

Руската ваксина срещу COVID-19 "Спутник V" може никога да не бъде одобрена от Европейския съюз. Това обяви италианският министър-председател Марио Драги, цитиран от "Ройтерс". Той също така така постави под съмнение китайския препарат Sinovac. "Спутник... все още не е успяла да получи и може би ник»»»

news.bg
iNews Bulgaria 19.05. 09:06

КОВИД по света: Третата вълна отстъпва, не се разбраха за здравните сертификати

Лидерите на ЕС не успяха снощи да постигнат окончателно споразумение по схемата за европейския здравен сертификат Лидерите на ЕС не успяха снощи да постигнат окончателно споразумение по схемата за европейския здравен сертификат, предаде ДПА. Според страните, които са ключови туристически дестинации»»»

Investor Bulgaria 28.04. 08:51

Италианският парламент одобри плана за икономическо възстановяване

Италия ще получи 191,5 млрд. евро от ЕС между 2021 и 2026 година, 70 млрд. от които като безвъзмездни средства Става дума за всичко, става въпрос за съдбата на Италия: речта на министър-председателя Марио Драги, с която той представи Националния план за възстановяване и устойчивост в понеделник, мо»»»

investor.bg
Novinite Bulgaria 19.05. 09:09

Пандемията в развитие: Без окончателно споразумение за здравния сертификат

Лидерите на ЕС не успяха снощи да постигнат окончателно споразумение по схемата за европейския здравен сертификат, предаде ДПА. Според страните, които са ключови туристически дестинации в ЕС, сертификатът е жизненоважен за предстоящия летен туристически сезон. Преговарящите от Европарламента, Еврок»»»

novinite.bg
Monitor Bulgaria 08.07. 14:06

Изписаха премиера на Люксембург от болница след COVID-19

Премиерът на Люксембург Ксавие Бетел напусна болницата, след като беше лекуван от COVID-19, съобщи правителството, цитирано от Ройтерс. Премиерът ще се върне към официалните си задължения още утре, казаха от правителството. Четиридесет и осем годишният Бетел даде положителен резултат на тест за кор»»»

monitor.bg
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.