Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Nova Serbia 18.03. 22:37

Da li je ovo novo utočište plaćenika u Beogradu: Zašto su ubice Ranka Eskobara odabrale baš "stan na dan" na Novom Beogradu

Stefan Z. iz Lebana i njegov saučesnik Luka V. iz Kraljeva, zajedno sa pomagačicom, malolenom devojkom od 17 godina, uhapšeni su u spektakularnoj akciji policije 9. marta ujutru, u jednom stanu u novobeogradskim blokovima u Ulici omladinskih brigada, inače u jednom od najmirnijih krajeva Novog Beog»»»

nova.rs
DNEVNO Serbia 24.09.2022. 12:45

BEOGRAD NA OPREZU: Evo gde je viđen serijski silovatelj koji je pušten iz zatvora (FOTO)

Korisnici društvenih mreža danima već dele sliku ovog čoveka, kako je obučen i na kojoj je lokaciji, a na jednoj Instagram stranici upravo je objavljena slika gde je poslednji put viđen. Uz fotografiju stoji i opis: „Si***atelj Igor Milošević. Upravo slikano ispred crkve Sv. Marka. Isto obučen kao »»»

dnevno.rs
Euronews Serbia Serbia 11.09.2022. 15:55

Svako osmo dete u Srbiji gojazno, Batut izdao preporuku oko ishrane školske dece - šta su ključne greške roditelja

Svaki početak školske godine predstavlja novi izazov kako za školarce, tako i za njihove roditelje. Nakon letnje pauze i više slobodnog vremena, uz septembar dolazi novi talas obaveza koji podrazumeva pre svega povratak savremenom, bržem, načinu života na koji je zapravo prikačeno kombinovanje dnev»»»

euronews.rs
Vecernje Novosti Serbia 09.02.2022. 13:59

AGRESIVAN PAS JE HODAJUĆA BOMBA: Životinje podivljaju kad se vlasnici opuste, za opasne rase potrebna obuka i test socijalizacije

OBRAZOVANJE, odgovorno vlasništvo i odgovorno ponašanje društva - ključ su za rešenje problema sve većeg broja napada pasa na ljude, kaže načelnik Centra za obuku vodiča i dresuru službenih pasa MUP-a Srbije Nenad Milojević. Foto: Free Images Pixabay Povodom jučerašnjeg incidenta na Zvezdari, kada »»»

novosti.rs
Danas Serbia 05.12.2021. 00:33

Đoković podelio sliku blokade na Gazeli: Čist vazduh je ključ zdravlja

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, na svom Instagram nalogu objavio je sliku sa današnje blokade mosta Gazela u Beogradu, uz poruku o zdravlju. „Čist vazduh, voda i hrana su ključevi zdravlja. Bez toga, svaka reč o „zdravlju“ je suvišna“, piše na Instagram storiju, uz sliku građana, koji su blo»»»

danas.rs
N1 25.11.2019. 13:21

Beograd dobio nova pravila kućnog reda, kazne od 5.000 dinara

Izvor: Pixabay Novi kućni red i pravila stanovanja u stambeno-poslovnim zgradama u Beogradu stupili su na snagu 20. novembra. Odluka Skupštine grada je objavljena u Službenom glasniku 12. novembra, a tada je navedeno da usvojena pravila postaju pravosnažna osam dana kasnije. Po novim odredbama, vre»»»

rs.n1info.com
B92 31.08.2019. 14:51

Rektorka BU: Nema brze popravke pozicije na Šangajskoj listi, to je pravi potres

Beograd -- Pad za 200 mesta na Šangajskoj listi u poslednje dve godine pravi je potres i poziv da se neke stvari ozbiljnije tretiraju, rekla je rektorka BU Ivanka Popović. Popović je ukazala da je Univerzitetu u Beogradu mesto na Šangajskoj listi i to je, kako kaže, moguce ako se sprovodi jedna sta»»»

b92.net
Novosadski informativni portal 021 31.08.2019. 13:51

Rektorka: Pad na Šangajskoj listi je pravi potres

Pad za 200 mesta na Šangajskoj listi u poslednje dve godine pravi je potres i poziv da se neke stvari ozbiljnije tretiraju, izjavila je rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović. Foto: Medija centar Beograd Popović je ukazala da je Univerzitetu u Beogradu mesto na Šangajskoj listi i to je, ka»»»

021.rs
Beta 29.01.2019. 15:44

Konferencija: Nepohodna direktiva za regulisanje internet okruženja i zaštitu autorskih prava

Neophodno je doneti neki propis kako bi današnje internet okruženje u kontekstu autorskih prava bilo regulisano, a autori više ili manje zaštićeni, jer aktuelno stanje nije dugoročno održivo, rečeno je danas u Beogradu na konferenciji Nezavisnog udruženja novinara Srbije o slobodi medija i autorski»»»

DW 27.10.2018. 14:48

Bauk populizma

„Bauk kruži svetom – bauk autoritarnog populizma. Autoritarni populizam je antiliberalan, antipluralan i antimultilateralan“. Ovako je berlinski profesor i politolog Mihael Cirn definisao ono što nam se dešava. Vredelo je pratiti Cirnovo predavanje u Beogradu. On je na poziv Fondacije Hajnrih Bel n»»»

dw.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.