Εκλογές στο Ισραήλ: Ο πρώην αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Γκάντι Αϊζενκότ αναδεικνύεται στον βασικό αντίπαλο του Νετανιάχου
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Εκλογές στο Ισραήλ: Ο πρώην αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Γκάντι Αϊζενκότ αναδεικνύεται στον βασικό αντίπαλο του Νετανιάχου
Ο πρώην αρχηγός των Δυνάμεων Άμυνας του Ισραήλ (IDF), Γκάντι Αϊζενκότ, αναδεικνύεται στον βασικό διεκδικητή της πρωθυπουργίας απέναντι στον Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 27ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Το νεοσύστατο κεντρώο κόμμα του, Yashar ("Ευθ»»»
Ισραήλ: Στις 27 Οκτωβρίου οι βουλευτικές
Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές στο Ισραήλ θα πραγματοοιηθούν στις 27 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το κοινοβούλιο. Η ψηφοφορία αυτή, η πρώτη που θα διεξαχθεί στη χώρα μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, θεωρείται ευρέως δημοψήφισμα για την ηγεσία του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.»»»
Ισραήλ: Εκλογές βουλής προγραμματισμένες για 27 Οκτωβρίου
Το ισραηλινό κοινοβούλιο ανακοίνωσε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 27 Οκτωβρίου. Θα είναι η πρώτη ψηφοφορία μετά την επίθεση της Χαμάς το 2023 και θεωρείται δημοψήφισμα για τον Νετανιάχου. Το ισραηλινό κοινοβούλιο ανακοίνωσε ότι οι βουλευτικές εκλογές στο Ισραήλ θα διεξαχθούν στις 27»»»
Γάζα: Δεν βγήκε «καπνός» ειρήνης από το Κάιρο – Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιχειρήσεις στη Ράφα
Παρά την βεβαίωση των ΗΠΑ πως δεν θα προμηθεύσουν το Ισραήλ με επιθετικά όπλα, οι IDF συνεχίζουν την επιχείρηση στη Ράφα με στόχο την εξόντωση της Χαμάς. Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ διαμήνυσε σήμερα σε «φίλους και εχθρούς» της χώρας του ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει τους»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment