Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
iNews Bulgaria 19.05. 09:06

КОВИД по света: Третата вълна отстъпва, не се разбраха за здравните сертификати

Лидерите на ЕС не успяха снощи да постигнат окончателно споразумение по схемата за европейския здравен сертификат Лидерите на ЕС не успяха снощи да постигнат окончателно споразумение по схемата за европейския здравен сертификат, предаде ДПА. Според страните, които са ключови туристически дестинации»»»

Manager News Bulgaria 17.09. 09:36

Здравният сертификат става задължителен за всички работещи в Италия

Италианското правителство одобри вчера едни от най-строгите антиковидни мерки в света, въвеждайки изискването всички работещи да представят доказателство за ваксинация, отрицателен тест или наскоро прекаран COVID-19, предаде Ройтерс. Новите правила ще влязат в сила на 15 октомври и са част от усили»»»

manager.bg
Novini Bulgaria 16.09. 20:48

Италия въведе едни от най-строгите антиковидни мерки в света

Италианските власти одобриха днес едни от най-строгите антиковидни мерки в света, въвеждайки изискването всички работещи да представят доказателство за ваксинация, отрицателен тест или да удостоверяват, че наскоро са прекарали КОВИД-19, предаде Ройтерс. Агенцията се позовава на проект на указа, с к»»»

novini.bg
Profit Bulgaria 17.09. 06:27

В Италия здравният сертификат става задължителен за всички работещи

Италианското правителство одобри едни от най-строгите антиковидни мерки в света, въвеждайки изискването всички работещи да представят доказателство за ваксинация, отрицателен тест или наскоро прекаран COVID-19, информира БТА, позовавайки се на Ройтерс. Новите правила ще влязат в сила на 15 октомври»»»

profit.bg
Monitor Bulgaria 08.07. 14:06

Изписаха премиера на Люксембург от болница след COVID-19

Премиерът на Люксембург Ксавие Бетел напусна болницата, след като беше лекуван от COVID-19, съобщи правителството, цитирано от Ройтерс. Премиерът ще се върне към официалните си задължения още утре, казаха от правителството. Четиридесет и осем годишният Бетел даде положителен резултат на тест за кор»»»

monitor.bg
Novinite Bulgaria 19.05. 09:09

Пандемията в развитие: Без окончателно споразумение за здравния сертификат

Лидерите на ЕС не успяха снощи да постигнат окончателно споразумение по схемата за европейския здравен сертификат, предаде ДПА. Според страните, които са ключови туристически дестинации в ЕС, сертификатът е жизненоважен за предстоящия летен туристически сезон. Преговарящите от Европарламента, Еврок»»»

novinite.bg
Investor Bulgaria 28.04. 08:51

Италианският парламент одобри плана за икономическо възстановяване

Италия ще получи 191,5 млрд. евро от ЕС между 2021 и 2026 година, 70 млрд. от които като безвъзмездни средства Става дума за всичко, става въпрос за съдбата на Италия: речта на министър-председателя Марио Драги, с която той представи Националния план за възстановяване и устойчивост в понеделник, мо»»»

investor.bg
Econ Bulgaria 17.09. 12:40

В Италия ще се ходи на работа само срещу COVID сертификати

На всеки, който не изпълни изискването, въведено от правителството на премиера Марио Драги, се спира заплатата след 5 дни. Работното му място се запазва, но ще бъде изведен в принудителен неплатен отпуск От 15 октомври всеки, работещ в обществени или частни компании и институции в Италия, трябва да»»»

News Bulgaria 25.06. 15:38

Руската ваксина "Спутник V" може никога да не бъде одобрена в ЕС

Руската ваксина срещу COVID-19 "Спутник V" може никога да не бъде одобрена от Европейския съюз. Това обяви италианският министър-председател Марио Драги, цитиран от "Ройтерс". Той също така така постави под съмнение китайския препарат Sinovac. "Спутник... все още не е успяла да получи и може би ник»»»

news.bg
Money Bulgaria 16.04. 08:32

Италианският дълг ще достигне най-високото си ниво от повече от век насам

Тази година дългът на Италия ще надмине предишния рекорд на страната, отчетен след Първата световна война. Италианският дълг ще се повиши до 159,8%, което ще бъде най-високото равнище от повече от век насам, задминавайки предишния рекорд от 159,5%, поставен през 1920 г., малко преди ерата на Бенито»»»

money.bg
Darik News Bulgaria 16.09. 21:51

В Италия здравният сертификат става задължителен за всички работещи

Италианското правителство одобри едни от най-строгите антиковидни мерки в света, въвеждайки изискването всички работещи да представят доказателство за ваксинация, отрицателен тест или наскоро прекаран COVID-19, предаде Ройтерс. Новите правила ще влязат в сила на 15 октомври и са част от усилията на»»»

dariknews.bg
Trud Bulgaria 16.09. 21:56

Италия планира задължителен "здравен пропуск" за всички работещи

Италианските власти одобриха едни от най-строгите антиковидни мерки в света, въвеждайки изискването всички работещи да представят доказателство за ваксинация, отрицателен тест или да удостоверяват, че наскоро са прекарали Covid-19, предаде Ройтерс. Агенцията се позовава на проект на указа, с който »»»

trud.bg
CROSS Bulgaria 17.09. 07:38

В Италия здравният сертификат става задължителен за всички работещи

/КРОСС/ Италианското правителство одобри днес едни от най-строгите антиковидни мерки в света, въвеждайки изискването всички работещи да представят доказателство за ваксинация, отрицателен тест или наскоро прекаран КОВИД-19, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Новите правила ще влязат в сила на 15 окт»»»

cross.bg
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Text

280 characters remaining