Bakan Fidan: AB üyeliği, Türkiye'nin stratejik hedefi olmaya devam etmekte
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Bakan Fidan: AB üyeliği, Türkiye'nin stratejik hedefi olmaya devam etmekte
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “AB üyeliği, Türkiye'nin şu anda stratejik hedefi olmaya devam etmekte. Biz, bu konuda gerekli olan her türlü diplomatik çabayı, diyaloğu ve teknik çalışmayı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın başkenti Berlin'de mevkidaşı Johann »»»
Wadephul: Türkiye önemli bir aktör
Alman Dışişleri Bakanı Johann Wadephul, Türkiye ile Almanya’nın çok yönlü ortak çıkarlarının olduğunun altını çizerken, Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki ilişkileri güçlendirmek istediklerini de vurguladı. Almanya’nın başkenti Berlin’de Türk Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir araya gelen»»»
Bakan Fidan'dan AB mesajı! İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın başkenti Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul ile bir araya geldi. Hakan Fidan, Wadephul ile yaptığı görüşmenin ardından düzenledikleri ortak basın toplantısında görüşmede ele alınan konu başlıklarından biri olan Türkiye'nin Avrupa Birliği üye»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment