Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailelerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit aileleri ve gazileri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit aileleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Görüşmede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da yer aldı. Bakan Göktaş, görüşmeye il»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ile Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar'ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi. Kabulde, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile MİT Başkanı İbrahim Kal»»»
AK Parti'nin kuruluşunun 25. Yılı! İnan: Türkiye aydınlık çeyrek asırlara oyun kurucu bir aktör olarak güçlü adımlarla yürümektedir
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan “İnsanlığı derinden etkileyen büyük sınamaların yaşandığı bu yeni çağda, uluslararası arenadaki eşsiz devlet tecrübesi ve vizyonuyla küresel siyasete yön veren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; Türkiye, milleti»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti İmralı heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ile Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar'ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştiri»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar (CANLI)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni konuşuyor. Canlı yayınımızı izlemek için alttaki YouTube linkimizi tıklayabilirsiniz.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailelerini kabul etti | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde şehit ailelerini kabul etti.»»»
AK Parti Sözcüsü Çelik: Partimizin tarihi, egemenliğin sadece millete ait olduğunun mücadelesinin verildiği bir tarihtir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Cumhurbaşkanımızın liderliği, AK Parti'nin tarihi, egemenliğin sadece millete ait olduğunun mücadelesinin verildiği bir tarihtir. Kamuoyuna yansımayan, bilinmeyen birçok olay da yaşandı. Ama bana derseniz ki bütün bu şey nedir? Tek keli»»»
Erdoğan ile DEM Parti İmralı Heyeti görüşmesi sona erdi: 1 saat 40 dakika sürdü
DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme öncesi konuşan Pervin Buldan, "MGK kararı beklenmeden AİHM ve Anayasa Mahkemesi kararlarının bir an önce uygulanması görüşlerimiz de önemli. Bunların hayat»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de DEM Parti heyetini kabul etti | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de DEM Parti İmralı heyeti ile bir görüşme gerçekleştirdi. Çerçeve yasa masada»»»
AK Parti 25. yaşını kutluyor! 24 TV'den Türk siyasi tarihinde kesintisiz iktidarın çeyrek asırlık belgeseli
24 TV, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 25. yaşını kutlayan AK Parti'nin 25. yaşına özel belgesel hazırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele hedefiyle yola çıkan AK Parti millete hizmet yolunda çeyrek asrı geride bıraktı. AK»»»
Büyüme odağını stratejik alanlara çeviren Sabancı’dan ilk yarıda güçlü performans
Sabancı Holding, yılın ilk yarısına ilişkin finansal sonuçlarını açıklarken Akçansa ve Carrefoursa devirlerinin de etkisiyle portföyünü yeniden yapılandırdığını duyurdu. Stratejik büyüme alanlarına ve enerjide kapasite artışına odaklanan Holding, bu dönemde güçlü kârlılığını sürdürerek finansal esn»»»
Suriye'de kan donduran keşif: İnsan kemikleri çıkarıldı
Suriye'nin Deyrizor ilinde 2 toplu mezar ortaya çıkarıldı. Suriye Devlet Televizyonu el İhbariyye'nin haberine göre, Ulusal Kayıp Heyeti, ihbar üzerine Deyrizor ilinin Raşafe mahallesi ve doğu kırsalındaki Kaşme Çölü'nde kazı çalışmalarına başladı. Kazı çalışmaları sonrası toplu mezar olduğu değerl»»»
Suriye'de 2 toplu mezar bulundu
Suriye'nin Deyrizor ilinde 2 toplu keşfedildi. Ekipler mezarları açmak için kazı çalışmaları başlattı. Suriye Ulusal Kayıp Heyeti, ihbar üzerine Deyrizor ilinin Raşafe mahallesi ve doğu kırsalındaki Kaşme Çölü'nde kazı çalışmaları yürütülmesi talimatı verdi. Suriye Devlet Televizyonu el İhbariyye'n»»»
CHP'li Deniz Demir'den Enerji Bakanlığı önündeki madencilere destek
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Demir, Ankara'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde hak arayışlarının dördüncü gününde bulunan maden işçilerini ziyaret ederek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile 15 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Eskişehir'deki kömür maden»»»
