Duruşmada İmamoğlu'nu çıldırtan hareket
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Duruşmada İmamoğlu'nu çıldırtan hareket
“Tam yol ileri” diye bağırdığı sırada İmamoğlu’nu jandarma eliyle itti. İmamoğlu bu duruma çok sinirlenerek kendisini itenlere “Araba bozuktu derken de yalan konuştunuz şimdi de öyle” sözleriyle tepki gösterdi. İBB Davasının ilk duruşmasının 47. gününde duruşmaya verilen ara sırasında CHP’nin tutuk»»»
İBB davasında 26'ncı celse: İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan savunma yapıyor
İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 92'si tutuklu 414 ismin yargılandığı İBB davasının 26. celsesi görülüyor. Duruşma, İBB Boğaziçi İmar Müdürü Elçin Karaoğlu’nun yarım kalan ifadesinin devam etmesiyle başladı. Ardından Ekrem İmamoğlu’nun tutuklu avukatı Mehmet Pehlivan’ın savunmasına geçildi. Dur»»»
Adalet Bakanlığı kaynakları: "(İmamoğlu’nun yargılandığı dava) Yargı süreçlerinin saygı çerçevesinde yürütülmesi büyük önem taşımaktadır" İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanlığı kaynakları, Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davada yargıya yönelik sözlerine ilişkin, "Hukuk devleti ilkesinin gereği olarak yargı süreçlerinin saygı çerçevesinde yürütülmesi ve herkesin beyanlarında bu sorumlulukla hareket etmesi büyük önem taşımaktadır" dedi. Adalet Bakanlığı kay»»»
Enver Aysever hakkında istenen ceza belli oldu
Sosyal medya hesabından paylaştığı videodaki sözleri nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan tutuklanan gazeteci Enver Aysever hakkında iddianame hazırlandı. Enver Aysever hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis talep edildi. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Sağcılık suçtur. Sa»»»
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na ziyaret!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan tutuklu İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı ziyaret etti. Dervişoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Milletvekili arkadaşlarımızla cezaevi»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment