Trump’tan İran’a 'çöp' çıkışı: Ateşkes yaşam desteğine bağlı
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın sunduğu son çözüm önerisini "çöp parçası" ve "aptalca" olarak nitelendirerek geri çevirdi. Ateşkes sürecinin bitme noktasına geldiğini belirten Trump, aynı zamanda bölgedeki Kürt grupların kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.ABD Başkanı Donald Trump, »»»
AB'den işgalcilere tarihi yaptırım kararı... İsrail terörüne göz yumulmayacak
AB Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, Brüksel'deki dışişleri bakanları toplantısının ardından Filistin topraklarını gasbeden İsrailli yerleşimcilere ve Hamas'ın önde gelen isimlerine yönelik yaptırım kararını duyurdu. Fransa Dışişleri Bakanı Barrot kararı 'Halledildi!' ifadesiyle karşılar»»»
Zuhal Böcek’in ek ifadesi ortaya çıktı İhlas Haber Ajansı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki soruşturmada ek ifade veren Zuhal Böcek’in ifadesi ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına giren ifadede Zuhal Böcek, eşi Gökhan Böcek’in Ankara seyahatlerinden birinde "Genel merkeze para teslim edeceğini" söylediğini aktardı. Uçakta karşılaştıkları bir isim aracı»»»
Viranşehir’in uyuşturucu haritası deşifre edildi: Toplam 97 gözaltı İhlas Haber Ajansı
Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın titiz çalışmasıyla ilçedeki uyuşturucu haritası deşifre edilirken, 28 mahallede 97 şüpheli yakalandı. Adalet Bakanı Akın Gürlek’in uyuşturucu ile mücadelenin kesintisiz devam edeceği mesajı sahada yapılan operasyonlarla meyvesini vermeye başladı. Şanlıurfa’nın»»»
Belçikalı Bakandan Türkiye'ye NATO övgüsü: Avrupa kıtasının güneydoğu kanadının koruyucusu
Belçika Dışişleri Bakanı Maxime Prevot, Türkiye’nin NATO içindeki stratejik rolüne dikkat çekerek, Avrupa’nın güneydoğu kanadının korunmasında kilit ülke olduğunu söyledi. İstanbul’daki açıklamalarında Türkiye’yi NATO’nun ikinci büyük ordusuna sahip stratejik ortak olarak tanımlayan Prevot, son yıl»»»
Emine Erdoğan, Kraliçe Mathilde'yi Dolmabahçe Sarayı'nda ağırladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Ekonomik Misyon" kapsamında Türkiye'yi ziyaret eden Belçika Kraliçesi Mathilde'yi Dolmabahçe Sarayı'nda ağırladığı görüntüleri paylaştı. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kraliçe Mathilde ile Dolmabahçe Sarayı'nda Ol»»»
Viranşehir’in uyuşturucu haritası deşifre edildi: Toplam 97 gözaltı İhlas Haber Ajansı
Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın titiz çalışmasıyla ilçedeki uyuşturucu haritası deşifre edilirken, 28 mahallede 97 şüpheli yakalandı. Adalet Bakanı Akın Gürlek’in uyuşturucu ile mücadelenin kesintisiz devam edeceği mesajı sahada yapılan operasyonlarla meyvesini vermeye başladı. Şanlıurfa’nın»»»
Mersin’de balıkçı barınağında erkek cesedi bulundu İhlas Haber Ajansı
Mersin’de balıkçı barınağında bir erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde merkez Akdeniz ilçesindeki balıkçı barınağında su üzerinde hareketsiz bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, Sahil Güvenlik ve itfaiye su alt»»»
Brüksel siyasetinin iki tanıdık ismi İstanbul’da buluştu: Kraliçe Mathilde’e Bakan Göktaş eşlik etti | Politika Haberleri
Belçika Kraliçesi Mathilde, Türkiye’ye yönelik ilk ekonomik misyon ziyareti kapsamında İstanbul’da temaslarını sürdürürken, Brüksel siyasetinden tanıdığı eski milletvekili Mahinur Özdemir Göktaş ile yeniden bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “mihmandar bakan” olarak göre»»»
Macron Kenya'da aniden sahneye fırladı: Gürültü yapan katılımcıları azarladı
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kenya’nın başkenti Nairobi’de düzenlenen "Africa Forward" zirvesinde, katılımcıların gürültü yapması üzerine sahneye çıkarak sert bir uyarıda bulundu. Kültürel bir konferans sırasında konuşmacıların sesinin salondaki gürültü nedeniyle bastırılması üzerine proto»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk milletinin iyi bir anayasa özlemi halen dinmedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanun-ı Esasi’yi takip eden 4 anayasaya rağmen, Türk milletinin iyi bir anayasa özlemi halen dinmemiştir. Kurucu anayasalarımız dışında, son 2 anayasanın maalesef darbelerin, hukuk dışı müdahalelerin ürünü olmasının bunda payı büyüktür. Bu demokratik ayıbı gider»»»
Almanya Türk füzelerini istiyor: Alman basını, Berlin'in YILDIRIMHAN ve TAYFUN planlarını duyurdu
Almanya'nın, Türkiye'nin geliştirdiği kıtalararası balistik füze YILDIRIMHAN'ı satın almayı planladığı bildirildi. Alman basını, Berlin yönetiminin hipersonik uzun menzilli füze TAYFUN BLOK-4'ü de tedarik etmeyi planladığını kaydetti. Bu hamlenin, ABD Başkanı Trump'ın Almanya'daki asker ve silah si»»»
Türk somonunda büyük hedef: 200 bin ton İhlas Haber Ajansı
Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz, Türk somonu üretiminin Samsun’da başladığını ve bugün Karadeniz’in tamamına yayıldığını belirterek, "3-5 yıl içerisinde 200 bin tona ulaşabilecek bir somon üretiminden söz edebiliriz" dedi. Samsun’un su ürünleri ve b»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Anayasayı darbecilerin veya seçkinlerin belirleyip topluma dayattıkları bir çerçeve olmaktan çıkarıp toplumun kendisinin belirleyip devlete deklare ettiği bir metne dönüştürmek zorundayız" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Anayasayı darbecilerin veya seçkinlerin belirleyip topluma dayattıkları bir çerçeve olmaktan çıkarıp toplumun kendisinin belirleyip devlete deklare ettiği bir metne dönüştürmek zorundayız. Böyle bir anayasayla inanıyorum ki hem hukuku hem demokrasiyi hem devleti»»»
Sosyal Güvenlik Haftası: "Sigorta ile iş güvende, işçi güvende; gelecek güvende" İhlas Haber Ajansı
Samsun’da Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları, "Sigorta ile iş güvende, işçi güvende; gelecek güvende" sloganıyla kutlanmaya başladı. "11-17 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası" kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürü Ünal Kaya ve beraberindekiler, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı makamında »»»
Ruanda ve Samsun arasında iş birliği mesajı İhlas Haber Ajansı
Ruanda Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Charles Kayonga, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret ederek, karşılıklı iş birliği fırsatlarını görüştü. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iş birliğine açık olduklarını söyledi. F»»»
Pezeşkiyan: İran halkının yararına olacak bir anlaşmaya bağlı kalacağız
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, “İran halkının yararına olacak bir anlaşmaya bağlı kalacağız” dedi.İran Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın başkent Tahran'da bir grup emniyet yetkilisiyle bir araya geldiği bildirildi. Pezeşkiyan, burada yaptığı açıklamad»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Anayasa’yı darbecilerin veya seçkinlerin belirleyip topluma dayattıkları bir çerçeve olmaktan çıkartıp, toplumun kendisinin belirleyip devlete deklare ettiği bir metne dönüştürmek zorundayız" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Anayasa’yı darbecilerin veya seçkinlerin belirleyip topluma dayattıkları bir çerçeve olmaktan çıkartıp, toplumun kendisinin belirleyip devlete deklare ettiği bir metne dönüştürmek zorundayız" -Cumhurbaşkanı Erdoğan: -" Yeni, kuşatıcı, özgürlükçü ve sivil bir anayasa demokrasi»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Türk milletinin iyi bir anayasa özlemi halen dinmemiştir’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın 158. kuruluş yıl dönümü ve İdari Yargı Günü töreninde hukuk devletinin temel ilkeleri ve yeni anayasa ihtiyacına dair kapsamlı açıklamalarda bulundu. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturunu devlet felsefesinin merkezine koyan Erdoğan, idari yargını»»»
Danıştay Başkanı Yiğit’ten "yeni anayasa" vurgusu: "Türkiye, toplumu kucaklayan bir huzur belgesine ihtiyaç duymaktadır" İhlas Haber Ajansı
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Danıştay’ın 158’inci kuruluş yıl dönümü töreninde yaptığı konuşmada, "Türkiye özgür bir ortamda ve sivil bir inisiyatifle doğrudan milletimizin iradesiyle inşa edilmiş bireyi kısıtlayan değil toplumu kucaklayan bir huzur belgesine ihtiyaç duymaktadır" dedi. Danıştay’ın »»»
SBB Meclisi’nde Samsunspor’un tesisi gündeme geldi İhlas Haber Ajansı
SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un antrenman ve kamp tesisi olarak kullandığı Nuri Asan Tesisi’nin taşınma konusu Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Meclisi’nde gündeme geldi. Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, Samsunspor sahibi Yüksel Yıldırım ile SBB Başkanı Halit Doğan’ın bir araya »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni anayasa mesajı: Siyasetin boynunun borcu | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın 158. Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türk milletinin iyi anayasa özlemi dinmedi' diyerek son 2 anayasanın darbe ürünü olduğuna dikkat çekti.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni anayasa mesajı: Siyasetin boynunun borcu | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın 158. Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türk milletinin iyi anayasa özlemi dinmedi' diyerek son 2 anayasanın darbe ürünü olduğuna dikkat çekti.»»»
Pezeşkiyan: İran halkının yararına olacak bir anlaşmaya bağlı kalacağız
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, “İran halkının yararına olacak bir anlaşmaya bağlı kalacağız” dedi. İran Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın başkent Tahran'da bir grup emniyet yetkilisiyle bir araya geldiği bildirildi. Pezeşkiyan, burada yaptığı açıklama»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın 158. Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:Saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. İdari yargı gününüzü t»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur ile Cumhuriyet arasındaki engelleri söküp attık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur ile Cumhuriyet arasına çekilen dikenli tel örgüleri söküp attık. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile milletin iradesinin aracısız bir şekilde devlet idaresinde belirleyici olmasını temin ettik" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay’ın 158. kuru»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Anayasayı darbecilerin veya seçkinlerin belirleyip topluma dayattıkları bir çerçeve olmaktan çıkartıp, toplumun kendisinin belirleyip devlete deklare ettiği bir metne dönüştürmek zorundayız". İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Anayasayı darbecilerin veya seçkinlerin belirleyip topluma dayattıkları bir çerçeve olmaktan çıkartıp, toplumun kendisinin belirleyip devlete deklare ettiği bir metne dönüştürmek zorundayız".»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Başkanlığı'nda 'Danıştay'ın 158'inci Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni'nde konuştu. Yayının tekrarını izlemek için aşağıdaki Youtube linkine tıklayınız. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; - Her türlü ayrıcalığ»»»
Üstün hukuka kavuşacağız! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni anayasa siyasetin boynunun borcudur
Danıştay'ın 158. Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Üstün hukuka kavuşacağız. Yeni anayasa siyasetin boynunun borcudur' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Danıştay'ın 158. Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü T»»»
ODTÜ’deki bayrak ve şiddet olaylarında 2 tutuklama İhlas Haber Ajansı
Ankara’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bahar Şenlikleri’nde yaşanan bayrağa yönelik eylemler ve öğrencilere saldırılara ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, ODTÜ Bahar Şenlikleri’nin 6 Mayıs’ta gerçekleştiri»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Her türlü ayrıcalığa ve ayrımcılığa son verdik, cumhur ile cumhuriyet arasına çekilen dikenli tel örgüleri söküp attık." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Her türlü ayrıcalığa ve ayrımcılığa son verdik, cumhur ile cumhuriyet arasına çekilen dikenli tel örgüleri söküp attık."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'da "Danıştay'ın 158. Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni"nde konuşuyor. Ayrıntılar gelecek... ETİKETLER Danıştay Recep Tayyip Erdoğan»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar (CANLI)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Başkanlığı'nda 'Danıştay'ın 158'inci Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni'nde konuşuyor. Canlı yayını izlemek için aşağıdaki Youtube linkine tıklayınız.»»»
Haydar Aliyev’in vasiyeti ilk kez anlatıldı! Egemen Bağış 2003’teki görüşmeyi açıkladı
Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Büyükelçi Egemen Bağış, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki sarsılmaz bağın perde arkasını, savunma sanayiindeki yeni güç dengesini ve Ermenistan ile normalleşme sürecini değerlendirdi. Azerbaycan Yeni Çağ Medya Grubu Başkanı Agil Alesger ile SAHA EXPO’da özel bir söyleşi»»»
Altın fiyatlarında yükseliş beklentisi sürüyor: Dev bankalar yıl sonu için yeni rekor bekliyor
2025 yılındaki tarihi rekorların ardından düzeltme sürecine giren altın piyasasında merkez bankalarının alımları ve küresel talep güçlü kalmaya devam ediyor. Büyük finans kuruluşlarının 6 bin doları aşan yıl sonu hedefleri değerli metalde yukarı yönlü potansiyelin korunduğuna işaret ediyor. Peki ha»»»
#CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay'ın 158. Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Danıştay'ın 158. Kuruluş Yıldönümü ve Danıştay ve İdari Yargı Günü Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.»»»
Petrol fiyatları Aramco'nun karını artırdı
Petrol fiyatları Aramco'nun karını artırdı Suudi Arabistan milli petrol şirketi Saudi Aramco'nun yılın ilk çeyreğinde net karı, yaklaşık 6,5 milyar dolar artarak yüzde 25 yükseldi. Şirket karlılığının artmasında yükselen petrol fiyatları etkili oldu. ABONE OL Suudi Arabistan milli petrol şirketi Sa»»»
Bakan Bayraktar: Doğal gazda arz sorunu yaşamıyoruz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Gerçekleştirdiğimiz uluslararası projeler ve bu güçlü altyapı sayesindedir ki doğal gazda hamdolsun bir arz sorunu yaşamıyoruz, inşallah bundan sonra da yaşamayacağız.' dedi. Bayraktar, Babaeski ilçesinde ENKA 850 megavat Doğal Gaz Kombine Çevr»»»
Bakan Bayraktar: Türkiye, enerji krizlerinden en az etkilenen ülkelerden biri
Bakan Bayraktar: Türkiye, enerji krizlerinden en az etkilenen ülkelerden biri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Enerjide arz kaynaklı büyüyen bu kriz ortamında tüm ülkeler vatandaşlarına kesintisiz, güvenilir ve ucuz enerji temin etmek için büyük bir çaba içerisinde. Şunu açık »»»
Bakan Uraloğlu: Belçika ile karşılıklı yatırım ve iş birliklerini artırmamız gerekir
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ile Belçika'nın geçmişi ve tarihi derin iki devlet olduğunu belirterek, "Belçika ile karşılıklı yatırım ve işbirliklerini artırmamız gerekir" dedi. Belçika Kraliçesi Mathilde'nin başkanlığındaki heyetle gerçekleştirilen Belçika Ekonomik Misyo»»»
SGK Haftası’nda Vali Özkan’dan kayıt dışı istihdama karşı net mesaj İhlas Haber Ajansı
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında SGK İl Müdürü Buket İnce ve beraberindeki heyeti kabul eden Manisa Valisi Vahdettin Özkan, sosyal güvenlik sisteminin toplumun geleceği için hayati önem taşıdığını belirterek kayıt dışı istihdamla mücadelenin sosyal adalet açısından kritik olduğunu vurguladı. Mani»»»
Bakan Bayraktar: Türkiye, enerji krizlerinden en az etkilenen ülke haline geldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Enerjide arz kaynaklı büyüyen bu kriz ortamında tüm ülkeler vatandaşlarına kesintisiz, güvenilir ve ucuz enerji temin etmek için büyük bir çaba içerisinde. Şunu açık bir şekilde ifade etmek isterim; son yıllarda uyguladığımız politikalar sayesi»»»
Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Çin’de
Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, resmi temaslarda bulunmak üzere Çin’in başkenti Pekin’e gitti. Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Çin’e gerçekleştireceği dört günlük resmi ziyaret kapsamında başkent Pekin’e ulaştı. Rahman’ın, daha önce Çin’e 22 ziyaret gerçekleştirdiği bildirildi.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan :'AB'ye üyelikte ilerleme olmalı'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki Vahdettin Köşkü’nde Belçika Kraliçesi Mathilde’yi ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti. İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre görüşmede Türkiye ile Belçika arasındaki ikili ilişkiler kapsamlı şekilde değ»»»
Hakan Fidan Katar yolcusu: Masada hangi başlıklar olacak?
Dışişleri Bakanı Fidan, yarın Katar'ı ziyaret edecek. Fidan'ın ziyaret kapsamındaki görüşmelerinde bölgesel güvenlik, Körfez’deki gerilim, Gazze’deki insani kriz ve Türkiye-Katar ilişkilerinin ele alınması bekleniyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar'ı ziyaret ederek, temaslarda bulunacak.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'AB'ye üyelikte ilerle olmalı'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki Vahdettin Köşkü’nde Belçika Kraliçesi Mathilde’yi ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti. İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre görüşmede Türkiye ile Belçika arasındaki ikili ilişkiler kapsamlı şekilde değ»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika Kraliçesi Mathilde’yi kabul etti. İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika Kraliçesi Mathilde’yi ile Vahdettin Köşkü’nde kabul etti.. Görüşmede Türkiye-Belçika ilişkileri ile bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile »»»
Türkiye'nin en çok kredi kullanan illeri belli oldu: O il kişi başına borçta İstanbul'u solladı
BDDK’nin 2026 yılı ilk çeyrek verilerine göre Türkiye’deki toplam kredi hacmi 25,58 trilyon liraya, kişi başı borç yükü ise 297 bin liraya ulaştı. Peki toplam kredi miktarında zirvedeki il hangisi? Kişi başına borçlanmada hangi il zirvede? İşte tüm ayrıntılar... BDDK’nin 2026 yılı ilk çeyrek verile»»»
Türk gazeteciler, açılması beklenen Gümrü sınırında İhlas Haber Ajansı
Türkiye-Ermenistan normalleşme süreci devam ederken atılan adımlar dikkat çekiyor. Türk Hava Yolları tarafında da geçtiğimiz günlerde İstanbul-Erivan uçuşlarının başlatılması, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 4 Mayıs'ta düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu 8. Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevde»»»
ABD Senatosu Kevin Warsh için hazırlıkta: Fed’de yeni dönem başlıyor
ABD Senatosu Kevin Warsh için hazırlıkta: Fed’de yeni dönem başlıyor ABD Senatosu’nun, Federal Rezerv’in (Fed) yeni başkanı olarak Kevin Warsh’un adaylığını bu hafta içinde onaylaması bekleniyor. Jerome Powell’ın görev süresinin sona yaklaşmasıyla birlikte gerçekleşecek bu değişim, ABD para politik»»»