Bakan Yumaklı: Bazen çok az, bazen de çok fazla suyla mücadele etmek zorunda kalacağız
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, iklim değişikliğinin etkilerine dikkat çekerek, "Bazen çok az suyla, bazen de kısa sürede gelen çok fazla suyla mücadele etmek zorunda kalacağız. Bu nedenle su politikalarımızı günü kurtarmaya değil, geleceği planlamaya dayandırmak durumundayız" dedi. Bakan İb»»»
Erdoğan ile DEM Parti İmralı Heyeti görüşmesi başladı
DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi başladı. Görüşme öncesi konuşan Pervin Buldan, "MGK kararı beklenmeden AİHM ve Anayasa Mahkemesi kararlarının bir an önce uygulanması görüşlerimiz de önemli. Bunların hayata geç»»»
Türkiye'de su ayak izi çalışmaları hızlandı! Bakan Yumaklı 2030 hedefini açıkladı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'nin su kaynakları üzerindeki baskının arttığına dikkat çekerek suyun üretimden ticarete kadar tüm ekonomik süreçlerin parçası olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Yumaklı, su ayak izi çalışmalarının 8 havzada tamamlandığını, hedefin 2030'a ka»»»
DEM Parti'li Buldan: Süreç hızlı bir şekilde ilerlemeli
DEM Parti İmralı heyeti üyesi Van Milletvekili Pervin Buldan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeleri öncesinde, "Süreç hızlı bir şekilde ilerlemeli. Hiç zamana yaymadan ve sürecin enfekte edilmesine izin verilmeden hızlı bir şekilde yol alınması gerekiyor" açıklaması yaptı. DEM Parti İm»»»
İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi 3-5 Eylül'de gerçekleştirilecek
Dünyanın önde gelen e-ticaret pazaryerleri, 3-5 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi (IGEXX 2026) kapsamında İstanbul’da buluşacak. İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi organizasyonundan yapılan açıklamaya göre, 6,1 trilyon dolarlık toplam ticare»»»
Bakan Tekin: Gece-gündüz çalışıyoruz
Millİ Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Çocukların hem bilgi, beceri, yetenek açısından hem de milli manevi değerler açısından en iyi şekilde yetişmesi için gece-gündüz çalışıyoruz. İnşallah bu etkinliklerin sayısı artarak devam eder" dedi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir dizi ziyaret gerçekleştirme»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti İmralı heyetinde yer alan Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti İmralı heyetinde yer alan Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı kabul etti.»»»
Cevdet Yılmaz, Irak Federal Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu Başkanı Lami'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Irak Federal Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu Başkanı Muhammed Ali Lami'yi kabul etti. Cevdet Yılmaz, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Irak Federal Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu Başkanı Sayın Muhammed Ali Lami ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir »»»
CHP’li Ataklı’dan İmamoğlu’nu destekleyenlere çok sert tepki: Bayılıyorum bu gerizekalılara beyninizi yemişsiniz zavallısınız | VİDEO İZLE
CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'nu destekleyenlere çok sert sözlerle tepki gösterdi. Kendi YouTube kanalında açtığı canlı yayında konuşan Ataklı, İmamoğlu'nu destekleyenlere tepki göstererek, “Bu gerizekalılara bayılıyorum»»»
DEM Parti İmralı Heyeti'den Erdoğan görüşmesi öncesi açıklama: AİHM ve AYM kararları bir an önce uygulanmalı
DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar, bugün AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Görüşme öncesi konuşan Pervin Buldan, "MGK kararı beklenmeden AİHM ve Anayasa Mahkemesi kararlarının bir an önce uygulanması görüşlerimiz de önemli. Bunların hayata geçmesi»»»
CHP’li Can Ataklı İmamoğlu’nu destekçilerine verdi veriştirdi: Geri zekalılar beyninizi yemişsiniz zavallısınız | VİDEO İZLE
CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'nu destekleyenlere çok sert sözlerle tepki gösterdi. Kendi YouTube kanalında açtığı canlı yayında konuşan Ataklı, İmamoğlu'nu destekleyenlere tepki göstererek, “Bu gerizekalılara bayılıyorum»»»
AK Parti 25 yaşında: Siyasette çeyrek asır | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti, 25 yıllık siyasi yolculuğunda çok sayıda seçim zaferi, kritik dönemeç ve siyasi dönüşüme imza attı. İşte partinin çeyrek asırlık iktidar serüveninin öne çıkan başlıkları. İktidar yolculuğu 15 Temmuz sonrası Cumhu»»»
TCMB enflasyon tahmini neden yükseldi? Karahan 3 önemli nedeni açıkladı: Repo dönüşü gündemde
TCMB Başkanı Fatih Karahan, enflasyon tahminindeki 2 puanlık revizyonun arz yönlü ve para politikası dışındaki unsurlardan kaynaklandığını belirtti. Karahan, orta vadeli enflasyon görünümünün bozulmadığını, bir hafta vadeli repoya dönüşün gündemde olduğunu ve kalıcı bozulma halinde yeniden sıkılaşm»»»
AK Parti, 25'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, AK Parti'nin 25'inci kuruluş yıl dönümünün yarın Ankara Millet Bahçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı görkemli bir mitingle kutlayacaklarını söyledi. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Ma»»»
Çöken Berlin Duvarı’nda anma töreni
İki Almanya’yı ve Almanları birbirinden ayıran ve demokrasi sevdalısı Doğu Almanların sokaklara dökülmesiyle çöken Berlin Duvarı’nın inşa edilmesine başlanmasının 65. yıldönümü vesilesiyle başkent Berlin’de bir anma töreni düzenlendi. Eski Doğu Almanya olarak bilinen ve 3 Ekim 1990’da tarihe karışa»»»
Bakan Kurum: Dirençli altyapı ve bina standartlarını yaygınlaştırmalıyız
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dirençli şehirleri COP31’de ana başlıklarımızdan biri haline getirdik. Dirençli altyapı ve bina standartlarını küresel ölçekte yaygınlaştırmalıyız" dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, COP31 hazırlıkları kapsamı»»»
TCMB'den net hata ve noksanda kritik değişim: 57,8 milyar dolarlık tutar yeniden hesaplandı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ödemeler Dengesi İstatistikleri'nde yer alan Net Hata ve Noksan (NHN) kaleminde kritik değişime gitti. Finans hesabında yapılan üç revizyonun Ocak 2014-Mayıs 2026 döneminde birikimli Net Hata ve Noksan (NHN) tutarını eksi 34,3 milyar dolardan eksi 14,5 mily»»»
Bakan Kurum: DOA'yı daha da büyütecek, etki alanını artıracağız
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depozito İade Sistemi ile yepyeni bir evreye geçtik. Bugün 81 ilde vatandaşımız artık atıklarını depozito iade noktalarına götürüyor ve her götürdüğü atıktan, ambalajdan 1 lira ücret alıyor. Bugüne kadar dönüştürdüğümüz, ambalaj sayısı 100»»»
Füze üretimi için Türkiye’nin kapısı çalınabilir
Son dönemlerde artan savaşlar ve bölgesel riskler bazı ülkelerin stoklarını eritmekle kalmadı çok sayıda başkentte ‘Biz ne kadar hazırız?’ sorusuna neden oldu. Füze üretimi çokça para, ciddi bir süre ve farklı etkenlerin egemen olduğu karmaşık bir denklem. Türkiye, dünyanın dört bir yanında oluşaca»»»
Bakan Bayraktar gençlerle buluştu: Enerjide bağımsızlık mesajı | Gündem Haberleri
Bosphorus Diplomasi Forumu'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye’nin enerji bağımsızlığı hedefini ve küresel enerji diplomasisindeki rolünü anlattı. “Geleceği yaşayacak olanlarla konuşmak gerekir” Türkiye’nin enerji hedefleri konuşuldu Mesut Özil de programa katıl»»»
İsrailli uzmandan Mekke İttifakı itirafı: Türkiye için büyük başarı
Uzmanlar, İsrail'in “sonsuz savaş” olarak nitelendirilen saldırgan politikalarının ülkeyi bölgede giderek yalnızlaştırdığını, ABD ile ilişkilerde de tarihi bir kırılma yaşandığını belirtti. Tel Aviv yönetiminin izlediği çizginin bölgesel dengeleri değiştirdiğine dikkat çeken uzmanlar, Türkiye başta»»»
MSB'den terörle mücadele ve Mekke Anlaşması mesajı
Milli Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, Bakanlıkta gerçekleştirilen haftalık basın bilgilendirme toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aktürk, Kıbrıs Türkü’nün güvenliğini ve haklarını korumak amacıyla 14 Ağustos 1974’te gerçekleştirilen İkinci Kıbrıs Barış Harekâ»»»
Bir Vatandaşımız Daha Sırbistan’da Gözaltına Alındı
Avukat Arianit Koci, bir Kosova vatandaşının daha Sırp makamları tarafından Sırbistan-Hırvatistan sınırından geçişi sırasında gözaltına alındığını açıkladı. Koci’nin verdiği bilgilere göre gözaltına alınan kişi, Yakova’nın Bec köyünden 10 Mayıs 1979 doğumlu Dugagjin Maxhuni. Maxhuni’nin ilk olarak »»»
Kurti, Görüşmek İstiyorsa Sadece Kameraların Önünde Buluşalım
İttifak Partisi (AAK) Genel Başkanı Ardian Gjini, özel bir TV programında yaptığı açıklamada, Başbakan Albin Kurti'nin görüşme davetine ilişkin partisinin tutumunu açıkladı. Gjini, AAK'nin kapalı kapılar ardında ve makam odalarında gerçekleştirilecek görüşmelerin parçası olmayacağını söyledi. Kurti»»»
Bakan Gürlek: Kimse dokunulmaz değildir
Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Kimse dokunulmaz değildir, kimse kanunlar karşısında imtiyazlı değildir. Hukuk herkes için işler. Hukukun asli amacı, vatandaşı huzur ve güven içinde tutmaktır." dedi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, Trabzon Valiliğini ziyaretinde yaptığı açıklamada, kentte bulunmaktan duyduğ»»»
İran'dan ABD'ye Hürmüz uyarısı: Daha büyük bir yanlış hesaplama yapmayın
İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD'nin istihbarat hataları nedeniyle uzun süredir yanlış hesaplamalar yaptığını savunarak, 'Hürmüz Boğazı konusunda da yanlış hesaplamalar yapmaması' konusunda uyarıda bulundu. Erakçi, X sosyal medya platformundaki hesabından paylaştığı mesajında, "ABD, istihbar»»»
Füze üretimi için Türkiye’nin kapısını çalınabilir
Son dönemlerde artan savaşlar ve bölgesel riskler bazı ülkelerin stoklarını eritmekle kalmadı çok sayıda başkentte ‘Biz ne kadar hazırız?’ sorusuna neden oldu. Füze üretimi çokça para, ciddi bir süre ve farklı etkenlerin egemen olduğu karmaşık bir denklem. Türkiye, dünyanın dört bir yanında oluşaca»»»
AK Parti 25 yaşında
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2001'de kurulduğu günden bugüne girdiği tüm genel seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran ve Türkiye'de çok partili dönemin başladığı 1946'dan bu yana kırılmamış bir rekora imza atan AK Parti, siyaset sahnesinde ç»»»
Erdoğan-Trump dostluğunu hazmedemediler! İsrail'den ABD'ye istihbarat manipülasyonu
ABD'li istihbarat yetkililerinin, İran kaynaklı bir suikast tehdidi olduğuna dair İsrail tarafından iletilen istihbaratı 'ikna edici bulmamasına' karşın bunun, Başkan Donald Trump'ın Ankara'da uçak değiştirmesine neden olduğu öne sürüldü. ABD'li istihbarat yetkilileri, İsrail'in bu bilgiyi paylaşma»»»
Höcke: Gelin Thüringen’in başbakanı olun
AfD’li Björn Höcke, BSW’nin kurucusu Sahra Wagenknecht’e Thüringen’in Eyalet Başbakanı olmasını önerdi. Eski Doğu Almanya sınırları içinde oluşturulan yeni eyaletlerde iktidara doğru koşan sağ popülist Almanya için Alternatif (AfD), Sol Parti’den ayrılanların kurduğu Sahra Wagenknecht’in desteğiyle»»»
Bakan Çiftçi açıkladı: Alihan Kuriş örgütü Almanya’dan yönetecekti
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik operasyonun ayrıntılarını NTV canlı yayınında açıkladı. Ankara merkezli yürütülen operasyonla birlikte Alihan Kuriş suç örgütünün finansal yapılanmasına ve suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama ağlarına ağır bir darbe vuruldu. Baka»»»
TCMB açıkladı: Türkiye'nin haziran ayı cari açığı belli oldu
Türkiye'nin cari işlemler hesabı haziran ayında 4 milyar 194 milyon dolar açık verdi. Altın ve enerji hariç cari işlemler hesabı ise 1 milyar 462 milyon dolar fazla verdi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haziran ayına ilişkin Ödemeler Dengesi Gelişmelerini açıkladı. Buna göre cari işlemle»»»
Türkiye Ay aracını 2027'de uzaya fırlatacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ay Projesi kapsamında takvimin netleştiğini belirterek, "Kendi hibrit itki roket sistemine sahip Ay aracımızı 2027'nin ilk aylarında uzaya göndereceğiz" dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Afyonkarahisar'daki Emre Gölü'nde gerçekleştir»»»
Gözler gökyüzünde olacak! Bakan Kacır yeni desteği duyurdu: Türkiye uzaya bağımsız şekilde erişecek
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK tarafından yarın açılacak yeni çağrıyla Türkiye'nin dört bir yanında gökyüzü meraklıları, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler tarafından düzenlenecek etkinliklerin destekleneceğini açıkladı. Kacır, "Türkiye uzaya bağımsız erişim hedefini »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul edecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı kabul edecek. DEM Parti'den yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile bugün saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külli»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan DEM Parti heyetini kabul edecek | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Buldan ve Sancar'ı kabul edecek. Görüşme saat 16:00'da Beştepe'de gerçekleştirilecek.»»»